39

до Шокиран от просто

преди 3 години

И сигурно си наясно, че въпросната вода не се пие. Навсякъде са на бутилирана вода. Тук опираме до един мнооооого съществен въпрос - ЗАЩО от доста години насам се продават извори и принадлежащата към тях земя на евреи? Тъпите ни управници , освен да си пълнят джобовете, дали мислят какво правят?

38

Лора

преди 3 години

Перник пием вода от тръбопровод за 40 млн.лева,какво пречи ГРОБ да спретнат нов водопровод от Камчия за Бургас за...100 млн,лева?Нищо,битият бит,евания,еван,а водата е в ...морето!

37

Mopcku_

преди 3 години

Благодарение на пожарникаря доктор Борисов, който разрешаваше години да се сече гора. Резултата е всен. Няма гора-няма вода

36

саки

преди 3 години

Пожарникар управлява държавата,Ревизоро вода кара и вода гони,а спрете се или бегайтече нито едното,нито второто,че даже и третото!Оставка и затвор гробари!

35

Анонимен

преди 3 години

вода ще има, тато беше казал, че ще направи мост, а хората му казали, че няма река, а той им казал, че и река ще им направи и т.н. Сега е момента за реката, после училището и накрая за децата. Бургазлии с хидроинжинера на републиката да почват да копаят реката, примерно Тунджа да се влива до остров Росенец. Приятна работа

34

Молебен

преди 3 години

Май ще има молебен пред ШЛАНГА НА ПОЖАРНИКАРО ....Но хак им е - всеки народ си заслужава управниците ...Бог да пази България

33

OMG_Lucker

преди 3 години

И кво излиза по думите на този заслужил и знаещ хидро инженер? Че той едва ли не е с вързани ръце, щото не знае до кога ще е министър? Тва не е ли "малко" прекалено?Трябвало да положим усилия? Ми действайте де. Действайте. Досега сте спали явно, въпреки, че имахте много скоро аналогична криза в Перник, но явно е трябвало и в Бургас да опре ножа до кокала, че да се активирате. Действайте! Ако не ви се работи по въпроса- освобождавайте позициите си и някой друг да се заема.

32

Шокиран от простотия

преди 3 години

На много места по света има т.н."водни заводи", които източват морето , дестилират водата и в нея прибавят соли докато я направят нва вкус като женевската или софийската вода . Солите от морето са суровина за химическата индустрия . Всичко това обаче става с електроенергия . Либийците , преди 30 години , по този начин , имаха по-евтина вода от софийската ! Грехота е , по цялото черноморие , да няма един воден завод ! Ако пък е евтина еленергията , може да се праща вода и до Трън !

31

27993

преди 3 години

Емил Димитров: Нивото на водата в повечето язовири у нас е задоволително - bTV Новините30 юли 2020г

30

Гербеухите

преди 3 години

Изсякоха горите. Без които няма валежи. Ще превърнат територията в пустиня което е идеално за предвидените заселници от африканските пустини.

29

Бойко вожда

преди 3 години

Важното е че има пътища, има ли пътища и вода ще има.

28

Анонимен

преди 3 години

В Бургас управлява вече N-мандат най-успешният кмет на ГЕРБ - Д.Николов. Той е изключителен държавник. Затова получи наградата на Библиотекарско-сарайския университет "Стефан Стамболов". Връчи му я лично проф. Д. Иванов (Митьо Гестапото).Този кмет и администрацията изобщо не видяха как изникна сарая и пристанището в Росенец.Нямам никакво съмнение, че с този опитен кмет и велик държавни (почти нов Стамболов) Бургас няма как да стигне до воден режим. Пък и морето - Ей, го отсреща! вода бол!

27

Анонимен

преди 3 години

вие ходили ли сте скоро при язовир цонево и камчия?лунен пейзаж.при местността "чудните скали"язовирът е пресушен до дъно,а в непосредствена близост една кална вада -това е луда камчия.да не говорим за язовир камчия там язовирът представлява една огромна кална локва...

26

Сейрджия

преди 3 години

Този министър поне предупреждава и го казва ясно,не се крие а е на този пост от три месеца едва ли е виновен той.

25

ха така

преди 3 години

До АнонименНе искат да кажат КОЙ открадна парите, КОЙ го проектира и изпълни...

24

Анонимен

преди 3 години

А в Свищов какво стана? Тръгна ли вода или още кърпят пробивите по НОВИЯ водопровод. Че ако бяхме в римско време, досега да са построили нов и здрав за столетия. Не се шегувам.

23

Анонимен

преди 3 години

кметът на Бургас с общински пари ще направи един молебен за дъжд, че е стиснат, като на една птица задните части

22

Анонимен

преди 3 години

Нали искате сухо и слънчево време за туризма? За строителство. Ей ви го! е: Внимавай какво си пожелаваш!

21

Анонимен

преди 3 години

В София нали има вода? Средностатистически вода има достатъчно.

20

ХаХах

преди 3 години

В Египет миналия месец започнаха програма по която до 2025г. ще построят 47 станции за обезсоляване на морска вода. Цялата система се очаква да произвежда 2.44 милиона кубични метра питейна вода на всеки 24 часа. Цялата програма и строителството ще им струва 2.8 милиарда долара.