42

до Шокиран от просто

преди 4 месеца

И сигурно си наясно, че въпросната вода не се пие. Навсякъде са на бутилирана вода. Тук опираме до един мнооооого съществен въпрос - ЗАЩО от доста години насам се продават извори и принадлежащата към тях земя на евреи? Тъпите ни управници , освен да си пълнят джобовете, дали мислят какво правят?

41

Лора

преди 4 месеца

Перник пием вода от тръбопровод за 40 млн.лева,какво пречи ГРОБ да спретнат нов водопровод от Камчия за Бургас за...100 млн,лева?Нищо,битият бит,евания,еван,а водата е в ...морето!

40

Mopcku_

преди 4 месеца

Благодарение на пожарникаря доктор Борисов, който разрешаваше години да се сече гора. Резултата е всен. Няма гора-няма вода

39

саки

преди 4 месеца

Пожарникар управлява държавата,Ревизоро вода кара и вода гони,а спрете се или бегайте
че нито едното,нито второто,че даже и третото!Оставка и затвор гробари!

38

Анонимен

преди 4 месеца

вода ще има, тато беше казал, че ще направи мост, а хората му казали, че няма река, а той им казал, че и река ще им направи и т.н. Сега е момента за реката, после училището и накрая за децата. Бургазлии с хидроинжинера на републиката да почват да копаят реката, примерно Тунджа да се влива до остров Росенец. Приятна работа

37

Молебен

преди 4 месеца

Май ще има молебен пред ШЛАНГА НА ПОЖАРНИКАРО ....
Но хак им е - всеки народ си заслужава управниците ...
Бог да пази България

36

OMG_Lucker

преди 4 месеца

И кво излиза по думите на този заслужил и знаещ хидро инженер? Че той едва ли не е с вързани ръце, щото не знае до кога ще е министър? Тва не е ли "малко" прекалено?
Трябвало да положим усилия? Ми действайте де. Действайте. Досега сте спали явно, въпреки, че имахте много скоро аналогична криза в Перник, но явно е трябвало и в Бургас да опре ножа до кокала, че да се активирате. Действайте! Ако не ви се работи по въпроса- освобождавайте позициите си и някой друг да се заема.

35

Шокиран от простотия

преди 4 месеца

На много места по света има т.н."водни заводи", които източват морето , дестилират водата и в нея прибавят соли докато я направят нва вкус като женевската или софийската вода . Солите от морето са суровина за химическата индустрия . Всичко това обаче става с електроенергия . Либийците , преди 30 години , по този начин , имаха по-евтина вода от софийската ! Грехота е , по цялото черноморие , да няма един воден завод ! Ако пък е евтина еленергията , може да се праща вода и до Трън !

34

27993

преди 4 месеца

Емил Димитров: Нивото на водата в повечето язовири у нас е задоволително - bTV Новините
30 юли 2020г

33

Гербеухите

преди 4 месеца

Изсякоха горите. Без които няма валежи. Ще превърнат територията в пустиня което е идеално за предвидените заселници от африканските пустини.

32

Бойко вожда

преди 4 месеца

Важното е че има пътища, има ли пътища и вода ще има.

31

Анонимен

преди 4 месеца

В Бургас управлява вече N-мандат най-успешният кмет на ГЕРБ - Д.Николов. Той е изключителен държавник. Затова получи наградата на Библиотекарско-сарайския университет "Стефан Стамболов". Връчи му я лично проф. Д. Иванов (Митьо Гестапото).
Този кмет и администрацията изобщо не видяха как изникна сарая и пристанището в Росенец.
Нямам никакво съмнение, че с този опитен кмет и велик държавни (почти нов Стамболов) Бургас няма как да стигне до воден режим. Пък и морето - Ей, го отсреща! вода бол!

30

Анонимен

преди 4 месеца

вие ходили ли сте скоро при язовир цонево и камчия?лунен пейзаж.при местността "чудните скали"язовирът е пресушен до дъно,а в непосредствена близост една кална вада -това е луда камчия.да не говорим за язовир камчия там язовирът представлява една огромна кална локва...

29

Сейрджия

преди 4 месеца

Този министър поне предупреждава и го казва ясно,не се крие а е на този пост от три месеца едва ли е виновен той.

28

ха така

преди 4 месеца

До Анонимен
Не искат да кажат КОЙ открадна парите, КОЙ го проектира и изпълни...

27

Анонимен

преди 4 месеца

А в Свищов какво стана? Тръгна ли вода или още кърпят пробивите по НОВИЯ водопровод. Че ако бяхме в римско време, досега да са построили нов и здрав за столетия. Не се шегувам.

26

Анонимен

преди 4 месеца

кметът на Бургас с общински пари ще направи един молебен за дъжд, че е стиснат, като на една птица задните части

25

Анонимен

преди 4 месеца

Оставете ГЕРБ на власт, че водата в язовирите свършва!

24

Анонимен

преди 4 месеца

Нали искате сухо и слънчево време за туризма? За строителство. Ей ви го! е: Внимавай какво си пожелаваш!

23

Анонимен

преди 4 месеца

В София нали има вода? Средностатистически вода има достатъчно.