37

Руски бокклуци

преди 3 години

Средна нетна месечна заплата в евро:България - 538 евроРусия - 512 евроСърбия - 508 евроСеверна Македония - 436 евро Казахстан - 351 евроМолдова - 302 евроАзербайджан - 295 евроБеларус - 277 евроАрмения - 249 евроИзточник: List of European countries by average wage

36

Анонимен

преди 3 години

Шепа провокатори (вероятно пратени от герб) хвърлиха три пиратки и медиите веднаха опитват да омаскарят протеста. Протеста си преминава спокойно и е огромен, но борисов не подава оставка, явно такива инструкции е получил от господаря Пеевски.

35

Росен(ец)

преди 3 години

Чудя се защо не протестират срещу Пеевски и Доган, най-върлите грабители на България.Ако протестираха срещу Задкулисието, щях да ги подкрепя. За мене демонстрантите са пълни наивници.

34

Анонимен

преди 3 години

Къде е водното оръдие? Как може да хвърляш бомбички по полицаите? Как може да ги замеряш с павета и бутилки, сено, лук, чесън и какво ли не? Това ли е алтернативата?

33

Анонимен

преди 3 години

кой нормален човек е на площада да хвърля бомби по полицаите в 21:52 мин???? Кой нормален човек иска да убива, а не е при семейството си в къщи?? Да ви мааааааамата мутри

32

Тримата пидали

преди 3 години

Имат явно срок от Дубай и нещо са се разбързали. Да не им се обръща внимание. Да се самоунищожат.

31

Анонимен

преди 3 години

Айде, пробвайте и с РПГ...Шивиков може да изкара и такова, както извади генералска униформа след пенсия!

30

Протестър

преди 3 години

Искам да лапкам на БойкоМа той харесвал само жениОставка ,, извратенякооо

29

българина

преди 3 години

защо скапаната ЕК не спре фондовете за корупция, гврб си отиват същия ден!

28

Чебурашка

преди 3 години

"Организаторите от т.нар. Отровно трио дадоха срок за оставка на кабинета до утре сутринта"И какво ще стане ако утре сутринта няма оставка? Ще се оплачат на фигуранта? Пълни нещастници и смешници!

27

Мутри вън

преди 3 години

ИЗЗРРОДДИ! Тези ли ще сменят мутрите?????

26

Onufrii

преди 3 години

Аз съм 1000 % за протеста и оставката , ама да ми вадят жълтите павета, преживели две национални катастрофи комунизъм ми идва в повече. Ако хванат тези наркомани , полицейския произвол трябва да е най-малкото коетобще получат.

25

Из столицата

преди 3 години

Носи се грозен слух, че в триото има двойка. Имате ли представа кои двама са се взели?

24

Анонимен

преди 3 години

Да ама накрая на полицията ще им писне и ще набият Бойко.Той наясно ли е?

23

Анонимен

преди 3 години

без задни мисли,но тези протестъри са големи ***.

22

Ха ха ха

преди 3 години

БНР: " Отровното трио даде срок за оставка на правителството до утре сутрин " ,Моля , най близката клиника за ментални здраве да бъде уведомена и троицат да бъде въдворе за лечение, защото тихата им лудост ескалира и стават опасни най вече за себе си.

21

Анонимен

преди 3 години

Няма да Ви кажа как недоволните наричат Борисов много го обичат.

20

От високо кръвно

преди 3 години

От високото кръвно последните дни на Борисов му кървят фисурите и xeмopougume и не излиза много много.От НСО се втрещили когато Борисов ги пратил да купят дамски тампони. Свещичките вече не му помагат и просто спира кръвотечението докато се успокуят нещата.

19

Анонимен

преди 3 години

Холера с чума не се бори!Няма как да искаш да смениш мутрите,мутресите и депесарите с червените номенклатури на Живков.Времето върви напред.

18

Анонимен

преди 3 години

И'диотите просто се гаврят с полицаите ,защото това ще им е шанса ,заради заповедта на Бойко да не бият овцете от "протестите ".