137

Анонимен

преди 3 години

комунистите са отчаяни. искат да не се изчезне миризливта им патрийка в мрака.нали са си прости атеисти, не знам какво се надяват да стане, като ги изядат червеите.

136

Импийчмънта на Радев

преди 3 години

зависи от 9-те независими депутати(не се знае дали някой от БСП няма дасе присъедини,някой недоволен от КН и Радев):нужни 160 гласа;ГЕРБ-95;ДПС-25;ОП-21;Воля-12=153.Нужни-7 гласа и Радев си отива в историята катопоредния зловещ експеримент на антинародната БСП.Да му е честито.Каквотопосееш,това ще пожънеш.

135

Анонимен

преди 3 години

След малко приключват че утре са на работа.

134

реджеб иведик

преди 3 години

Ще затварятееее държавата пак и ще слагате КПП-та и ще спирате хората да се движат свободно пак октомври месец аааа????ще задължавате хората да носят маски и ще ги глобявате а?я пробвайте това и това което става в момента ще ви се стори детска играчка!!!утре колко хора ще има"заразени"с корона вируса и колко хиляди пи си ар тест ще има...пак ли ще манипулирате обществото?!?...ще се "грижите"за здравето на обществото ли?!?!..това е само началото!ще ни заплашвате с глад и ровене по кофите ли а???

133

varg

преди 3 години

тази вечер превземаме Народното събрание

132

!!!

преди 3 години

До Анонимен1. Не са 250 0002. Помни доста по-сериозни, последните два са 1996/7 и 2013.

131

сам си го направи

преди 3 години

Няма връщане назад. Импийчмънт ти после военен съд. Радев ще бъде разжалван. Ще му бъдат отнети всички войнски звания.

130

Анонимен

преди 3 години

България все повече започва да прилича на Русия.И те си имат любим Вожд без който не могат да живеят. Знаете че ви краде, но гласувате за него. И пак. И пак.Скоро напуснам БГ и много други като мен ще ме последват. А вие си носете Бойко на ръце щом това ви прави щастливи.

129

Анонимен

преди 3 години

Това не е протест а рекет.Не е нормално 50 дена да викаш оставка, и нищо друго да не те интересува.Пълни откачалки.

128

Анонимен

преди 3 години

Трябва им тояга на въстаниците! Бой докато забравят пътя до парламента! Демокрация в такъв момент не върши работа!

127

Севда

преди 3 години

Едно време хората са използвали прашки.

126

Анонимен

преди 3 години

Шайка олигоф рени. Полицайте ли са им виновни та ги замерят с павета. Какво очакват да направят. Да ги пуснат в сградата. Да бесят хора. Не полиция,армията трябва да ги пуснат срещу тия. Божков плаща на футболните агитки да атакуват. Къде е отровното трио. Що си трае. Такива ли са им мирните протести. Смешници.

125

Анонимен

преди 3 години

НАД 250 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ В МОМЕНТА В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ СКАНДИРАТ -БОЙКО БОРИСОВ-П*РАС,П*РАС И БОЙКО К*РВО ...БЪЛГАРИЯ ТАКЪВ МОЩЕН И МНОГОЛЮДЕН ПРОТЕСТ НЕ ПОМНИ.ТИКВАТА БОКО БЕХАР БЕШЕ Е ДО ТУК

124

Няма как

преди 3 години

Няма как тези хора да ни управляват.Няма как тези хора да искат законност.Няма как тези хора да искат справедливост и мир.Това за което се закани мижавото президентче през зимата е изпълнено. Той просто изведе тълпите на улицата. Но може и други тълпи да излязат. И да изметат всичко!

123

До костадин костадин

преди 3 години

Лъжете се. И Костадинов и триото и Хр. Иванов-Бойкикев и Радев имат един началник. К.К. ли беше написал учебник по история за деца в който ...как беше.. били сме татаро-тюрки ли беше, от степите на днешна Русия ?? Това ли ви е "прероденият Давид"?

122

Анонимен

преди 3 години

Платените роби на Божков

121

!!!

преди 3 години

Всеки, който е доволен от случващото се в момента - да се мятат бомбички и цели павета по полицаите, които просто си изпълняват служебните задължения, е скапан ***.

120

До 150

преди 3 години

Та кой народ визираш А ?! Криминалният контингент или безполезните търтеи, я не обиждай народът и не го принизява до нивото на тая клонака наричаща се " протест". Лапай таблетка и МАРШ в леглото .

119

Дебелата Илка

преди 3 години

И Дебелата Илка доволно пристъпва с президента.Помним как се опита в началото да поеме контрола.Сега е едно нищо. Просто обезличена прецъфтяла жалка!

118

БЪЛГАРИЯ

преди 3 години

БОЙКО ЧАО!!!Сега е време да видиш къде зимуват престъпниците в цивилизовани държави!