32

Аз

преди 3 години

Си мисля, че това беше търсен ефект. Най-накрая накои прозряха.

31

Анонимен

преди 3 години

Първо на кметовете ще летят главите!Запомнете го това!После и нагоре!!!!!Който спира бизнес сега ще мре пръв!!!!!!Тая криза не е като оная!!!!!!

30

absurd

преди 3 години

Ковид19 е като на Митьо Пищова любовниците,никой не ги е виждал,никой не ги е чувал

29

Ямболски цървул

преди 3 години

Котките са от 12-то измерение. С нисша аура,обаче са тук.За да ни пазят.

28

Анонимен

преди 3 години

До КоткаАми не е точно така. Освен това, тези пари, не са само на няколко милиардера, а са на едни големи фондове. Ако имам инвестирани 500 000 лева, дето само аз знам, какво гърбени и мъки е било, да ги събера, ХИЧ няма да ми е приятно, че някой решил, да ги "даде". Давай своето. Накарай хората, които гледат футбол, да не си купуват обувки, самобръсначи и видео игри, котио се рекламират по мачовете, а да ги дават за храна на бедните, защото именно гледащите и купуващите генерират печалбите.

27

Ямболски цървул

преди 3 години

Призовавам да се и.з.с.ерем върху всички партии.Има една партия,която се нарича ГФС.Да гласуваме за нея.Там няма власт и пари.Там има израстване от трето измерение към четвърто.Може да се стигне и до 12-то.

26

Анонимен

преди 3 години

Гладът може да отнеме повече животи от вируса, но правителството на България предприе такива мерки, че да унищожи икономиката, наплю и унижи Мангъров и ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ПОДКРЕПИХА НЕАДЕКВАТНИТЕ МЕРКИ срещу един обиновен грип и си избират и преизбират все ГЕРБ! И проучванията показват че пак ГЕРБ ще са на власт, помнете ми думата, ТАКА И ЩЕ СТАНЕ! НАРОДЕ!!!!

25

Анонимен

преди 3 години

До absurd В Саудитска Арабия ли?

24

Анонимен

преди 3 години

Следващият балон ще са храните. Евтини ресурси, скъпи храни.

23

absurd

преди 3 години

Време е за смяна на обществения строй

22

Ямболски цървул

преди 3 години

Еми това им беше целта на юдейо-масоните.Постигнаха я чрез вас-медиите.И чрез толкова много прости хора,които ви повярваха.Сега последните ще ревът.Ще се самоубиват.

21

Анонимен

преди 3 години

"А в Уганда пазарите на открито са препълнени с домати и банани, но дори ниските цени не са достатъчни за купувачите, които са безработни в момента."Ми да нахранят съгражданите си не само да чакат на лошите бели да им пращат, че от 20 милиона днес да са 50 до 2030 година.

20

Котка

преди 3 години

С парите за закупуването на Меси само ще нахранят милиони хора. Ама милиярдерте не мислят така. За това те стават все по богати а ние все по бедниА да се сещаш, че ако никой не се прехласваше по ритнитопковци, те нямаше да струват колкото издръжката на един град? Докато залагате на мачове вместо с тези пари да помогнете на гладен старец или на болна вдовица нямате право да мрънкате. Не са ви виновни милиардерите.

19

Анонимен

преди 3 години

Капиталистическата "либерална" г-й система се оттече в ***,някой да пусне водата че вонята е ужасна

18

Анонимен

преди 3 години

Оставете хората да си изкарат някой лев докато отмине тази криза,защото ще има убити чиновници заради неадекватни закони!!!!!!!!!!!!

17

Анонимен

преди 3 години

ГЕРПС ще отнемат живота на повече хора от глада

16

Анонимен

преди 3 години

С парите за закупуването на Меси само ще нахранят милиони хора. Ама милиярдерте не мислят така. За това те стават все по богати а ние все по бедни

15

Анонимен

преди 3 години

Бил Гей да им купи и даде храна, а не ваксини, дайте им и нисколихвени заеми да си построят ТЕЦ-ове и АЕЦ-и, а след това и тежка и лека промишленост, ама не дават им заеми за вятърни перки и панели дето не могат да захранят индустрията..

14

А добър ден!

преди 3 години

Само завършен *** вярва в измислената пандемия.От днес вече има и ваксина,юруш всички *** да пълнят джобовете на бялата мафия.

13

Анонимен

преди 3 години

А!Ето на някой му светна лампата!Чаках тази статия.Преди гладът обаче ще има доста престъпления от глад!!!!!!На този фон има кметове,които не мислят и спират бизнеси,но утре като ги утрепат за една чанта напазарувана храна,нама как да се съживят за да разберат каква грешка правят сега!!!!!!!!