81

Анонимен

преди 3 години

Не политиците дори и журналистите досега не са казали какви са исканията на протестиращите , някъде в началото имаше искане за нова конституция политиците дават възможност за нова конституция но се оказва че това е искане на малцинство от стачкуващите но мнозинството от стачкуващи са против.Наистина липсва диалог дори и на журналисти и народа с протестиращи.Реално и народа до ден днешен не разбра за какво има стачки и какво искат а това да стигне до народа идеята и да получи подкрепа на народа

80

Анонимен

преди 3 години

Велико е много силно казано. Има няма 1500 човека, барабар с полицията и журналистите.

79

Анонимен

преди 3 години

10-15 хиляди полицаи подчинени на мутрите, се опитаха да смажат народа.

78

Анонимен

преди 3 години

Няма никакво велико нито някакво въстание. Просто е въпрос на пари. Отровното трио получава от поръчковия убиец Божков по 50 000 евро на седмица. Ако не вярвате вижте публикацията за една активистка от Системата ни убива в какъв дворец живее , имаше и снимки. Е каква е тази система, която те убива с милиони и къща с басейн. Другари, жал ми е за вас , че останахте наивни червени каскети.

77

Анонимен

преди 3 години

Къде е това въстание?С , алкохолици и наркомани не се правят въстания.

76

Иво- Рз

преди 3 години

Велика народна простотия, не въстание.

75

Анонимен

преди 3 години

Велика всенародна излагация.

74

Анонимен

преди 3 години

В Русия има Новичок и няма Божковци

73

Анонимен

преди 3 години

Колко да са стрували тея протести? Един нов Мерцедес за Хаджигенов и един нов апартамент за Минеков. Това е равносметката. А сметката за целия хаос ще я платят всички българи. Шизофренично е поведението пред и зад камера на организаторите.

72

Анонимен

преди 3 години

Това бяха протести без истински искания, лишени от смисъл. Тези протестиращи бяха изпълнени единствено с омраза към управлението, която не знаеха как да насочат, за да постигнат реален ефект. Те не знаят и какао искат занапред. С омраза бъдеще не се гради. Егати психолога.

71

Анонимен

преди 3 години

Аха, предните протеституиращи укопатори бяха умни, млади и ранобудни. Днешните недоволни от властта пък станаха метежници, маймуни и т.н. Не така.

70

оцет тък

преди 3 години

протестиращите не са от бедните.имат повече от средните за софия доходи . пари не щат ,искат нормална държава и живот в нея .бедните ще излязат февруари

69

до 71

преди 3 години

На теб ако ти дадат 100 лева ще отидеш ли? А другата страна не раздава ли още повече пари под всякаква форма! Вчера не си ли купи парламентарна подкрепа от едно грозно Магаре, като му даде нещо на концесия....?

68

Анонимен

преди 3 години

р хахахахахахатролове мууухахахахоставкаъ

67

Анонимен

преди 3 години

Протестърите не искат диалог,а насилие.Те слушат само себе си и глупащините на разни самозванци.Без военно положение с вечерен час няма да се оправят нещата.Полицията ще си свърши работата само при умело управление на Борисов и ОП.Засега не е ясно Борисов осъзнава ли,че вече с комунистите не сме в една държава.Те обявиха война на държавата както преди един век.

66

Анонимен

преди 3 години

Каквото и да си говорим и анализираме става дума за пари. Отровното трио получава по 50 000 евро на човек всяка седмица. Т.н. протестиращи по 50 лв. на ден, а който се бие с полицията по 100 лв. Тука няма никаква политика , а лично отмъщение на поръчковия убиец Божков черепа.

65

р

преди 3 години

трябва още жандармерия. ако трябва докарайте от ес.или назначете още наемници. бунтовете трябва да се задушат и да се запази законната власт.

64

Анонимен

преди 3 години

Гербавите престъпници така ли мислят да управляват?С палки и побоища?И докога?

63

Видев

преди 3 години

Четвъртата власт пита?Господин Радев медът сладък ли е!

62

Бау

преди 3 години

Запомнете! Две палки по протестираща картуна постигат по великолепен ефект, отколкото сваляне на шлемове и щитове! Но, трябва да се отчита момента, защото този ефект може да е разнопосочен! В единия случай протестиращите се изпокриват като мишове, в другия - излизат още 10 пъти по толкова...!