27

бомбе

преди 3 години

Този наистина гледа много филми. Говорил, че когато местната полиция не може да се справи, идват федералните -спец.прикриватурата.Един вид спец-каскетурата са нашето ФБР.Завалията сигурно се мисли за Хувър.

26

Tolio

преди 3 години

Абе "Валери"-*** комунистко той Гешев е доказал какъв е постигнал е до най-високият пост в своята сфера ами ти до къде си достигнал.Не ми отговаряй въпросът е риторичен(надявам се знаеш какво означава).

25

ПроСоТо

преди 3 години

един момент!...-КОЙ Е ТОЯ "Янек и коя е тая "Капла" и чий го търси ГЛАВНИЯ ПРОКУРАТОР на Републиката в едно затънтено селище?!?!?!С какви дребнави ЕЖЕДНЕВНИ РУТИННИ акции ни занимава И ЗАЩО?!?!?!Немат ли в Дупница полиция и разследващи органи?..И защо се сети СЕГА за Дупница,след като прословутите "сестри Галеви" отдавна се изпариха от България?..май некой от ония му е понакривил каскетя и нашио милиционер сай поразсърдил..

24

Анонимен

преди 3 години

geshev, vseki psiho bolen komuniz s imunitet li ste go ostavite da si luduva na volia u bulgariztana dode mu e zdrav polit imuniteta li?!

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 23Така е.Ако се замислим,той подгони Божков,за да вземе дебелян пая и от там тръгна,защото дотогава герп го защитаваха със специални закони за ниски данъци срещу част от печалбата.После пък се шмугна въоръжен в президентството и се знае какво стана.А Доган спинка в сараите-света вода ненапита.

22

Валери Янев

преди 3 години

Поредната безсмислена изцепка на Каскета. Ако ще и 4 часа да дрънка, пак нищо не казва. Какво ще намери след повече от месец бездействие? И, отново, това разследване не е ли работа на местните органи на властта? За чий е там Главния Каскет? Колкото и да му се иска да направи сефтето с успешно завършило (за него - т.е. - с осъдителна присъда) дело, пак ще хвърли "геле". Просто толкова си може нещастникът.

21

хехе

преди 3 години

До Анонимен 20като си профан мълчи по добре ....а може би точно това цялт с тази информация ....виновните да узнаят и да почнат да правят грешки ....криминалистикат си е наука ...... за твоя информация ....в Кемридж ...в Университета има цял депармент занимаващ се и подготвящ специялисти по криминалистика ! ама на ...българина освен от политика и футбол вече и от криминалистика разбира ...и акъл дава ! Върши си работата и не пречи на другите да си вършат тяхната

20

Анонимен

преди 3 години

Тоя е по-силен от Борисов,защото е Доганов депесар.Познавайки улавия нарцисизъм на вожда го използват за свои цели.Елементарно,та дрънка.

19

Такето

преди 3 години

Гешо да не дрънка глупости от полицейския жаргон, а да подхване прокураурата в Дупница (с извинение) : защо е чакала цял 1 месец преди да предприеме действия? Колко забатачени преписки и ДП отлежават? Проверката не е сложна - регистационния дневник е налице и трябват 2 души да видят коя преписка при кого е отишла и каква е съдбата ѝ. За 10 дена ще се окаже, че ще трябват още 2 покурори които да повдигат обвивения на половината от сега (без-)действащите прокурори

18

Анонимен

преди 3 години

Само едно не разбирам трябва ли каскета всеки път да поема личен ангажимент пред близките на жертвите за да си свършат работата????? Излиза, че ако не е той всичко се претупва.

17

Анонимен

преди 3 години

Не трябва ли да пазите в тайна какво и кого разследвате, няма ли опасност да инфoрмирате всички свързани с Капланов да се укрият сега, като знаят, че Капланов е разследван ? Вие сте неадекватни и дори не сте умни, за никой не е учудващо, че още нищо не сте свършили освен едно присъствие пред камерите.

16

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и почитания, господин Гешев ! Най-дейният и ефективен главен прокурор, който сме имали

15

Анонимен

преди 3 години

кой е тоя та го търсят толкоз бе ?цялата полиция на крак с какво е толкова известен !що се търси така на пожар?задавали ли сте си въпроса ......да не е син на някой олигарх >?

14

Руми е много ядосан

преди 3 години

Клепоухият Руми Грипенов Радев е много ядосан, защото загуби комисионните, които му бяха обещали за Грипен.

13

ДO кремълска подводн

преди 3 години

Объркал си рейса /статията/ ве пич. Тук не се плюе за Радев.

12

.!.

преди 3 години

гешееф гешеф! Първо ти пита ли шефовете си ахмед доган и бойко борисов дали ти разрешават? И после не искам да ми се правиш на мъж ПОДЛОГО такава! Всички знаем, че и 2 годината ми дъщеря е много по-голям мъж от теб и родата ти взети заедно!!!! ОСТАВКА!!!

11

кремълска подводница

преди 3 години

Грипен Радев се оказа един дезертирал генерал в ролята на кремълска подводница !

10

Ф.С.В.

преди 3 години

Абе той Зайков направи за смях цялото МВР Барети Кобри - направо още тогава видяхме целият ВИ професионализъм )хахахахахахха

9

Анонимен

преди 3 години

Добре, че няма какво да пострада между двете уши, че с тоя каскет при 40 градуса... мани, мани

8

Анонимен

преди 3 години

След 4 седмици, платени по надлежния ред от убийците за мафията на G-шефа, изведнъж много се разработи с още по-голямо медийно отразяване.И на кокошките е ясно, че си замесен Келешеф!Прикриването на убиец е съучастие в убийство.С други думи имаме главен прокурор съучастник в убийства!Ако за някого е изненада.