458

честито аборигени

преди 3 години

Пaрaлeлнo c пoдкрeпaтa зa Кoнcтитуция близък дo Мaрeшки пoлучи плaжнa кoнцecияКaбaкум - Ceвeр 2" бeшe прeдocтaвeнa зa 20 гoдини нa Булмeдикc 2012 EOOД.

457

Анонимен

преди 3 години

Хората искат оставка на крадливата герберска шайка..............после и затвор, и да връщат краденото, гадините долни!!!

456

Анонимен

преди 3 години

И кво се оказа - Марешки получи 200 бона отстъпка от концесията на плажа. А дали е само това ?

455

Мутри

преди 3 години

Мутри бият с боксове наред. Нито един пребит от агитка не видяхме затова пък десетки учени, журналисти и интелигентни хора. Време е да освободим България. Затвор за Дебелите!

454

Окончателно

преди 3 години

Ако някой е хранил илюзии, че Тиквата, *** и останалите мафиоти ще си тръгнат демократично, то снощи всичко свърши. Тази вечер още повече. Да ги наврем сите в килиите. Оставка само вече не стига. Затвор!

453

законност

преди 3 години

Мутрите още въздишат по 1990 когато необезпокоявано вилнееха из България.Очевидно много работа предстои пред българската прокуратура.Народа е вперил очи в Главния прокурор и очаква неговите решителни действия.

452

Х

преди 3 години

Ба си и лицемерите. Говорят за диалог, а напуснаха залата при появата на Радев. С такова хулиганско държание доникъде няма да стигнат.

451

До Анонимен 451

преди 3 години

Жан Виденов не искаше да изпълнява плана Ран-Ът..............един план за унищожение на България..............от двама америакнски икономисти и сатанисти...............единият едноок бандит!Не мразя САЩ..............имам приятели американци, но тия двамата са големи гадини!!!

450

Анонимен

преди 3 години

ВМРО наистина са големи ***...............................начело с вожда си Шкембе-Войвода!!!!

449

До СТЕЛА

преди 3 години

Права си, Стела ....................100 %!!!На колко години си, я ми кажи...............почвам да те харесвам!!!!

448

СТЕЛА

преди 3 години

Тази женичка е отврат,а ВМРО продажни играчи.

447

Анонимен

преди 3 години

Гроб, със своята наглост, просто си постилат за тежки ефективни присъди след падането на режима им!А той все някога ще падне.Няма диктатура в историята, която да е просъществувала вечно!Колкото по-късно, толкова по-жестоко ще бъде отмъщението на поробените!

446

Анонимен

преди 3 години

Новината на деня не е събирането на 120 гласа за ВНС, а искането на ДПС Кирливан Радев да се подаде оставката заедно с Боко тиквенов.

445

Анонимен

преди 3 години

До 444/445нетната заплата не е критерий!Така наречената кошница - отношението какво можеш да си купиш с тази заплата в различните страни е критерия! Аман от едноклетъчни всезнайковци - извинявам се за жаргона, но просто при такава посредственост ми пада пердето!

444

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ са крадлива шайка. Не е необходима нова конституция, а нов закон за обществените поръчки, за да не могат ГЕРБ и ДПС да крадат толкова много.

443

Зозо

преди 3 години

Кво става с въстанието бря?!? Умрях от смях пак :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Комонягииииииииииииииииииииии, свърши вашата :))))))))))))))))))

442

Анонимен

преди 3 години

Конституция си имаме, няма нужда от ВНС..................искаме оставка, съд и затвор за крадливата шайка гербери!!!

441

ДО 457

преди 3 години

ОБЪРКА СЕ ФАШИСТ ПО ДАЛЕЧЕ ОТ САЩ И ЕВРОПА ФАШИСТ,НЕ МАНИПУЛИРАЙ!

440

по-далече от Русия

преди 3 години

Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.Импичмънт на проводника на руските интереси Грипен Решетников Радеф !

439

Анонимен

преди 3 години

да изметем недоразумението гербераско предателя МУХОБОЙКО