17

Анонимен

преди 3 години

Абе тия съвсем ни взеха за балъци значи руснаците го тровят със супер тайно вещество като не искат никои да разбере обаче му спасяват живота и го предават на Германия някакъв катарзис може би тва като оня предател 5 пет години лежи в затвора после го предават на Англия заедно с други мишкари в замяна на техни шпиони и изведнъж се осещат че е трябвало да го убият и изпращат шпиони да търкат дръжки пейки там нз си какво смехотворни от всякъде.

16

Анонимен

преди 3 години

Брей тоя Навални, сигурно ще оцелее и след водородна бомба.

15

Анонимен

преди 3 години

Някой западен *** да глътне една капка истински новичок, ако оцелее като Навални и Скрипал, ще повярвам, че са ги тровили с новичок.

14

Анонимен

преди 3 години

Тия какво искат за да повярват, че това не е новичок? Сигурно Путин да направи показно на някой плетен плъх от ББС ?

13

f

преди 3 години

Добър ден,запишете с качествен микрофон ГАЛЕЩ звук, както БАСОВ така и ТРЕБЪЛОВ, и колкото се може по-в двете крайности на басов и требълов, дори дотолкова басов и висок че да не се чува и качете в ютуб, защото от такъв звук в близост до зъбите много зъби растат. Звукът да е долепен до артериите, венците, зъбите и костиците на лицето като скули и брадичка, в костите се намират стволовите клетки, има и възкресения или градеж на труп от скелет, но душата къде е отишла..

12

Анонимен

преди 3 години

Не ми пука е какво се е случило с някакъв прозападен продажник, да го направят канцлер на Германия, ако искат.

11

Анонимен

преди 3 години

А мизерията на руснаците също глупост ли е ?Дори ние , като най-бедната страна в ЕС имаме по-висока минимална заплата от Русия Такива диктатори като Путин не могат да направят нищо за икономиката на страната и за народа , те мислят как да крадат повече и повече Путин винаги говори само за две неща - за оръжия и за газ или петрол Да сте го чули да говори за състоянието на икономиката , за беднотията на хората - не , това той винаги крие Жалко за нормалните руснаци че са в такава мизерия

10

долу комунизма

преди 3 години

Навални ще го спасят, а всички русофили които дращят тук и му искат смъртта ще бъдат арестувани и пратени в превъзпитателен лагер. Отровителят Путин ще бъде ликвидиран от НАТО много скоро.

9

Анонимен

преди 3 години

А умрял хамстер няма ли в тая серия? Защото в предишната имаше, на Скрипалови хамстера беше се споминал незнайно от какво.

8

Анонимен

преди 3 години

Стига с тоя Навални......................ей, оревахте света за един предател.............той предаде Русия на Западните й врагове.................освен това няма никакви доказателства , че руснаците са го отровили!!!

7

Анонимен

преди 3 години

А рублата продължава да пада ...

6

Анонимен

преди 3 години

Глупости на търкалета.

5

ED

преди 3 години

Изпускате, че на летището в Омск извъднеж се оказва, че има бомбена залаха, и че пилотът решава да я пренебрегне и да кацне на своя глава, иначе Навални можеше и да не е сред живите!

4

Христо Христов

преди 3 години

от написаното става ясно, че асистентката заедно със западните и господари се е опитала да го отрови.

3

Анонимен

преди 3 години

Такива статии се пълнят от платени или болни хора, които сега ще пишат с най-пpocтaшкия тон колко лоши са руснаците и колко добри са западняците.

2

Анонимен

преди 3 години

явно "новичока" е правен в солзбъри, щото ако беше оригинал, цели градчета щяха да полетят заедно с навални към оня свят!

1

Наблюдател

преди 3 години

Путин=Новичок. Гебрев-Новичок =Путин +Шиши+Борисов.