362

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 449 Според теб , радев вижда беззаконията на борисов , ама трябва да си мълчи ли ? и като си отвори устата , бе стоварен репресивния апарат върху него Няма власт президентът , у нас е така . Като му свърши мандата , ще си решава , дали ще остава в политиката и т.н Благоденствие , в материлната му част - МРЗ , СРЗ , покупателна способност , продължителност на живот , социалната дейност , здравеоопазване

361

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 451"какво общо има Радев с Божков и Маджо"Освен обшия фронт на протесттие, дясната ръка на Васил Илиев във Вис 2 е съветник на Радев.Това говори ли ти нещо?На мен ми говори бая повече от това, че някога Боко е пазил паркинга (по думите на Венци Стефанов) на мутрите. Тогава такива са били времената и Боко е бил без никаква кариера. Какво е обяснението на Радев за неговия главен съветник? М?

360

Анонимен

преди 3 години

Младите са захранени с насилие от видеоигрите.Учителите едвам издържат в неелитните средни училища.Аз съм GP. Масово пиша успокоителни на учители.Защо младите не погледнат първо себе си, а после да искат?Защо младите очакват животът им да е празник, а не усилие?

359

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 436какво общо има божков с радев ?От феновете на ГЕРБ се подхвана тази мантра и не спира Какво общо има радев с маджо ? Можеш ли сам да си намериш инфо за общото между Борисов , Божков , Маджо и други мутри от прехода , или да ти дам линкове , ако не знаеш Борисов , когато е бил охранител не е ли чиракувал при Маджо ?

358

Анонимен

преди 3 години

А кого трябва да слуша?

357

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 448"В Европа влизаме още след 89та , ББ няма принос затова ."Има, има. НЕ само за това къде сме, ами да не тръгнем нанякъде другаде. Само виж Радев, позиция без почти никаква реална власт, какви щети нанася върху демокрацията, да не говорим за гастролите на БСП във властта. Там е пълна катастрофа.Дай ми ти пример какво разбираш под благоденствие, щом отказваш да давам очевидни примери.

356

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 441 В Европа влизаме още след 89та , ББ няма принос затова . Беше решено да ни вземат в ЕС и НАТО ,за да ни изкарат от руската орбита Благоденствие , би ли дал пример , къде е това благоденствие . И спести за ходещите в гърция .Някакъв друг пример , статистика А според теб , точно миналото му не е ли причина да бъде зависим от Брюксел , Вашингтон . Къде му е независимата политика , след като знае ,ч е ако не слуша , ще бъде отсвирен ?

355

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 444"казваш , че човек може с труд и акъл да стане ... примерно"Интересно, че все се бутате на държавните служби да "Ставате".Един кадърен човек си намира първо реализация в живота и чак тогава започва да се меси в политиката и управлението на държавата.Тия дето говорят наедро често прескачат първото, щото на глу*ака морето му е до колене.Те затова обясняват колко "т*п"бил Боко, нищо, че те не могат да вършат неговата работа.Та,уважаеми един кадърен първо успява професионално.

354

Анонимен

преди 3 години

А защо трябва да печелят неправилните

353

Анонимен

преди 3 години

Не е вярно, че младите са добри.

352

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 434 казваш , че човек може с труд и акъл да стане ГП примерно , мислиш че Гешев стана ,заради професионалните си качества ?Затова от СГС му крият трудовото досие Мислиш ,че ако управляваш дадена фирма , ама тя не е от правилните , ще може да оцелееш на пазара Моделът Суджукгейт как се вписва - не плащаш рекет , ще те унищожатА във всяко по-малко градче , за селата да не говорим - си има местни феодали , подчинени на управляващите мутри . Защото са удобни

351

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 442"Не е вярно. че можеш да коментираш свободно."Вярно е. Бъркаш "Свободно" със "слободия".Често срещан проблем при хора отгледани в диктатури и авторитарни режими, които мислят, че обратното на пълните забрани е пълна липса на такива.

350

Анонимен

преди 3 години

Не е вярно. че можеш да коментираш свободно.

349

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 439Радев е червен, тъй че приказките ти за това как си против комунистите са лицемерни лъжи.Боко е мафиот, но отдавна вече работи за себе си. С тая разлика, че за разлика от мутрите на Радев и Москва, той е избрал да го прави като бута България към Европа и към благоденствие. И това е ключовата разлика между него и ония: той миналото си каквото е било не го продължава в настоящето, което не може да се каже за противниците му.

348

Анонимен

преди 3 години

Борисов е карикатура на диктатор. Така казваше навремето Тома Биков.

347

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 425 Винги съм се чудил на хора като теб , не ме познаваш , слагаш ми етикети и защо - щото не съм против Радев това не ти ли прилича на времето преди 89та . Тогава - не си съгласен с управляващите - веднага биваш обявен за фашист А уж си против онзи режим Борисов и ГЕРБ какви са , от кое котило са ? Ама не се притесняваш от тези им петна в биографията. Защо са тези двойни стандарти ?

346

Анонимен

преди 3 години

Какво са дали на тази нация младите консуматори;

345

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 435А на теб толкова ли ти е трудно да разбереш, че ако хората протестираха "срещу мутроолигархията" щяха да искат и оставката на Радев и на Нинова?Или си мислиш, че съветника на Радев, бившата дясна ръка на Васил Илиев във Вис 2, спонсора на БСП и протестите, Васил Божков - Черепа, водач на организирана престъпна група, с група за поръчкови убийства и иманяр, друг спонсор и редящ бъдещото правителство Маджо от СИК и т.н. не са "мутри"?М?

344

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 429 Е нали минахме тази тема - не може да се спрат хората да протестират и по неправилни причини - тоест да са платени провокаториСега има и анархисти , всякакви . Въпросът е , какво е болшинството от хората Протестът започна преди призива на Радев Толкова ли е трудно да се проумее ,че дори на българите може да им писне от мутроолигархията и да излязат на протест ?

343

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 433Ако си кадърен и работлив и ти ще успяваш. И няма да те интересуват връзкарите. Това също е една разлика отпреди. Има и мнооооого други.На колко си години?