32

Ф.С.В.

преди 3 години

АБЕ -ТЕБ КОЙ ТЕ ПИТА?? ТВОИТЕ депутати вече се продадоха !!! Ти си поредният "Волен Сидеров и Николай Бареков"!!! шкембе войвода!!

31

Националистче

преди 3 години

Казармата да стане задължителна! Дори за тези дето преди са се скатали от нея като шефовете на ВМРО!

30

С Билла на море

преди 3 години

И алей алейле ле...Шкемее найстина ли верваш ,че си някъв фактор в бг политиката на следващите избори няма да влезеш нито ти нито болен ни далавери....It's just the way it is...Биха казали англоговорящите!

29

Анонимен

преди 3 години

Задължителна казарма? Интересно как ще се обуе, облече, нахрани тази "войска" от нищоправещи, въоръжени с тояги и джобни ножчета. И аз съм служил. И какво? Загубиха ми времето с глупости. Ако не гласувам какво? Мое право си е да дам и невалидна бюлетина. А самотна майка или баща вдовец не е ли семейство? Или пак за ония обратните се е заял (тоя да не е някакъв латентен, че все тия неща са му в устата?). Предпочитам обратни деца да гледат, отколкото да са по домове с ужасни условия.

28

Анонимен

преди 3 години

Стратегията на властващите катастрофира в няколко неочаквани обстоятелства, за които те нямаха готов ход. Как да се справиш с компроматните снимки и записи, изпратени до медиите от твой близък приятел, превърнал се междувременно в заклет враг? Опитите на прокуратурата да открие снимащия, вместо да попита снимания, издават спиращ дъха инфантилизъм. Влизането в президентството пък окончателно доказа, че главният прокурор може да надмине по нелепост и тези, които му организираха конкурса за този пост

27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 23Какво общо пък има Брюксел с наборната военна служба ?

26

Анонимен

преди 3 години

ДонДюмат от малък си е червен та дрънка!От БКП марк 1 са му предложили червени благинки като някогашните кореком дарове та е обърнал плочата.

25

Номер 1 коментар

преди 3 години

Наборна служба може и трябва да има ,но след като премина 30така мола ви се а дотогава нека сичкото ромалее да служи на майка българия

24

Анонимен

преди 3 години

"Патриотите" са история. Сега ще се опита да драпа към парламента с БСП.

23

Аха

преди 3 години

Целта на агент Иван е България да излезе от ЕС!

22

Анонимен

преди 3 години

Точно закона за наборната служба няма как да мине пред Брюксел. Ако бабек войводата иска задължителна военна служба трябва първо България да излезе от ЕС.

21

Анонимен

преди 3 години

Каракачанов прекрасно знае че никаква нова конституция няма да се прави сега,а от евентуално ВНС,как може да обявяваш своите искания за безкомпромисни условия за нещо което ще се твори в бъдеще евентуално време??Това е тактически ход на Борисов,ако не става избори след 6 месеца и кой откъде е .Стига сте си предавали важност,не сте толкова важни.

20

Sichtpunkt

преди 3 години

Този се извъртя като *** на тенекия!ВНС е органа в който се разискват конституционните програми!Да се обърне към себе си и да каже защо досега дремаха, а не изготвиха своя!?

19

komitataей

преди 3 години

тоз войвода кат каже нещо гледай откъде ще изгрее слънцето-лаф да стане

18

Анонимен

преди 3 години

Ми ОК тогава,избори през МАРТ,ВМРО-то фалшиво по-скоро вън отколкото вътре.На мен вашата глупост за задължителна военна служба не ми допада меко казано.Аз син за издевателства НЯМАМ!Айде ресто!Отивайте при БКП или ДПС,или при който и да е!Омръзнала ми е патриотарската ви логорея.

17

Анонимен

преди 3 години

Тоя "войвода" не продаваше ли паспорти на ЕС на "братята - македонци"?Или някой негов авер от ВМРО беше ???

16

хаха

преди 3 години

Има две неизпълними условия:1.образователен ценз..............това е 100 % дискриминация и удар по електората на ДПС!2.наборна служба...............комунистическа отживелица!

15

Анонимен

преди 3 години

КАРАКАЧАНОВ ЕДНИ ГИ ГОВОРИ А СЪВСЕМ ДРУГИ ГИ ВЪРШИ-ИЗПРАТИ РОМИТЕ НА ПОЧИВКА С ВАУЧЕРИ С ПАРИ ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ В 5 ЗВЕЗДНИ ХОТЕЛИ...А ПЪК НАС ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ-КУЧЕТАТА НИ ЯЛИ.

14

Анонимен

преди 3 години

Крадците да почват да четат правилата за вътрешен ред в затвора

13

Анонимен

преди 3 години

Кебаб - Войводо, не можеш да подписваш закони които са в разрез с ЕС конституцията тъй като България не е суверенна държава а щат от Европа.