80

Ама насилие трябва

преди 3 години

До 1Разсмя ме изскренно1% от емигрантите я има я няма да искат да живеят в Източна Европа камо ли в липсващата държава на ГЕРБОчаква се до 2100 и след това НЯКОЛКО МИЛИАРДА чернокожи,мюсюлмани че и китайци да емигрират в Западна Европа а не на изтокИ тогава ще блесне славата на армейския червен футбол на Брюксел които с насилие че даже и с кръв под дулата на оръжията ще ги съпровождат против тяхната воля в Източна ЕвропаА армейският червен план на Брюксел за изтока е готов още от 2002

79

1

преди 3 години

Бомбите трябва да са по Б.Борисов. Щото оня, може да почне да взима като охрана дори и чужди башибозуци !! Като утр.епят Б.Б, ще изгоним всички араби, н.егр.и и китайци, които той ХРАНИ Безплатно в лагери ЕЛхово, Харманли и София( Враждебна).. И ще изгоним арабите, не.р.ите и китайците да НЕ ни откраднат Бизнеса , Работата и Парите на БЪлгарските Бизнесмени и Работници.

78

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен СВОБОДА ИЛИ ДОГАН !

77

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен СВОБОДА ИЛИ ПЕЕВСКИ !

76

Анонимен

преди 3 години

Полицаите вършат,оново което им е разпоредено или им е вменено по Закон-не ги оправдавам,но не ги и заклеймявам-отговорността си е тяхна!Интересно ми е обаче,защо между тях имаше немалко с надпис "Полиция",но без съответните отличителни знаци и атрибути,както повелява Закона за МВР!И нека Главния Секретар на МВР,новия Министър или който там беше,да не ни успиват с приказките,че това били тренировъчни костюми,понеже униформите им били изпрани?!

75

Анонимен

преди 3 години

Абе на следващите избори пак за същите ще си гласуват и пак същата конфигурация ще се получи. ГРОБ во веки веков!!!

74

Анонимен

преди 3 години

Предварително са заредили палатките. Мислили са че полицията ще ги тараши като отиват на протеста. И това го е направил някой от тройка. Заканваха се че ще леят кръв.

73

Вики

преди 3 години

Сега е време всички пострадали от полицейско насилие без да имат вина, да заведат дело. Най-добре колективен иск в Страсбург

72

Анонимен

преди 3 години

Някой е поставил в палатките им бомбички ,коктейли,и правете ,това е номер ,трябва да си луд при толкова полиция

71

Анонимен

преди 3 години

Прозрачността е в основите на демокрацията, когато искат да те проверят, ако си чист го правиш. Когато публично обявиш някой за корумпиран, трябва да го докажеш. Когато си *** военен уредил простата си жена на 2 щата обаче, това няма как да го знаеш. Долу Радев!

70

Карачанаков

преди 3 години

Не е вярно че са хвърляли бомбички и павета питайте Минчо Шалтера и Бат Генчо те ще Ви кажат.

69

№ 35

преди 3 години

Защо е освободен инициатора Радеф ?Връзкар и корумпиран руски агент.

68

Стамболов

преди 3 години

Много *** в коментарите. Наричат себе си трудещия се народ, а всъщност са жалки безгръбначни, искащи да ги *** слугите на бай Тошо.

67

Анонимен

преди 3 години

Какво хулиганство, това си бяха откровени опити за убийство, одобрено лично от Радев.

66

Анонимен

преди 3 години

Хората на които протестиращите и затворените кръстовища са по голям проблем от къщите за милиони евро на герберунгелите, са обречени на мизерия за цял живот.Дано останалите надделеят

65

Анонимен

преди 3 години

Полицията остави хулиганите да си правят квото искат

64

Анонимен

преди 3 години

Да си герберски *** и поддръжник е равносилно на това да мразиш България и всички свои сънародници от все сърце

63

Анонимен

преди 3 години

Мутрите на Борисов се опитаха да оървавят протеста. Едни 100 човека от 100 000.Тръгвай си, тикво корумпирана

62

Анонимен

преди 3 години

До 57 . Нова конституция е необходима и всички закони сравнени с ЕС. Тези които са не съгласни да заминават за Азия Ориента ,РФ

61

Спеца

преди 3 години

Главни виновници за полицейското насилие и сценариите които го отприщиха носят Бойко Борисов и Иван Гешев!Всичко друго са герберски бълнувания и глупости!Ще има отговорности от тия двамата , рано или късно!