832

Мария

преди 3 години

Герберските тролчета отново са строени да плюят президента. Нещастници, защо не разгледате всички социологически проучвания, за да видите, че г-н Радев се ползва с най-високо доверие в държавата

831

Анонимен

преди 3 години

.........хората в малките градове и села също са притистискани и заплашвани от герберите.Да не говорим колко хора бяха убити,а колко бесепари бяха облъчвани и разболявани умишлено от рак и умираха или едвам оцеляваха!Не съм от БСП,но БСП трябва да се върне във властта и управлението,а Нинова,която се заиграва с хората от СДС,не знам дали има място в управлението на БСП,може и да е права,но може и да греши

830

Анонимен

преди 3 години

БСП печели изборите,но изборите ги манипулираха герберите и заграбваха властта,самия Цветанов каза неотдавна в интервю,че реалните гласове на ГЕРБ са на половина от записаните,той организираше изборите и със сигурност знае как се манипулираха изборите през управлението на ГЕРБ и колко са гласовете им реалноБСП никога не е губила избори,но бесепарите са били заплашвани,следени, мачкани, уволнявани от работа,снимани с камера и преследвани от геберите,хората в малките градове и села също са притис

829

Анонимен

преди 3 години

Бесепари защо ви няма с активна дейност из страната и по площадите?Не разбирам и защо искате оставката на Гешев.Не разбирам и защо Нинова се държи командорски с бесепари и БСП,след като сега е момента да агитират и спечелят властта!ЕНП се оказа национална катастрофа за България!

828

Анонимен

преди 3 години

Бесепарите казват,че Нинова спъва БСП:https://youtube/watch?v=g5i3Nn7AVys

827

Възмутен

преди 3 години

Този *** отново показа същността си! Позор за България от такъв президент! Кой ти дава прово да говориш от името на 7 млн. работещи българи?

826

Абе..

преди 3 години

ОСТАВКА, бе, герберасти утепани

825

Боооооринг

преди 3 години

Толкова *** реч на президент не съм чувал досега!!!!! Нищо не казва и приказва ли приказва. Тъпоооооооооооо. Но какво да очакваш от Тъ*пчо ?

824

Фурнаджийска лопата

преди 3 години

Толкова рева за служебен кабинет , а накрая си призна, че това би било измама !

823

Смаян

преди 3 години

Този ****анар Радев от трибуната на НС говори за шкафчета - това доказва от къде идват манипулативните аранжирани снимки. Това ли е важната реч от трибуната?

822

Калеко Алеко

преди 3 години

На тази снимака Хасковския *** е точно копие на Тато от Правец, що се отнася до оставката му той няма да я подаде, защото веднага щом падне имунитета му, ще трябва да отговаря перд българската Темида, за държавна измяна и подривни действия с/у републиката ... !!!

821

Калеко Алеко

преди 3 години

Фигуранта на Черепа и ген.Решетников трябва да даде личен пример, като подаде оставка немедлено, а после да се бори с вдигнатия си юмрук /АлаЧегевара/ за ново доверие ... !!!

820

умрук

преди 3 години

УМРУК, приличаш ми на председател на АПК Родопи село Сатовча, бригада село Боголин

819

Анонимен

преди 3 години

Най - тъпия президент

818

умрук

преди 3 години

Умрук, кога подаваш оставката, ще се изкефя на МАХ

817

Джо

преди 3 години

Срам и позор, изменник и предател. Този не е мой президент и не заслужава никакво уважение и "доверие"

816

оправник

преди 3 години

крадеца вика дръжте крадеца няма как да стане

815

Уууу

преди 3 години

Аха, вече истинското име на Радев Мун*чо и забранено , така ли?

814

Уууууу

преди 3 години

Гледате ли *** по телевизията ? Същински Тодор Живков - гледа тъ*по като нас*ран. Толкова неинтелигентна физиономия, липса на мисъл, хитри малки очички - същинско олицетворение на дребна и подла душица.

813

?

преди 3 години

Какво значи честни избори -това са избори , които се печелят от Радев ,Нинова ,Мая Манолова , Добрев наследниците на Живков , и пр хора на генерал Решетников