13

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да се поддържаш и да си равиш какви ли не пластики и импланти, може да изгеждаш единствено добре за възрастта си. Няма, кака в жив контакт от близо на 50г да те объркат за 30г. Това, което се показва, като снимки и видеа в интернет минава през фотошоп и различни програмки за перфектно заснемане и моделиране. Омръзна ми да ми разправят за бабички и лелички, които видиш ли изглеждали на 20-30г - айде моля ви се, замазали се с 20 филтъра и се изрязали и били на 20г - смях!

12

Анонимен

преди 3 години

Не изглежда млада, а добре поддържана за годините си. Тайната е много пари за процедури, козметика, био храна, почивка....

11

Рейчъл

преди 3 години

Добре изглежда за 51,но чак толкова младолика не е.Иначе като млада по времето на Приятели беше уникална.Не случайно и Брад Пит и беше мъж.

10

Дедо

преди 3 години

Млада, млада, колко да е млада?!? Следвашият й юбилей е 60 години. Нито е млада, нито има яйцеклетки, нито има мeнаистина. Поредната сбабичосана жертва на холивудският луциферианизъм. На 60, а ни маче, ни дете! Да й уринирaм и на парите.

9

Батко

преди 3 години

А дали помага да нямаш семейство, деца, да даваш всичко само и само да задържиш малко годините?Сигурно на нея и помага.Не случайно, няма нито една роля в която да е родител...

8

Анонимен

преди 3 години

Тя не беше ли в списъка с Адренохрома заедно с много други...дано горят в ада!

7

HeinrichHimmler

преди 3 години

Бюти така ли ? Толкова хубав език имаме с толкова различни думи за красота, но плтвните журналистчета нямат мозък за две стотинки да измислят поне сносно заглавие! Заврете си чуждиците в отверстията!

6

Анонимен

преди 3 години

Чак пък да изглежа млада, айде намалете малко. Баш 50 годишка пъстърма си е. Е не е като леля Пена на село, къде цял живот на нивата е била.

5

Щерю

преди 3 години

Аденохром - мръсната тайна на богатите звезди от Холивуд...

4

Анонимен

преди 3 години

Млада е за 70 годишните. За 30 годишните си е доста старичка, на възрастта на майките им, както и да изглежда! А и доста майки на 30 годишни мъже също изглеждат добре.

3

Анонимен

преди 3 години

Никога не съм я харесвала . С тази широка брадичка и дълбоките бръчки около носа изглежда на около 48, но чак пък млада!

2

Анонимен

преди 3 години

Тази наистина е доста добре за годините, 100 гр мастичка и няма да й простя.

1

Който трябва

преди 3 години

Каква е тази дума бюти? Вие нормални ли сте? И google translate да бяхте ползвали пак щеше по-стойностно да се преведе.