14

Анонимен

преди 3 години

Долу мафиотската комбина БСП,ДПС !

13

Анонимен

преди 3 години

В закона трябва да има изрична глава за отговорностите на членовете на избирателната комисия. Да се изброят и санкции, които ще им се наложат, ако работата по документите не е изрядна. Досега не се е чуло някой член на избирателна комисия за нещо да е виновен и наказан, ходят там само да вземат пари.

12

Анонимен

преди 3 години

В проектозакона трябва да се впише, че избирателните списъци се оформят НЕ по азбучен ред с личните имена, а по адрес. Ако избирателните списъци са по адрес, веднага ще се видят измислените или привнесени имена.

11

Анонимен

преди 3 години

Първото, което трябва да се впише в новия закон , е , че протокол с поправки или грешки . се счита за невалиден.Второ, което трябва да се фиксира, е че при оспорване на гласовете се извършва задължително ново и публично броене и, ако има разминавания, се наказва избирателната комисия. Сега съдилищата НЕ позволяват на практика проверка.

10

Анонимен

преди 3 години

Машинното гласуване трябва да е единственото. Със сегашния текст -по избор- ГЕРБ ще се опитат да докабжат, че народът е *** като тях и не умее да борави с елементарни устройства. Преди два- три дена всезнайкото професор каза, че една машина можела да поеме 200 души. А според написаното в проекто-закона, машини трябва да има в секции с поне 300 души. Значи или разчитат на ниска избирателна активност, или съзнателно правят хаос на всяка стъпка.

9

Програмист

преди 3 години

Единственото решение е ЯВЕН ВОТ. Всеки, винаги и по всяко време да вижда за кого е дал гласа си .Не е логично симпатизантите и членовете на дадена партия да са ЯВНИ а да се гласува ТАЙНО. Това дава предпоставка за манипулиране на вота , за вкарване на "мъртви души" в списъците и за корумпиране на "преброителите".Нима някой очаква дърт Бесепар , и активист на агитката на Куурнелия да даде гласа си тайно за бат Бойко? Или фен на ДПС да гласува за Атака? Осъзнайте се . Тайния вот е излишен.

8

Програмист

преди 3 години

Още преди години бяха обяснили как може лесно и незабележимо да се манипулира машинното гласуване.Само трябва да се зададе за определената за победител партия да отчита всеки даден за тях глас с десетична запетая.Например. Даден глас за "нашите" да се смята от програмата като1,7 например.На резултатите ще се вижда САМО ЦЯЛОТО ЧИСЛО а машината ще смята с десетична запетая.Резултата ще е по голям за гласувалите с "ТАЕН ВОТ" за любимата партияТакива скрити админски настойки не се виждат официално.

7

Анонимен

преди 3 години

Само машинно гласуване и за всички видове избори. Всичко останало е замазване на очите. Протестъри не се съгласявайте със смесен вариянт ще ни измамят.

6

Курти

преди 3 години

Аве туй с майчиния език докога ще го дъвчят тез ***.В Конституцията е написано че има един официален език - Българският.

5

678

преди 3 години

А БСП и ДПС дали знаят какво искат?

4

Анонимен

преди 3 години

ОПГ бсп-дпс са жaлка картинка!!!

3

Анонимен

преди 3 години

Червените нали много искат машинно гласуване за пенсионерите, защо сега са против?

2

гост

преди 3 години

е нали Румен Гадев иска машинки, как така БСП-то не иска? Това сигурно е фалшива новина

1

Анонимен

преди 3 години

Има си хас бсп и дпс да не са против :)