22

православен патриот

преди 3 години

Браво български патриоти !!!! Борете се за Свободата си !!!! Ние не можем да ви помогнем защото не сме от София !!!!

21

Анонимен

преди 3 години

Това са бандити и криминални елементи.

20

Мъглиж

преди 3 години

Днес кмет от ГЕРБ отишъл дет му е мястото, сега и другите...

19

Активист на БСП

преди 3 години

А къде е другарят Борисов!????

18

Анонимен

преди 3 години

Тези хора не са цяла София. Стига с това целия народ. Пълни глупости. Това е агитка от безобразни хора, мнозинството не е съгласно с тях. Президента ги използва като маша. Стига с тези внушения и с тези платени комунистически провокации.Наложително е да влезе армията по улиците на София и да въдвори ред. Всички подстректели трябва да влезнат в затвора.

17

Анонимен

преди 3 години

Блокадите са най - големия проблем на българина. Не заграбените милиони и погазените закони.Ах, колко мъка има в тая страна

16

Анонимен

преди 3 години

долууууу тиранааааа

15

Анонимен

преди 3 години

Полицията да си свърши работата. Никой няма да ги обвини, нека не чувстват вина. Този който си го търси накрая си го намира. Щом искат война нека бъде така. Защото това не са мирни протести. Мирен протест е когато дефилираш с транспаранти и скандираш но не и когато подпалваш, блокираш, предизвикваш. За безредиците са виновни кресливите протестиращи. Сега Радефф ги учи да сменят тактиката. Добре, но да не блокират пътищата. Това е противозаконно.

14

хунтата на

преди 3 години

- НАРОДЕН СЪД И КОНФИСКАЦИЯ НА НАГРАБЕНОТО !!!!!

13

Само ГЕРБ

преди 3 години

Много ми е забавно как глупавите герберски *** не разбират грам от ирония :D. Браво момчета имате интелекта на Бойко. САМО БОЙКО :D

12

случайно минаващ

преди 3 години

Бойко трябва да падне. И не само той. Но сред такива протестиращи не искам да бъда. Бойко е мутра, която трябва да бъде съдена, но защо трябва да бъда маша в ръцете на друга мутра криеща се в Дубай? Защо да бъда в тъпла, която не знае какво иска, но го иска веднага? Когато протеста добие ясна идея и ясни лидери съм на първа линия. Чао.

11

много ми харесва

преди 3 години

Много ми харесва лозунгът- Мутри вън. Тези две думи сякаш изчерпват всичко което ни се насъбра. Зная, че Радев е руски агент, зная ,че БСП и Нинова са увредени и за тях да служиш на Русия е по-важно от всичко на света, но...въпреки това---трябва да се свали Боко Тиквата. Вижте какво направиха в Турция ---ВСИЧКО СЕ ОБЕДИНИХА , СРЕЩУ ЕРДОГАН. ПОВТАРЯМ ВСИЧКИ ОПОЗИЦИОНЕРИ, НЕЗАВИСИМО ОТ ТЕХНИТЕ РАЗЛИЧИЯ СЕ ОБЕДИНИХА. ТОВА Е ПЪТЯТ---ВСИЧКО СРЕЩУ МУТРИТЕ. А ПОСЛЕ...НЕКА НАРОДЪТ ПРЕЦЕНИ....ДЕМОКРАЦИЯ.

10

Анонимен

преди 3 години

Взех да се притеснявам за Бойко, защо се покри така....:) Преди ни известяваше всеки ден за напредъка на българската икономика, режеше лентички, псуваше мисирките, липсва ми :)))

9

Jack

преди 3 години

Пишете отпред"платените" протести. Изложихте се тротоарни типчета.

8

Мяу

преди 3 години

От утре, ВСЯКА ВЕЧЕР АНТИ ПРОТЕСТ В ПОДКРЕПА НА ГЕРБ. ВСЯКА ВЕЧЕР ОТ 18:30 ПРЕД ПРЕЗИДЕНТСТВОТО С ИСКАНЕ НА ОСТАВКА НА Р.РАДЕВ.

7

До 11

преди 3 години

Теб те чакаме, заповядай :)

6

Анонимен

преди 3 години

До Браво!Смели, но заблудени ***, изпълняващи чужди планове.

5

Само ГЕРБ

преди 3 години

Тия 200 платени *** няма да ни бутнат! Само Бойко! Ние сме с теб! Целуваме те! Бойко!

4

Анонимен

преди 3 години

До Браво!Има 200 платени ...

3

Патриот

преди 3 години

Стани юнак балкански и стъпчи с ярост герберстката колониалана мутра и я направи на пихтия!ПРОТЕСТИ ДО ДУПКА!