25

Анонимен

преди 3 години

А с какво е известна тази, освен с килата си...

24

Ф

преди 3 години

Когато човек гледа само с очите си неща,които са повърхностни и променливи във времето, може да не забележи смислените такива.Хора не бъдете слепи,а удовлетворени.Търсете щастието,изпълнете сърцата си с любов,защото всичко останало е слабост.Никой не е съвъешен за да съди другите.Не бъдете слаби,взирайки се в несъвършенството.Много повече смисъл има да подариш усмивка на някой,отколкото да го закопаеш.

23

Анонимен

преди 3 години

До АнонименМного мило, че се държите уважително и фино помежду си, малко хора са така. Сигурно защото все още искате да сте заедно.

22

Анонимен

преди 3 години

До а: Ами моя мъж ми каза, че съм почнала да изпускам края с кг и това ми беше най-големия стимул да започна да спортувам, да внимавам, какво ям и да се стегна. За жалост само с намеци не става, но не трябва и грубост и сравнения, камо ли споменаването на други жени. Абсолютно същото важи и за мъжете, съмнявам се някоя жена да се гордее с някой коремясал муден *** до себе си. Има си начини да се каже на любимия, че е време за "работа" по тялото.

21

Анонимен

преди 3 години

Вляво - грозна&дебела, вдясно - грозна&бидонче

20

Анонимен

преди 3 години

Ащо можехме да сме честни, трансформацията е от хипопотам до дебеланка.

19

Анонимен

преди 3 години

Чак пък секси маце... Баш бая мазничка си е ами... На феминистките може и като чирус да им се вижда. нормалните хора виждат една затлъстял жена. Вярно, доста еослабнала, но чак секси маце... В африка ако отиде може и да я сметнат за секси... Те там са малко извратени. Поне с северна африка.

18

Анонимен

преди 3 години

Два типа хора са изключително неприятни. Дебеланко, рязко свалил много килограми и бедняк, рязко опаричил се. Често пъти и двата типа хора се променят до неузнаваемост и то в негативна насока. Типичен пример е 65-килограмовата ''фитнес инструкторка'' от коментар 5. Госпожо наред с безбройните килограми по всяка вероятност сте загубили и човешкото в себе си. Цял живот ще си останете комплексираната шишкавелка, колкото и да тежите в момента !!!П.С и 65 кг не са малко за жена под 180 см!!!

17

Анонимен

преди 3 години

До аМожеш да й кажеш, че се развеждаш с нея, заради друга по-млада и по-слаба жена.

16

aaa

преди 3 години

Не знам до колко е здравословно да свалиш 75кг за 1 година. Но щом се чувства добре нека да продължава, късмет и желая от сърце.

15

До коментар 5

преди 3 години

Много сте крайна, г-жо "фитнес". Дебелите хора са само създания, не и човешки същества, е вашето заключение. Значи ли, че в това число влизат и най-близките ви родственици? Чест не ви прави! Значи като бяхте 110 кг., бяхте "създание", а сега сте човек?! Egati логиката смотана! И четири операции за не знам що си... Е, и... Ако можеше да си оперираш и злобната душица, ама не става. Вярвам, че си била 100 пъти по-човечна и добра, но не и "гнусна", когато си била 110 кг.

14

Анонимен

преди 3 години

Екстра за свободна борба!

13

Анонимен

преди 3 години

Трябва си кило брашно и като и я намериш пляс,пляс,пляс,пляс...

12

аз-ът

преди 3 години

пак е дебела

11

Анонимен

преди 3 години

Екстра е!

10

а

преди 3 години

Как да кажа на жена ми че е дебела свинчуга без да я обидя? И че се заглеждам по млади стегнати жени. Как?

9

точно

преди 3 години

До грешновъпроса е не да си дебелана в тялото на модела да си такъв отвън какъвто си отвътретова е

8

грешно

преди 3 години

няма значение колко кг си важното е как живеешаз бях 150 кг тлъст живееш много зле без движениепосле станах 80, пак не се движех много, не живеех и не изглеждах добреслед това започнах да спортувам след 5 години сега съм 120 и съм почти като скалатае кое е по-добротойо йо ефект ли е товане просто начина ти на жиовт и мислете определят какъв си и от вън и от вътрене кг

7

Патриот

преди 3 години

Никакво отслабване,шкембатите космясали феминистки ще са бесни та тая и адел им бяха символите!!

6

Анонимен

преди 3 години

До 6Няма стане министър от теб