105

Христо Христов

преди 3 години

Бързат да приемат истанбулската конвенция безродните граждани за европейско развитие...

104

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 103ГЛАДНА КОКОШКА ПРОСО СЪНУВА.Но с това писание изкара за еедна пица калцоне*.Ама ще оцапа калцонете!-------* калцоне - *** (итал.)

103

Анонимен

преди 3 години

Тупат се в гърдите като шебеци, че искат да правят промени. Независимо, че са на кормилото от 10 години, а преписват 95% старата конституция. Промените, както всичките ни позиции из дъното на класациите са, както обичат да казват - ГАРАНТИРАНИ !

102

Lan

преди 3 години

Някой пита ли суеверена (демек народа) дали иска промени в конституцията?!

101

Анонимен

преди 3 години

Нищо не предстои - в този парламент няма юристи, камо ли такива, които да напишат конституция. Ще мишкуват колкото могат в парламента, ще приемат закони срещу интересите на България, както приеха закона за подземните богатства. Накрая няма да съберат 160 гласа и ще си ходят. А през това време ББ ще дочупи държавата

100

Анонимен

преди 3 години

Борисов си купи Марешки, ако не беше той, щяха да са някой от "независимите". Такива си ги избираме, щом докопат властта, започва търговията с влияние, а народът кучета го яли.

99

Анонимен

преди 3 години

Незабавна оставка на фигуранта!

98

Анонимен

преди 3 години

Това, което предстои е президента да слага памперсите :) Звучен шамар през сурааата на Румен Рублата :)

97

Анонимен

преди 3 години

Легитимиращи новата Конституция са ВНС и Президента,останалите са вносители на проекто-предложения за разглеждане как варианти за съгласуване по изработен от ВНС ред и правила за одобряване с рецензии до крайно прието гласуване на Конституцията представена за съгласуване и подпис от Президента,Държавен печат с обнародването й в Държавен вестник за действаща.

96

Анонимен

преди 3 години

Нищо не предстои. ГЕРБ още ръчка ЕС да ги натири тия дни. Днес незнайно коя куха лейка е дала ама и якия довод в полза на тезата за пълно превземане на държавата на протестиращите. Всички институции накуп са влезли в Хиполенд. С него, лъжата, насилието Меркел вече няма да може да подкрепя ГЕРБ, колкото и да са удобни. От 29.08 до днес се натрупаха толкова глупости и реакции от ЕС за тях, че всичко отече. Отречен от ЕНП и ЕС ГЕРБ няма да съществува, та да прави конституция или на избори да ходи.

95

До108

преди 3 години

На това се вика Отмъщението на Мутрата,главен под изпълнител каскетя Гешев и административният б'ашибузук! ОСТАВКА!!!!!!!

94

1

преди 3 години

До Анонимен-103,след тиквата,Радев,всеки ден,може да я подаде.

93

Анонимен

преди 3 години

Охооооооиоооооиоо!!!Айде бе !!!? Ти ли бе !??Точно ти? Ямболския? Ти може да не си тука (не го вярвам) ,но неграмотните ти саможиви писания дълго ще стоят))))))):.

92

Анонимен

преди 3 години

Лойко е казал на Каскета да опраска Хиполенд, заради изказване на собственика, че полицията е обгазила сина му. В момента 20 инспектори от всички държавни институции търсят под вола теле и за какво да го глобят. Ако искат може и бизнеса да му вземат. Стани, стани, юнак балкански...

91

Ямболски цървул

преди 3 години

До Ф.С.В Широката аудитория,ако на теб опира тук,значи си доста зле.На мен живота не ми е интернет.Разликата между дву и три измерният свят е огромна.Днес съм решил да бъда тук.После 4-5 дни не ме търси тук

90

Анонимен

преди 3 години

Какво предстои? Предстои неистово пазене с зъби и нокти на власта и статуквото с една единствена цел:ГЕРБ да проведе следващите парламентарни избори по техният си"начин"и да узакони отново поредното четири-годишно крадене и обезкостяване на България!

89

Ф.С.В.

преди 3 години

Да признаваш ли си го значи най после имаме напредък започни от себе си и тогава давай акъли на широката аудитория..

88

Анонимен

преди 3 години

Аз не съм наденичар аз си имам свой малък бизнес и когато нямам работа като в момента използвам възможността да налея малко мозък в болни глави мечтателски..

87

Анонимен

преди 3 години

Радев обеща че на 06.09.2020 г подава оставка

86

Анонимен

преди 3 години

Тази конституция, се съмнявам, че е за репресии - Макаренко пасти да яде