45

Анонимен

преди 3 години

Но се изясниха доста неща, как се пазаруват депутати.Голяма търговия се завъртя.Марешки достигна своя таван като застана на колене, смени за пореден път позицията си и хариза 10 гласа на ГЕРБ. В същия ден дясната му ръка Дончев взе на концесия плажа Кабакум Север2 за 20 г. само за 22 хил. лв, мажоритарен собственик майката на Марешки Веска. Така е с родените да пълзят. Доскоро се перчеше срещу родените да летят.

44

До 45

преди 3 години

Конституцията ни, може да е добра, но някакси контролния орган на държавата (прокуратурата) не работи. От там идват всички проблеми и всичко хубаво в нея се обезмисля.

43

Анонимен

преди 3 години

Дя я пуснат като тоалетна хартия и да се бършем с неяТя за друго няма да става

42

Анонимен

преди 3 години

Най-големия проблем на България е, че българите си избират, неграмотници, мошеници и долни хора без никакви качества. Докъто не поумнее българина, България никога няма да се оправи. Лошото е, че във всяка изминала година, хората не поумняват, а затъпяват. Това си е и държавна политика. Мислещите изчезват и едва ли ще се върнат.

41

реалист

преди 3 години

На прага сме на гражданска война! Но Борисов ще забегне някъде в чужбина. И България няма да може дълго да се възстанови!

40

Анонимен

преди 3 години

Как ще го внесат?? Нямат право!

39

Анонимен

преди 3 години

ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ ЗА ИНТЕРВЮТО НА МАРЕШКИ СУТРИНТА ПО БТВ КАК ПОДПИСВА БЕЗ ДА ЧЕТЕ ИЛИ ВИ Е СТРАХ ОТ ХУНТАТА.НЯМА СТРАШНО ТЯ СИ ЗАМИНАВА ЗАВИНАГИ. НЕ НИ Е СТРАХ МУТРИ ВЪН.

38

Анонимен

преди 3 години

До 31Не просто така и се иска годинките и тежат за разлика от акъла..

37

Ренета Инджова

преди 3 години

БОКО СКОРО ЩЕ Е В ИСПАНСКИ ЗАНДАН...ЗА ПРАНЕ НА ПАРИ !!БОКО Е БИЛ В ЗАТВОРА В ЧЕХОЛОВАКИЯ ОСЕМ МЕСЕЦА 1ПАК ЩЕ ВЛЕЗЕ, ЗАЕДНО СЪС ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ И ЦЯЛАТА КОМИСИЯ ПО ХАЗАРТА !!760 МИЛИОНА = ВАС ИСТ ДАС ??ИДВАТ БЛАЖЕННИ ВРЕМЕНА ЗА РАЗПЛАТА И ОТМЪЩЕНИЕ !САМО СТОЙ И ГЛЕДАЙ БОКО !

36

Анонимен

преди 3 години

Макрон,Меркел,разни швабски фактори от Брюксел, гледат към България,но като към една територия.Как живеят обитателите на тази територия,не им пука на застоялите мозъци.Отива "нашия" в "братски" Брюксел,козирува,прегръща и се уморява да "говори" с ръце и крака,защото той освен българския език с шопски диалект,друг не знае.Казват си чичовците,този е наш човек,защо прави каквото му кажем.

35

Анонимен

преди 3 години

gerbat na rbg ste smenim s kosh grozde i lozovi usmihnati lista.

34

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Хунтата и подопечните й...пудели лесно няма да се откажат от витата,бухнала,мека,с много масло и сирене...държавна баница.Еййй,туй да ядеш на корем е...голяма работа;който посегне към нея е враг на...държавата и Боко.

33

Анонимен

преди 3 години

ПРЕДСТОИ ОСТАВКА И СЪД ЗА КРАДЦИТЕ И МОШЕНИЦИТЕ НОВИ И УМНИ УПРАВЛЯВАЩИ !

32

Ф.С.В.

преди 3 години

Няма аналог за по добър премиер от Борисов! Едно е ясно ,че той ще бъде преизбран с мнозинство и вече няма да бъде "изнудван" от малки партиики!Г-н Борисов с вас сме!!!

31

Анонимен

преди 3 години

Тъй като гледам, май бой предстои

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонименточно така хазната е празна а валери симеонов и красимир каракачанов пращат цели ромски махали на почивка в петзвездни хотели за сметка на данъкоплатеца.ето ви едно типично купуване на ромски гласове.

29

Анонимен

преди 3 години

Никаква Констицуя не може да се пише сега, ако туй нахалство продължава със всемъзможни начини да се отлага подаването на оставка, напрежението ще ескалира до невиждани размери.

28

Ф.С.В.

преди 3 години

Те сега не спазват Конституцията - а НОВА ще пишат?????

27

Ямболски цървул

преди 3 години

Полицаите,жандармеристите и СОБТ като са големите мъже,защо не си свалят каските ,налакътниците,наколенките,намъдурниците и корите на пищялите и тогава да бият хората???? Имам няколко мисии и никога не съм бил с каска и в елека за бронежилетка та съм нямал броня.

26

Скандализиран

преди 3 години

КОЙ ЩЕ ПОНЕСЕ ОТГОВОРНОСТ за действията на отдел "Вътрешни Войски" на ПП ГЕРБ а.к.а. Жандармерията?