34

простото

преди 3 години

вечният аргумент на простото е да мрази другите /умните/ аргументи

33

сминдух енд чесън

преди 3 години

Оставката на професора трябва да я включим в списъка с искания на другите оставки.

32

Анонимен

преди 3 години

И кой го казва? Този пенсионер ли? Аз все питам как още не е сменен. От поне 10 години съм принуден да го гледам. Няма ли някой по-млад и кадърен, та вечно този назадничев пенсионер ни обеснява как и кое не можело да стане. Естествено, че така ще каже, пенсионерите не обичат промените. Все си гласуваме по стария начин, за да може изборите да бъдат фалшифицирани в полза на ГЕРБ. От поне 5 години не могат да намерят машини и отлагат. Това не може да бъде.

31

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

преди 3 години

САМО ПСИХИАТРИЧНО БОЛЕН , МОЖЕ ДА ИСКА МАШИННО ГЛАСУВАНЕ , КОГАТО ЕДНА МАШИНА ЗА ГЛАСУВАНЕ СТРУВА 3200-Э/броя!!ТОЛКОВА СТРУВА И МАЛЪК МЕРЦЕДЕС А-150 НА ПАЗАРА!/....да не говорим за бедните и неграмотните в България../ГЛАСУВАНЕ ПО ПОЩАТА ---ТОВА Е ИСТИНАТА ЗА БЪЛГАРИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

30

ПКН

преди 3 години

Не може и не става защото не иска и няма желание.

29

чичо Гошо

преди 3 години

"Професоре" като те гледам отдавна ти е време да станеш пазач на някой строителен обект.Махай се вече и освободи място за млад човек.

28

Анонимен

преди 3 години

Този пак иска да получи някакъв пост, за да спре да рекетира властта. Така стана говорител на ЦИК, чрез нападки, докато не го назначиха и после млъкна.

27

Анонимен

преди 3 години

и що не може, щото няма да има време да ги хакнете всичките предварително. До сега що не са купени

26

Анонимен

преди 3 години

До ДоцентаМоже, "умничкият ми", може! Защото изборите се организираха от служебното правителство (отпускане на пари и насрочване на дати), НО броенето и узаконяването става от ЦИК (ако не знаеш - централна избирателна комисия!), а тя е подбрана и назначена от ББ!Та така! Обясни го и на другите там, където си "доцент"!

25

Добри Войников

преди 3 години

Тоя трябва отдавна да е непочетен пенсионер.Заради преднамерените му приказки ,на него и на разни политолози като гейчето Стойчо хората са на улицата.Но ако медиите не престанат да ги експонират протестът ще се насочи и към тях.

24

Анонимен

преди 3 години

Аман от мухали!

23

Анонимен

преди 3 години

МОЗЕ... МОЗЕ... и на топло да идеш МОЗЕ.

22

Анонимен

преди 3 години

Не може хора,прехвърлили пенционна възраст да бачкат държавна работа.Дай път на младите,деде.Ти на 72,оня иваноф от кевр на 75...

21

Анонимен

преди 3 години

Но можем без този нагъл жабок!

20

Анонимен

преди 3 години

Не е важно кой за кого гласува, а кой брои гласовете!!!

19

уроборос

преди 3 години

Всичко може, всичко може, професор Калинко Константинов!Мечката знае сто песни, и всичките са за круши!Бойко знае една песен, а тя е, че той е незаменим!Ще видят мyтpите на Бойко кон боб яде ли! По трудния начин!Тепърва предстои да гледаме реакциите от ЕС - май няма да се облажиш с обещаните ти милиарди евро за крадене?

18

WC

преди 3 години

Ученото си е учено! И клозета ще намери бисери и ценности

17

Анонимен

преди 3 години

Доценте, идеи има всякакви, човекът го прави неговият избор. (В случая партията.)Във Великото народно събрание имаше и идея за свободен достъп на оръжие. Щот' е моо демократично, както в най-великата демокрация.

16

Доцента

преди 3 години

До 16 - приятелче, я се разрови из гугъл да видиш чия беше идеята за орязване на партийните субсидии.

15

Анонимен

преди 3 години

Всички дето защитавате Бочко - какво искате? Да ви управляват от Жипката и да крият милиони по чекмеджетата? Това ли ви е бленуваното бъдеще? Ами много сте жалки, ако е така...