БГНЕС

Преди няколко месеца Дженифър Анистън отпразнува своя 51-и рожден ден. Повечето от нас биха се уплашили от това число и дори не биха искали да отбележат повода, но не и актрисата. Станала известна през 1994 година, благодарение на сериала "Приятели", Анистън сякаш е намерила извора на младостта и дори си го е взела вкъщи. 

Тя притежава стройна фигура, перфектна кожа и сияйна усмивка. На всяко светско събитие звездата доказва, че възрастта е просто число и никога не трябва да определя един човек. Джен признава, че вече не гледа годината на личната си карта, а се наслаждава на живота и счита, че е много важно да се грижим за тялото и духа си. 
 
"Тялото ни е дадено за цял живот и трябва да се отнасяме с внимание към него", казва тя. Но какво точно прави Анистън, за да изглежда толков добре? Дали наистина е намерила извора на младостта, или просто има добри гени? В портала за подкасти "Into the gloss" актрисата разкрива всичко, което искаме да знаем за перфектната й визия.
 
Тайните на Дженифър Анистън за младостта

Грижа за лицето
 
Анистън признава, че е имала късмет с гените. Тя никога не е изпитвала пролеми с кожата  си, дори когато е била в гимназията или е била подложена на стрес от работата си в Холивуд. "Баща ми е на 87 години и няма нито една бръчка по лицето си. Същото беше и с баба ми", казва актрисата.
 
Но добрите гени не означават, че Джен е забравила да се грижи за себе си. Тя много добре знае, че отдадеността е ключът към добрите резултати. Затова тя има няколко лесни правила, които следва, за да поддържа перфктната си кожа.
 
"Освновното нещо, което правя, е да овлажнявам лицето си. Нося си овлажнители навсякъде с мен", признава тя. Добавя, че ако й отидете на гости, ще видите, че тя има такива продукти във всяка една стая - в кухнята, в банята, в колата, дори и в хола. 
 
След като нанесе овлажнителя, тя използва ролков масажор за лице, който й е бил препоръчан от гримьорката й Джилиан Демпси. Уредът помага за по-доброто кръвоуросяване на кожата, което прави лицето по-тонизирано и по-изваяно. 
 
Другият съвет, който Джен дава на феновете си, е да мият лицето си с ледена вода. По този начин кожата ви се хидратира и се освежава. За да получи желания ефект, актрисата напръсква лицето си 25 пъти. Това е добър трик, който е използван и от актриси от Златния Холивуд, включително и Джоан Кроуфорд. 
 
"Предпочитам да слагам малко грим. Не обичам да натоварвам лицето си и да запушвам порите си", казва Анистън.
 
Какви други тайни крие Дженифър Анистън, четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase