17

Въпрос към Курнелия?

преди 3 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

16

До 15

преди 3 години

Можеш ли да обясниш как сме след Румъния ?По какви критерии ??

15

Анонимен

преди 3 години

Нинова да обясни за хакнатите им имейли !!!!Който не знае за какво говоря да отвори Дарик нюз и в търсачката им да напише само Нинова.Да видите как се правят изборите в БСП от Нинова.А излязъл оня клепух неадекватник и се разтръбял за честни избори !Популисти долни ! Фалираха два пъти държава и с цялата си наглост ще критикуват най-просперитетните години на България !Вън завинаги !!!

14

Анонимен

преди 3 години

Корнелия, бегай, човек. Беше патерица на Борисов, сега се сети на опозиция да се правиш. И ти си приключена, и партията ти.

13

Анонимен

преди 3 години

Не е толкова зле да си последен в най елитния съюз на планетата.Там е работата, че преди да дойде Бойко, бяхме преди Румъния. Сега сме бая след тях. На останалите дори гърбовете не им виждаме, а по едно време се мерехме с Централна Европа.

12

ураааааа

преди 3 години

Победа за комунистите и Радев! Равенство и братство за всички! Общи блага и общи жени! Пълни села и концлагери! Работа в ТКЗС-то за всички с висше образование! Да плеснем с ръце и да се прегърнем! Да живеят БСП и Радев Урааааааааааааааааааааааааааа

11

Анонимен

преди 3 години

Герб ще падне.БСП при следващите избори ще вземе част от гласовете на герб.Също частот гласовете на герб ще вземе Слави, Манолова и Цветанов.

10

Анонимен

преди 3 години

Скрий се *** бяла водна птицо. Кой ти вярва на теб. Къде ли не беше ,къде ли не се вря. Изчезни и се покрий не ядосвай хората с присъствието си. Харчи си парите на спокойствие и не се показвай.

9

Анонимен

преди 3 години

Ами като вижда толковa много да вземе да погледне към партията си и да пpогони от там капиталистите свинари. Гущера да си откъсне опашката първо, със тая разпасана орда от капиталисти няма как да стане, Радев да си прави партия.

8

Sichtpunkt

преди 3 години

Пръска само омраза и злоба!Нищо градивно и добронамерено! Кудкудячка!

7

Анонимен

преди 3 години

*** лъже-маже, маже-лъже, каква изолация бере моме... в изолация сте вие, даже и ДПС които са ви сигурни обикновено сега ПОИСКАХА и оставката на и оставката на Фигуранта и най-вече експертен кабинет в рамките и мандата на това събрание

6

Анонимен

преди 3 години

а тази не видя ли, че е уволнена за корупция, заедно с най-честният комунист Р.Овч.

5

Аз

преди 3 години

Аз като млад човек казвам следното -ако *** приватизаторката, Румен Петков, който пика е във фонтаните, сестра Галева и тн дойдат на власт стягам куфарите! И без това вече имам предложение от чужбина, седя тук, защото обичам България ама тия *** ще изгонят още едно поколение. Тогава да си работят сами едни на други!

4

Андронов

преди 3 години

Обаче, не вижда "гредата" в окото си - кризата в собствената си партия.

3

Ами...

преди 3 години

ГЕРБ и Борисов били в тотална политическа изолация, пък всички освен БСП искат да се коалират с него.Та кой бил в изолация?! Май само БСП и тяхното момче в пРезидентството са в изолация. И 200 човека на площада.Вчера от Варна тръгнаха 2-3 автобуса с хора за протеста. Предполагам, че и от други места ги карат по същия начин, а пак не могат да съберат 1000 човека.

2

Анонимен

преди 3 години

*** Техноимпексова да каже как се превърна в милионерка и откъде има пари да издържа сина си в САЩ!Никога повече БСП на власт!

1

Анонимен

преди 3 години

БСП победа и на власт!Корнелия и Радев - най - доброто за България!