БГНЕС

Ребъл Уилсън вече няколко месеца работи върху себе си и резултатите не закъсняват.

И въпреки че не се е отказала напълно от спортните тоалети, гардеробът на актрисата драстично се променя от времето, когато тя за първи път пристига в Холивуд само с един куфар дрехи и одеяло. Всичко това се случва преди малко повече от десетилетия, а Уилсън няма и представа, че е напът да стане една от най-обичаните звезди в киното.
 
"Може би вече се гордея малко повече с външния си вид, което мисля, че е положителен резултат", казва австралийката пред InStyle през 2019 година. Тя получава и помощ от стилистката Елизабет Стюарт, която я научава на всички онези малки трикове за красота, които вдъхват по-голямо самочувствие на всяка жена. 
 
"Започваш да се чувстваш по-комфортно в дрехите си. Спомням си, че дори не исках да ходя на сватбата на приятелите ми, защото не можех да си намеря рокля в моя размер. Сега всичко се промени. Гардеробът ми е пълен с дизайнерски тоалети" 
 
Но не всичко се свежда до добрия дизайнер и необходимите трикове за красота. Човек трябва да даде малко и от себе си, да мотивира и да си постави цели, които да преследва. Уилсън направи точно това и обяви 2020 година като "Година на здравето". Звездата, позната с ролята си на Дебелата Ейми, се придържа към целта си да свали 75 килограма до края на тази странна година.
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Crítico de Cine🎞📽🎬🎤👩🏻 (@anayraisabel01) на


"Когато снощи посегнах към бонбоните, си помислих 'хмм... по-добре не' и вместо това си взех една бутилка вода", пише Ребъл през август, когато й оставаха само 8 кг. до постигане на заветната цел. Въпреки че актрисата беше напълно уверена и в предишните си размери, тя разкрива, че сега е усетила правилния момент да се заеме с физическото си състояние. 
 
Публикувайки своя напредък от впечатляващите си шест тренировки на седмица, Уилсън насърчва последователите си да започнат своя път към съвършенство. "Дори да се наложи да пълзите към целите си, продължавайте напред". Тя допълва, че малките усилия всеки ден са пътят към успеха и щастието.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Rebel Wilson (@rebelwilson) на

Още за режима на актрисата и нейната трансформация четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase