12

Анонимен

преди 3 години

Ако това е вярно за какво говорим къде са тръгнали гербавите даже коалиционният им партньор ги отсвири.

11

баба мара

преди 3 години

какво значи гарантирано гражданство на етн българин до кога на 4 и 5 поколениеще се издават документи които им трябват за Европа спрете изборния туризъмот турция и издаването на паспорти няма българи в турция

10

Обективен

преди 3 години

Аз не виждам причина да се сменя сегашната конституция. Законите като не се спазват и друга конституция да има ,пак ще е същото. Правилно не се прие Истанбулската конвенция, така че бракът е само между мъж и жена ш сега в България. Ако си в чужбина да те глобят,че не можеш да гласуваш. Армията ни е съкратена. Какви казарма иска Каракачанов,не знам. Президентът да има законодателна власт,ами зависи от закона и президента. Бойко иска да спечели време,за да се отърве от протестите през зимата.

9

Анонимен

преди 3 години

Тия "войводи" добре се угоиха

8

Анонимен

преди 3 години

Кюфте паша повече няма да помирише власт.

7

зяпач

преди 3 години

Войводата се върти в някакъв свой омагьосан кръг.И никой не му разбира небивалиците му.

6

Анонимен

преди 3 години

Сигурно си е събрал багажа в жълтата торбичка

5

Анонимен

преди 3 години

агент Иван вече не е никакъв фактор и никой не го интересува мнението му

4

Честно

преди 3 години

Аз пък настоявам всеки българин да получи пари от чекмеджето на Бойко. Да бъде добавено КАТО ЗАДЪЛЖИНЕЛНА КЛАУЗА ,ако ще правят нова конституция.

3

ъъъ

преди 3 години

Ааа.. без такива! Няма да ни се измъквате сега по терлици! На всеки и диот, включително и на патреотите ти, е известно, че искания от сорта на образователен ценз и прочее са неизпълними. Пак ли опозиция смятате да се пишете?

2

Анонимен

преди 3 години

Това се нарича изнудване, ако не ми впишат предложенията няма да подпиша другите неща в Конституцията тоя не го интересуват дали са добри или лоши. Него го интересува неговите лични предложения там да се впишат и после нашите хора да ги одобрят Боко не ти ли каза да си консолидиран иначе държавата ще се счупи.

1

Някой си

преди 3 години

И като живея в чужбина що ше ме карат насила да гласувам? И каква военна служба,на 34 години съм.За образователния ценз ок,това че бракът да е само мъж и жена също ок.