60

Анонимен

преди 3 години

А фигуранта

59

Интересно

преди 3 години

В интернет има видео на което един от тримата глу-паци Минеков, обикаля пенсионните клубове в кв.Красно село, да навива бабички за метежа срещу 20 лева.Това е - лъжците и манипулаторите нямат спиране !

58

Наблюдател

преди 3 години

Абе къде изчезнаха "младите и красивите" от метежа ?Цял ден гледам само дърти кранти да сричат пред камерите нещо спуснато им отгоре.Черепа ще спести някой лев - дъртите са съгласни и на 20 лева.

57

Анонимен

преди 3 години

Повечето не бяха от София, защо някакви л.умпени ще идват в града ни да го рушат и мърсят с гадориите си?

56

Анонимен

преди 3 години

Тези които изваждаха 100 годишни павета,за да ги хвърлят срещу полиция ,хулигани ли са или организирана престъпна група умишлено внедрена за безредици и без да им мигне окото можеха да убият човек.То има и тежко ранен полицай.Кой им е платил,за колко са се продали на кукловодите,кой е организатора и кой ще плаща щетите?Никакви леки наказания,видяхме колко е акъла на дубайския мафиот. От него ли да чакаме демокрация или честни избори?

55

Дончо виното

преди 3 години

Ако някой е прочел проекто Конституцията поне малко от нея ще разбере че ГЕРБ и всички техни поддръжници са абсолютни национални предатели. Затова " свобода или смърт" . Сега свободни или после ще ни няма.

54

Един от народа

преди 3 години

За всички фенове на западните медии !Много хубава статия в испанския вестник АВС.Всичко е много точно казано, както за Божков, така и за зеленея чорап.Интересни неща пишат и за Бабикян.И се чудя, как все още има нормални хора да им се връзват на тези лъжци и манипулатори !Явно няма - само ненормални !

53

2005г. сп. "Его

преди 3 години

Миролюба Бенатова: Вие бяхте в периферната част на бившата СИК, имахте бизнес с един от основните съдружници в СИК и Интергруп...Бойко Борисов: Много лошо звучи "в периферията". Доколкото ме познавате, аз мога да бъда само в центъра. Във фирмите хората влизат като физически лица и свързаност между тях има само в рамките на фирмата, в която участват.

52

Хмм

преди 3 години

Много се смях вчера. Тамън почнаха да хвърлят по полицията и взеха, че уцелиха един от техните по кратуната. Даже не могат да мятат като хората

51

Лъжите продължават

преди 3 години

Бабикян днес излъга, че не били против полицаите, само против Борисов и Гешев.Няколко часа по късно другия от отровното трио ***, каза, че за безредиците вчера били виновни полицаите и щели да ги съдят в някакъв европейски съд.Мръс-ни лъжци, лицемери и манипулатори !

50

Свобода

преди 3 години

Скъпи софиянци, СВОБОДНИ СМЕ !!! Благодаря на органите на реда, че изринаха гнусната клонака нарвечена " протест" от градът ни. Съд и затвор за криминалният контингент и обществено полезен труд в ковид отделенията за вандалите. Здравните власти да се само сезират , да освидетелства и настанят за лечение в клиника за ментални здраве дебилната троица, защото тихата им лудост ескалира и са опасни както за себе си, така и за обществото. Лека вечер на всички нормални, трудещи се хора.

49

Анонимен

преди 3 години

"А защо да си подава оставката, назови ми една причина?"За да бъде съден и да си излежи присъдите за всичките си престъпления от случая с Мишо Бирата насам, че и отпреди това.

48

Анонимен

преди 3 години

Насилието е осъдително!Откъде накъде някаква платена малотиражка ще се налага с вандализъм ,нарушаване на обществения ред и оставки на законно избрано правителство,че и главния прокурор.Който има проблеми с главния прокурор,като Черепа и Грипена,това е техен личен проблем,не обществен.И "симпатизантите "им маргинали копейковци с група рецидивисти,черешката на лумпенизма да създават безредици ,щото така се чувстват " възродители" по чужд сценарий.Я стига с пародия!

47

Анонимен

преди 3 години

Всички безхаберни футболни и бедняци без работа в затвора. Те не представляват мен, а себе си. Аз се првдтавлявам сам на изборите.

46

Анонимен

преди 3 години

Защо една година, за такива действия в чужбина дават по 5 години минимум!

45

Анонимен

преди 3 години

Ефективни просъди искам по година затвор. Всеки трябва да си понесе отговорността за действията. Когато мяташ павета по полицай или друг гражданин трябва да ходиш в затвора. Това е опит за убийство. Съда да не се прави на разсеян.

44

Анонимен

преди 3 години

А защо да си подава оставката, назови ми една причина?

43

православен патриот

преди 3 години

Пускайте хората ,фашистки мутри !!!! Войната още не е приключила !!! Ако се включим и ние ,тогава ще стане страшно !!!

42

Анонимен

преди 3 години

Трябва незащбавно да се арестуват ораханизаторите на протестите, а не да ми дават изявления по медиите. Трябва да сме наясно, че това са хора финансирани щедро отвън с цел да предизвикат срив на държавата и хиперинфлация като при Виденов.

41

Анонимен

преди 3 години

Необходимо е само *** от Банкя да си подаде оставката и обстановката ще се нормализира. Между другото ченгетата вчера имаха доста интересни цинични нашивки на униформите, а някои от тях бяха с боксове, но се съмнявам, че тази слугуваща на мутрите медия ще посмее да публикува материала.