177

Анонимен

преди 3 години

ОТ МРЪСНИ КОМУНИСТИ КАКВО ГРАДИВНО МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА,ТА ТЕ САМИ СИ ПОДПАЛИХА ПАРТИЙНИЯТ ДОМ!!!!!!!!!!!!!

176

!!!

преди 3 години

Сега почнаха да чупят и пейките :D Майко мила, защо не сме Франция или САЩ, че полицаите да им влезнат както трябва, да се замислят дали пак ще чупят и мятат бомбички по органи на реда :D

175

Анонимен

преди 3 години

Ама тоя Божков толкова ли има още,че да плаща на 200 хиляди???

174

Анонимен

преди 3 години

Е'ати, имаме най-миролюбивата мафия и най-любезната полиция!Просто не знам как би погледнала г-жа Меркел, ако в Германия стане това?А др.Путин?

173

Анонимен

преди 3 години

Бря ,полицаите се плашат от димки и бомбички,а как е на мачовете ?а тия воля и патриотчета нема да видят парламент

172

Тълпички

преди 3 години

Жалки футболни тълпички. Жалки млади хорица - и много страхливи.Само много страхливи хорица се крият в тълпата.Всички ще се разбягат, когато се появи сериозна опасност.Вдигат знамената, но ще се разбягат, когато настъпи момент да защитят тези национални знамена.

171

Анонимен

преди 3 години

Опитват се да представят жалкия опит за преврат като всенародно въстание. То направо е трагично.

170

Анонимен

преди 3 години

айде ашлаци,роби на черепа и бсп,грабвайте паветата

169

Анонимен

преди 3 години

Имало хулигански прояви. Липса на всякакъв професионализъм. Полицаите наблюдават и констатират като ги млатят. Позор. Това ще е дереджето, като системата е пълна с библиотекари, военни, ветеринари., а не професионалисти, завършили Академията.

168

Анонимен

преди 3 години

Айдеее, с платените футболни агитки напред. Тия дето са на хранилка цяла живот от футболните отбори,защото заплашват президентите им,че иначе ще обърнат срещу тях. Сега вече се обръщат срещу държавата си щото Божков им плаща. Шайка наркомани.

167

Анонимен

преди 3 години

Пратиха провокаторите и футболните агитки за да опорочат протеста!Милиционерите от ГЕРБ нищо ново не са научили и нищо старо не за забравили.

166

Анонимен

преди 3 години

ненормални бол,само то въже разбират.раята си остава такава и след 10 поколения.

165

Анонимен

преди 3 години

Радеф е арестуван!Край на метежа!!!

164

Анонимен

преди 3 години

Некадърното гербаво управление е изложило живота на органите на реда на опасност. По цял ден само констатации за правонарушения, а не им позволява да предприемат адекватни, съгласно закона, мерки. Наистина по-некадърно и калпаво управление не сме имали в цялата си история. Затова оставка и съд за бездействие.

163

Анонимен

преди 3 години

Свобода за Баневи!! Свобода за Божков!!Оставка на Борисов и Гешев!!Свобода за бизнеса в България!!

162

Анонимен

преди 3 години

Костя Копейкин бая рубли е заработил или поне сега се опитва да ги заработи.Че оная къща дето я вдигна със субсидиите на "Възражздане" трябва да се обзаведе. Доста пара трябва за туй нещо. И се бори човекът съз зъби и нокти.РАДЕВ ОСТАВКА ЗА ТОВА КОЕТО НАПРАВИ, ЗА ПРОДАДЕНАТА ТИ СЪВЕСТ, ЗА РУБЛИТЕ ЗА КОИТО И ТИ ДРАПАШ.Не се ли наяде Деса не и ли стига апартамента, който и уреди та си отворил уста като за световно??

161

Анонимен

преди 3 години

Радеф избягал в Москва!Деса не могла!

160

Иван

преди 3 години

Въпреки, че не подкрепям този протест по никакъв начин, адмирации към нормалните хора, които са излезнали да протестират и в момента се опитват да спрат ***, които продължават да мятат камъни, бутилки и бомбички по полицаите.

159

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта си помисли, че след четиригодишно перманентно, целево демонизиране на Кабинета и останалите държавни Институции, внушавайки на Зайчарника си феномена "Мутри" като патент на сегашното държавно управление, пропускайки услужливо времето на генезиса на това явление, реши, че е дошло времето да материализира усилията си за узорпиране на цялата власт, опирайки се на пошли компромати и облягайки се на зевзешки беквокали, ултраси от русофилски организации и наркофенчета на Черепа.Легенда:

158

Анонимен

преди 3 години

Е нали цветя букети прегръдки с полицаите по светло и като падна нощта kypвoляците почнаха да замерят полицаите с бомбички. Тоя народ само от бой и кръв разбира