237

Шпек Народен

преди 3 години

Абе добре си ни е при Борисов, и да го свалите сега пак ще го вдигнем на изборите. Както досега междувпрочем.

236

Избирател

преди 3 години

Естествено е, че протестите ще продължат. Народ не се спира с полицейщина, особено такъв като българския. Това не можаха да го разберат управляващите страната.

235

Седларов

преди 3 години

ДОЛУ ПОЖАРНИКАРЯ

234

Анонимен

преди 3 години

Не пишете глупости...не пиратки а бомбички с миниум и бял бронз,скрити в палатките на реформаторите на Радев,Бали със сено..Неуспешен опит за преврат другарю комунист РДев...Много скоро аут от Дондуков 2 ,и в затвора руски ***

233

ББ

преди 3 години

До Emigrantти защо си чуждопоклонник пишещ на латиница...ела ми...и ти ще ни вменяваш ценности...и си вервате...имате проблем с Народа на България...оцелял след 500 г. робство и геноцид...евраците заради които робувате не са ценност за Народа ми...Свободата и Справедливостта са наши ценности...аз съм Свободно Човешко Същество...Frau Merkel

232

ББ

преди 3 години

До ПОЗОРпаветата са собственост на Народа ми...да не ги е копал бойко...полицаите пазят мафиоти убиващи и ограбващи Народа които им плаща заплатите...какъв позор,обявилите война на Народа ми добро не са видели...справка История на България...погубвали сме империи та някакви самопровъзгласили се за господари над животите ни дадени ни от Бог...имате проблем...обявихте война на Народа на България...прочетете Историята ни...Свобода или Смърт!!!

231

Emigrant

преди 3 години

А какво щеше да стане ако някой от полицаите превърти и ги подкара с автомата,както бабаитски са се скупчили?!Ще има рев и сополи май? *** майко пък тоз мъ биииййй?!!Тръгнали да си показват мурафетите,на умряло прасе нож да вадят?!Ами ако Бойко се прояви като такъв дето го типосвате,мафиот,тиква,властолюбец и.т.н. и нареди на жандармерията да ви подкарат с водни оръдия,газ и гумени куршуми?!Ако по същия *** начин насъска полицията,както Фигуранта насъска мутрите си?!Кой ще е виновен тогава?

230

Анонимен

преди 3 години

Пак ще го защитаваме, свиквай с мандат номер 4 !

229

ПОЗОР

преди 3 години

До Анонимен 332ДА ВИ ИМАМИНТЕЛИГЕНТНОСТТА!!Кога бяхте по-интелигентни? Когато къртихте жълти павета, които някак оцеляха 2 световни войни и смяната на 2 режима, но не оцеляха една тумба безработни протестъри, които ги изкъртваха да замерват полицията?Или бяхте интелигентни като ревахте като животни и замеряхте полицията с пиратки?Или бяхте интелигентни като проливахте кръв?Че бяхте усмихнати всички го видяхме. То психическия нестабилния само анархията го радва.

228

И какво...

преди 3 години

Не сте виждали агитки.

227

Анонимен

преди 3 години

И излиза че тези закачулените са платени от ,,неизвестни спонсори''.Абе защо никой не защитава закона,а всеки го нарушава в опитът си да свали законното избрано правителство? Защо тези хора не искат предстрочни избори,а искат ако може без никакви избори,против волята на обществото да поемат руля на държавата? Може ли да се излезе на улицата и да се скандира ,,стани да седна''.Извинете ме но това не е промяна,а е подмяна.Аз разбирам да се иска протестиращите безплатно здравеопазване поне,а те нищ

226

Анонимен

преди 3 години

Защитавайте мутрата от вкъщи, пред телевизорите. На евтини кебапчета и парцуца.Тази вечер на площада бяхме 50хлд човека. Хора с деца, колички...усмихнати, интелигентни.Тези 50/100 човека, с димките и качулките не са нашия протест.

225

Анонимен

преди 3 години

А сега скъпи гости нека булката да поведе хорото с песента ,,Кара Колльо'' ,и честито на младоженците.

224

Анонимен

преди 3 години

елате хиляди престъпници.елате да подкрепите протеста.черепа черпи

223

Анонимен

преди 3 години

Мутрите викат "дръжте мутрата".

222

Алеко Константинов

преди 3 години

Ако на Борисов му бъде позволено, по същият начин ще тръгне да прави и парламентарни избори.

221

Анонимен

преди 3 години

Боко ке падне!

220

Корморан

преди 3 години

Протестираите си по родните места дорфове

219

Анонимен

преди 3 години

Тандемът Радев-Божков или Мутро-комунистическия протест днес показа истинското си лице.

218

Анонимен

преди 3 години

Платените агитки пак си показаха магарията.Радев има голяма вина за това обаче е слаб човек, не може да носи отговорност.