47

цолаж

преди 3 години

Ще държите каплата за сополивия бездарници

46

Койчо

преди 3 години

Гешев кога ще провериш на боко тиквата чекмеджетата

45

Анонимен

преди 3 години

Щяли да проверяват бизнеса му.Дупница е малък град. Ако имахме работещи служби, те отдавна щяха да наблюдават криминалния контингент като Каплата и да знаят всичко за него.А те, тепървя щели да проверяват бизнеса му.Каскеет, каскеет...нищо не става от вас.

44

Анонимен

преди 3 години

Брата на изчезналия е говорил с Гешев преди време да помогне, ако има защита. Гешев обещал. Затова е целия цирк сега. Лично Гешев е обещал защита, а вече месец след изчезването - нищо. Това е лична грешка на Гешев, не на системата. А за месец там може изчезналия отдавна да е смлян и изяден от животни. Но бездействието не може да се припише на никой друг, лично на Гешев в. Това ще се разсмърди в чужбина и чак тогава оставката ще е неизбежна.

43

Сат Н

преди 3 години

Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция------- Ако "нормална европейска държава" означава герберски фашизъм, подкрепен и финансиран от ЕНП, то ние си имаме наш, славянски фашизъм. Аз съм гласувал за демокрация и разделение на властите, а като не ви се получава, по-добре да сме с братята славяни.

42

Анонимен

преди 3 години

Кипи безсмислен труд.

41

Анонимен

преди 3 години

Много зле мат'риал из коментарите, първото което ги тревожи е външния вид и облеклото , затова все за бойко си гласувате, аман от 80%-ници.Какво ме тревожи че носи кас.кет важното е да си гледа работата.

40

Анонимен

преди 3 години

Защо не вземеш да поработиш и върху оставката си?

39

Елена

преди 3 години

Чест и благодарности господин Гешев, най-ефективиният и сериозен главен прокурор , който сме имали ! Единствен взе ефентивни мерки срещу чумата наречена 'ало измами', битова престъпност и вкара най-големите мафиоти в затвора, няма трезо мислещ човек, който да не го харесва, само мафиотите и техните протежете ! Продължавайте с добрата работа, господин Гешев ! Цяла България е с Вас ! Бог да Ви благослови !

38

по-далече от Русия

преди 3 години

Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.Импичмънт на проводника на руските интереси Грипен Решетников Радеф !

37

Анонимен

преди 3 години

Голяма гласност, голямо търсене, цял месец го няма, няма и да го намерят. Избягал е в Дубай при Божков. Да изпрати да търсят младото момче на 22 год. и много други с неговата съдба. И няма ли да го махне тоя каскет, навън 40 градуса да си пази чутурата. Ами да идва утре и да слага шлема, че както се чува в София ще има тупаници.

36

НАГЛОСТ

преди 3 години

поел ангажимент към брата на Янек-----------------НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ Е ПОЕЛ АНГАЖИМЕНТ КЪМ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯДА ТЕ НАБУТА В ЗАТВОР ГЕШЕВ - НЕ ТИ ЩА ОСТАВКАТА ИСКАМ ТЕ ДОЖИВОТ В ПАНДЕЛАТА

35

КОРУМПИРАН КАСКЕТ

преди 3 години

ЗА НИЩО НЕ СТАВАМ

34

Анонимен

преди 3 години

ГЕШЕВ ,ЗАЧЕСТЯВАТ КРАЖБИТЕ НА ТРОТИНЕТКИ

33

проверки

преди 3 години

Щом АУТбудсмана е служител на Галеви какво остава за местната полиция.

32

Анонимен

преди 3 години

Ама гелев сега и трудова инспекция ли ръководи? Какъв бизнес проверявате? Проверявайте иницииране на убийство, прикриване на убийство, организиране. Касови бележки ли ще му търсят или какво? А жена му любовчийката за какво я проверявате? Изобщо от това гнило семейство корто изибилства от криминални дейности, точно за бизнеса ли се хванахте?

31

Анонимен

преди 3 години

Оставка,съд,затвор,за всички които цял месец са си бъркали в носа и не са си мръднали пръста за да почнат оперативни действия още тогава.А и преди това.Предполагам че Янек е подавал оплаквания в полицията за тормоз и смъртни заплахи,снимки на гробове и т.н.

30

Анонимен

преди 3 години

До хехеКакви грешки ще направят, като например да заличат всички улики и да избият преполагаеми бъдещи свидетели ? Има си криминалисти, тоя по-скоро вреди на криминалистите отколкото да помага със нещо. Тоя е Баце номер 2 обикаля като пъдарин със жипката и твърди, че ако не е той и Слънцето няма да изгреe утре над Дупница.

29

Анонимен

преди 3 години

Да си представим,че роднина на Гешев е изчезнал в "мрака".Джипове,хеликоптери,военно поделение от Н ската казарма,всички те ще са мобилизирани, час след изчезването.След 30 ет дни,гл.пр.се сети да задейства "машината" за "издирване".Дупница е един кът от дивия запад.Следствието,прокуратурата и съда в провинциалното градче,явно са били в "полагаем" отпуск.

28

Сат Н

преди 3 години

аз съм поел ангажимент към брата на Янек и това дело ще се наблюдава и работи с какъвто трябва ресурс------- Как така поемаш лични ангажименти към частни лица и впрягаш целия държавен ресурс, бе драги? Ти държава в държавата ли си? Как ще обосновеш необходимостта от командироване на 300 полицаи да обикалят къра в жегата? Колко държавна пара потроши за тая показна акция?