57

Комунистите ограбиха

преди 3 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

56

Майора

преди 3 години

Срам и позор за партия и лидера и уволнен за корупция да говори за законност и избори Тази партия която доведе страната до фалит създаде мутри и олигарси източи парите на българите здравната и пенсионна система и да говори за морал Та тя избра президент с помощта на КГБ и Русия и той щедро и се отплаща Жалко че един генерал разединява нацията и настройва българи срещу българи , но да помни" Господ бави но не забравя"!

55

зяпач

преди 3 години

Със всеки изминал ден БСП-то се топи,както ментално така и физически.

54

Гуфу

преди 3 години

57Много партизански фантасмагории си чел и слушал. Кои деца разтреляха? Само не казвай Митко Палаузов моля те. Партизаните са били въоръжени престъпни групи, които са влизали в престрелки с полицаите, извършвали са атентати, цамо св. Неделя е достатъчен да споменем, в такива обстоятелства е нормално да има загинали от двете страни. Комуниста е такова животно, за което няма нищо ценно и свято. Използвали са дори децата си за приносители на бомби и оръжие.

53

До 55

преди 3 години

Момче, комунистите убивали ли? А демократите преди 9.9.1944 рязаха партизански глави, разстрелваха деца, изнасилваха яташки жени и още много други такива!!! Какво от това са направили комунистите? Я ме просветли, че нещо не си спомням!!!

52

край

преди 3 години

На Лъжа Нинова и остават още 10 дена. След това отива при увредените майки.

51

Анонимен

преди 3 години

Само знаят да крадат и убиват тези комунисти.

50

Палячовци червени

преди 3 години

Не могат да направят честни избори за собствения си лидер, а щели да направят честни избори за парламент.Не могат да оправят финансите на собствената си телевизия, а щели да оправят финансите на държавата.

49

само минавам

преди 3 години

На комунист никаква вяра, защото е нямат!!!

48

Анонимен

преди 3 години

как бсп събира електора си е комунистическа тайна.

47

Аз

преди 3 години

Борисов трябва да оцелее. Ако не запази поста си,ще бъде разследван и ще излязат на светло много сделки с големи парични разхищения( чете се кражби).

46

Вейхайвей

преди 3 години

До Провалилата се БСПАнджък, защото червената върхушка заграби капиталите, затова не се получи печеливша държавно-планова икономика. Много крадци, много нещо бе.

45

АнонимеН

преди 3 години

НИТОВА Е ЧИСТ КОМУНИСТ!!! ЧУДЕСА НАПРАВИ ДА НЕ СЕ ПРОВЕДЕ ПЛЕНУМ ДА Я СМЕНЯТ!!КОМУНИСТ ФАНЕ ЛИ ВЛАСТ НЕ ПУСКА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ИСКАТ ЛИ ГО ИЛИ НЕ!!!

44

неизвестен

преди 3 години

БСП освен да завземат властта с автомат калашников в ръка, друго незнаят и не са способни да направят.

43

Анонимен

преди 3 години

Нинова е най-големият приватизатор. Тя започна с Техноимпекс и заввърши с БСП. Глупостта и апатията на редовите социалисти и безкрупулните ходове на бившите от ДС дадоха зелена светлина на Нинова и Радев.

42

Напиши коментар

преди 3 години

Ако "червената шефка Корнелия Нинова" иска да пробие защитата на своите политически противници по-лесно, може да остави Кремен Георгиев ръцете на правосъдието, за да получи присъда, заради за укриване на данни и злепоставяне пред държавните институции. Кремен Георгиев е един от стражите на текущата власт и с неговата помощ те подтискат недоволните от управлението. Недоволните от това управление са най-голямата движеща сила в днешния ден, търсеща промяна. За ефективна присъда става въпрос.

41

неизвестен

преди 3 години

Оставка на всички досегашни политици - червени сини и бог знае още какви и на всички устремили се към власт и пари- партиики, сдружениица , движениица и тям подобните, те няма да са по- добри от настоящите. Нова конституция и нови стойностни хора в един не голям парламент това е , което българите трябва да искат. Хора, България е пред гражданска война НЕ ПРОЛИВАЙТЕ КРЪВТА НА ДЕЦАТА СИ, за да седнат на стола на властта други, които не са по - добри от настоящите. Те едва ли ще решат проблемите в

40

Анонимен

преди 3 години

БКП отрочетата = ГЕРБ , БСП, ДПС, ОП Долу на всичките ***, след тях и президента

39

Х

преди 3 години

Права е! Народа е разделен ! Сития на гладния не вярва! Където погледнеш-за 10 години нищо свястно не е направено! Образование, медицина, икономика, нац. сигурност и суверинитет ги няма!!! Греша ли?

38

Провалилата се БСП

преди 3 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!