129

Някой

преди 3 години

Къде е Драгалевци , къде е Малинова долина , аз ако тръгна пеш ще мина по 5 моста от който мога да се метна , ако въобще стигна цял заради *** първенюта с скъпи коли , ще ме спрат на проверка и без документи, ако и тях съм изостявил ше ме арестуват , и не напоследно място ще ме снимат 400 камери . Може и обратното да е , някой е изоставил колата и телефона горе и от там е тръгнал някак надругаде .Да историята определено издиша . Бог да прости .

128

Геле

преди 3 години

До Салям , как може да ги измисляш тия , то ако е така всеки втори ще се самоубива . Много по вероятно е да е свидетел на нещо което би развалило печеленето на пари по престъпен начин на друг курсант , който е решил проблема по начин традиционен за кадрите от структурите .

127

Човек

преди 3 години

Историята издиша , много ми е неприятно да напиша това , но инстинкта не би ли те накарал да се самоубиеш нагоре от Драгалевци в Планината където няма кой да те види ,щом си тръгнал да се връщаш от Драгалевци към Малинова долина ...би трябвало да си се отказал .......

126

Салям

преди 3 години

може да играие комар и да дължи голяма сума пари на някой комарджия Р не може да издължи сумата

125

Див Петел

преди 3 години

Разследващите едва ли ще положат усилия повече по случая. Дори и да не е самоубийство, а да е инсценирано такаво, за разследването ще е по-добре да констатира самоубийството и да си махне проблема от главата, защото имат много друга работа - ракия трябва да варят, на сборове трябва да ходят, колите си да ремонтират в работно време, да си решават личните проблеми, така че истинско разследва никога няма да има. Убеден съм. Виждал съм ги как работят по по-дребни случаи, но модела важи за всичко.

124

Анонимен

преди 3 години

Приемането на ЛСД е руска рулетка. ЛСД е отрова за нервната система и мозъка, причинява васкулиза, на това се дължат и симптомите халюцинации и ТНТ. ЛСД се използва, като помощно средство при МК ултра, за форматиране на личности. Самоубийствата са чести при неподготвени индивиди. Повечето приемащи знаят, че не трябва да остават сами. ЛСД отваря портали и демонични сили взимат превес.

123

....

преди 3 години

До Зори: по твоята логика, след като от въздуха реши, че приятелката на Дари му е слагала рога следователно ти си ***.

122

Люсиен

преди 3 години

На Зори в гърлото, а пък Батман отзад... Нещастни, малки, злобни душици...

121

Анонимен

преди 3 години

Жалко за момчето вероятно е страдало от депресия.Но тази болест се открива и лекува .Старно как ги приемат в академията и им дават оръжие без психиатричен преглед.

120

Зори

преди 3 години

Кой знае колко рога му е сложила приятелката му и с колко мераклии са били баджанаци

119

Анонимен

преди 3 години

До Милен 148 дано да се е пооправила Днешният живот, действителност е кошмар за чувствителните хора

118

Милен

преди 3 години

Лека му пръст на момчето ! Не се опитвайте да гадаете, никой освен най-близките му не знаят през какво е минавал. Съпругата ми беше в тежка депресия и прави опити за самоубийство, докато за всички познати и приятели тя си беше съвсем добре... усмихната и лъчезарна. Депресиите в днешно време не покосяват само хора с проблеми, а по-скоро такива, които са по-чувствителни.

117

.

преди 3 години

До Korean soupДа, странно е. Ако не е искал трупът му да бъде открит, можеше да се постарае и с укриването на автомобила си. Но в същото време, когато се стигне до самоубийство, състоянието е такова, че трудно може да се търси логика.

116

Суициден е

преди 3 години

До АнонименЗа съжаление е суициден... Или не сте му разгледали фейсбука - прегледайте няколко години назад.Изчезне ли някой, и видя ли такива изображения в профила му, ясна е работата.Почти изцяло е изпъстрен с жестоки и деформирани картинки - садистични и гротескни. Може да се е лекувал, но не е от днес и вчера състоянието му...

115

Анонимен

преди 3 години

Има много странности в този случай ...млад човек, без никакви проявления, бъдеш служител на МВР, семейство, приятелка ...няма депресивни състояния...от разклона на Драгалевци до Малинова долина има няколко км , да не говорим че в Малинова долина няма мн дървета и е сравнително добре населен, никой да не забележи обесено момче повече от седмица ...

114

Анонимен

преди 3 години

Профилът му не съответства на човек, който е суициден. Решението е взето внезапно, спонтанно, вероятно защото се е забъркал в някакви каши и съвестта го е заяла, а може и да е бил заплашен от някого и това да му се е видяло единственото решение на момента.

113

Анонимен

преди 3 години

Само в БГ причината за смъртта се знае при откриването на трупа.

112

Korean soup

преди 3 години

Чудно как така е оставил колата си близо до Драгалевци, а се е обесил в Малинова долина, като до там има едно поне 5 км., да не кажа повече?!? Нещо съмнителна ми изглежда работата.

111

К

преди 3 години

Още когато майка му даваше интервю, си личеше по думите ѝ, че има нещо, което полицията не иска да сподели. Според мен 100%се е забъркал в някакви истории (наркотици или бог знае какво) и когато е станало напечено...Предния ден преди да изчезне прави планове да се види с приятелката си, купува ѝ бонбони. Това само показва, че решението е взето спонтанно, вероятно след като са му подали някакъв вид информация под формата на съобщение (заключенията си ги вадя от думите на майката)

110

Хорейшо Кейн

преди 3 години

В Маями съм, но чета често днес.бг. Да препоръчам: разпит на най-близките хора (и нероднини), преглед на приятелския кръг, оглед на жилище/квартира, преглед на последни обаждания смси фейс.