20

ПроСоТо

преди 3 години

До щи напишачовека просто цитира ФАКТИ от живота на Чарли бе!За това не е необходимо нито да си много умен,нито да си."***"!..-това са просто факти!..Виж,да обиждаш някого без никаква причина,само защото се имаш за "всезнайко" ,за това вече се изисква доста голяма доза тъпота!

19

щи напиша

преди 3 години

До ПравославенКво си писал и кво не няма значение!Има значение единствено факта,че си т-Ъ*п като шотландска гайда,и не знаеш по кой свят ходиш!А това вече е проблем!Нищо лично!Да си жив и здрав,че на тоя свят и такива трябват!

18

минаващ

преди 3 години

Обожавам да го гледам, изобщо не ми пука от какво е бил болен, колко е пиел и с кого е спал!!!! Кефи отвсякъде.

17

Православен

преди 3 години

Сега ще напишете кое от това, което съм написал аз, не е вярно и защо ми слагате минуси?

16

Православен

преди 3 години

Истинският "чичо Чарли":През 2011 година живее в имението си едновременно с порно-актрисата Бре Олсън и дизайнерката Натали Кенли.През 2017 г е обвинен, че през 1986 г, когато е на 21 г е преспал с 13-годишният тогава Кори Хейм.Изобщо, избрали сте си кумир за чудо и приказ, няма що!

15

Православен

преди 3 години

Истинският "чичо Чарли":Женен и разведен 3 пъти, има 5 признати деца. През 1993 г. признава пред съда, че е платил 50 000 долара за услугите на ***. По неговите собствени думи е преспал с 5000 жени и бройката постоянно се увеличава. Една от дванайсетте му татуировки гласи Ще се върна след 15 минути. На 7 март 2011 е уволнен от CBS и Warner Bros. заради злоупотреби с наркотици и алкохол.На 17 ноември 2015 признава, че е болен от СПИН.

14

Мима

преди 3 години

За Чарли няма смисъл да се коментира.Зависимостта е пред агресията и не може да се мисли за успешни връзки.

13

Православен

преди 3 години

Безкрайните купони, алкохолът и наркотиците му струват доста скъпо не само в личен, но в професионален планБезкрайните купони и ПРОМИСКУИТЕТЪТ му струват СПИН. Ужасен от диагнозата си той започва да се дави в алкохол и наркотици до степен, че не може да си запомня репликите и да стои изправен на сцената, заради което го изхвърлят от киното и телевизията.Това е истината за Чарли Шийн.Купоните, алкохолът, наркотиците и ПРОМИСКУИТЕТЪТ не водят до нищо хубаво но малко хора го разбират

12

Обяснение

преди 3 години

До ПроСоТоИма обяснение.Второстепенните герои и сценаристите пишещи текстовете са много. А главния герой е един / или двама,трима/ В рекламата за филма/сериала се търси евентуалните зрители или купувачи на филма да направят емоционална връзка с техни предишни добри преживявания когато са гледали филми с този герой или от този сценарист. Всичко е за пари и как тези пари да бъдат измъкнати от клиентите.за това се правят продължения , римейкове, истории... Всичко е за пари.Няма справедливост.

11

Фен

преди 3 години

Кво да ви кажа: Чичо Чарли си е Чичо Чарли!Радвайте му се сега, докато е още жив и прави дивотии, както само той си знае ( и за разлика от повечето му е позволено и да ги прави).Няма смисъл един ден от лафчета от рода :-Ех, готин човек беше! и т.н.А, тези дето го хулят ще ги попитам само едно:Колко от вас са взели луди пари, за да играят себе си?

10

АнонимеН

преди 3 години

ЕДИН ЛЕКАР ОБЯВИ, ЧЕ ИМА 33 ЩАМА НА КОРОНА ВИРУС 2019-2020ТЪЙ, ЧЕ КОЙТО И ЩАМ ДА ГО ПИПНЕ ЧАРЛИ ТОВА ЩЕ МУ Е КРАЯ, ЗАЩОТО КОРОНА ВИРУСА Е ЧИСТАЧ И ЛИКВИДИРА ПЪРВО БОЛНИТЕ ОТ ВСЯКАКВИ ЗАБОЛЯВАНИЯ СКАПВАЩИ ИМУННАТА СИСТЕМА !

9

Анонимен

преди 3 години

Струва ми се че, 90% си мечтаят да имат живота на чичо Чарли. Много пари без почти никакви усилия, жените се сменят като носни кърпи, лукс и скъпа кола, никакви отговорности и много алкохол и наркотици. Чарли Шийн просто играе себе си, голямо постижение, няма що. Сериала е забавен, но и мега много изпросъя след 4 сезон. Жалко че това е ценностния идеял на масата.

8

ПроСоТо

преди 3 години

винаги съм се учудвал на следния факт:-За създаването на даден филм участват много хора,но...рекламата набива на "звездата" в него...Което е несправедливо!..Ето например:-В "2.5 мен" е пълно с изключително интелигентни диалози,ситуации и събития.Те ВСИЧКИ са СЪТВОРЕНИ от сценаристите,НЕ от пияндето Чарли.Но авторите остават на заден план,а НАРОЧЕНАТА за "звезда" личност обира лаврите...не знам от кога е тая система в киното..Може би "ЛЕСНОТИЯТА В КУТИЯ"-да се споменава само един,е причинат

7

АнонимеН

преди 3 години

НЯМАМ НИТО ЕДНА ЛОША ДУМА ЗА ТОЗИ !!!ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СЪС ТОЗИ СПИН НАДАЛИ ЩЕ ЖИВЕЕ ОЩЕ МНОГО

6

Анонимен

преди 3 години

Чарли шийн е бил дивак още от младите си години , но го изгониха когато да показваш какво правят някои хора за пари мина в графата полИт-НЕКОРЕКТНО и мода излязоха новите ценности

5

Анонимен

преди 3 години

ЛЕЛЕЕЕ ,чичо Чарли е жив.Той кат Бойко ве,няма умиране

4

мъжкар та дрънка

преди 3 години

Много го харесвах!

3

бай Онзи

преди 3 години

Откак в "Двама мъже и половина" се появи оня полово неиндетифициран и много мъжеНствен заместител на чичо Чарли , филмът абсолютно НЕ Е същият ! Една съвсем основателна причина вече да не го гледам !

2

Стар Киноман

преди 3 години

Чичо Чарли е Дивак. Такива като него в киното вече няма . Няма и да има . Новите филмови юначета до един са с неустановен пол и единственото което ги прави интересни са безбройните компютърни ефекти които вкарват малко зрелище във филма докато актьорчетата висят на въжета върху зелен фон и лекичко мърдат пръсти за по-късно добавяните с компютър мълнии и светкавици...

1

БОЙКОТ

преди 3 години

Бойкот на колхозника Веселин Марешки!Бойкот на аптеките, бензиностанциите и заведенията му!Продаде българския народ за 20000лв концесия!