72

Анонимен

преди 3 години

Като сме като орел, рак и щука - така ще е !Кой да се обедини - елате в Смолян да видите как 95 % от работниците в предприятиятя са п.омаци !Българчетата се гонят насилствено... в Германия !!!

71

Анонимен

преди 3 години

Със сигурност е така, обаче за разлика от глада при коронавируса *** и кравари и от ЕС. Е на това му викам демокрация, няма богоизбрани.

70

Яница

преди 3 години

Програмата эа унищожаване на човечеството е иэпълнена!!! А и апропо, името на играта е "раэделяй и владей"!!! В момента сме свидетели на глобално обеэлюдяване на човечеството до ниво пълно иэчеэване!!! Глобалната върхушка отлично энае как се лови риба в мътна вода!!!

69

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 60Сега, руснаците извадиха ваксина и глада стана основен враг...Кфо, кфо ?Румбата го измисли това, че глада ще победи страха.Румбата Решетников, не друг!

68

Анонимен

преди 3 години

По Нова година Путин ще го тричат пред Кремъл

67

Бай ви Ганя

преди 3 години

Престанете да "лижете" чужди дирници г-да гробари,ами си погледнете "хала и таксирата" на държавата в която живеете . . .

66

да му ни иб м...

преди 3 години

вирос,и глад,голема лъ-жа,това е светът на кой,ами на кир-ливия дявол,и неговите из-пълни-тели у чов.лице-мерие

65

Анонимен

преди 3 години

Аз не познавам нито един човек умрял от глад. Глада е лъжа с цел да ви накарт да мълчите.

64

Анонимен

преди 3 години

Никой не умира от глад а с глад. Всички умряли с глад имат придружаващи заболявания и са щяли така или иначе да умрът.

63

unknown

преди 3 години

До Истината боли"Ви" : ) Демек ти си от тези, кото няма да умрат от глад със сигурност, а и маска не носиш

62

Щерю

преди 3 години

То пък един живот - щом няма какво да ядеш...

61

Истината боли

преди 3 години

Ами то от самото начало това беше целта - да редуцират човечеството чрез измислена пандемия, и ви накараха да сложите маски, за да си мълчите и да мишкувате вкъщи !!!

60

Анонимен

преди 3 години

Няма страшно, че купуват земеделска продукция от руско. Тая година пак трепят рекордите в земеделието руснацетата гладни ;)))Та така, не само ще топлят, но ище хранят света русначетата тая зима май ;)))Допотопните евроатлантици с бръснати дупета сега как ли се вайкат, че зимата от глад няма да имат сили да си избръснат и краката... ;)))

59

Анонимен

преди 3 години

Някак си изведнъж много обърнахте мастара на екендек. До оня ден короната щеше да избива милиони в световен мащаб. Милярди даже. Щеше да промени начина, по който живеем, работим, пеем, правим секс и т.н. Сега, руснаците извадиха ваксина и глада стана основен враг... Вие вече място не можете да си намерите от простотия. Вземете се кротнете малко, че ме напушва на тотален сммях ;))))

58

Овце български

преди 3 години

вие ще сте сред тези дето ще умират от гладлюбимата ви муттра се погрижи да унищожи и малкото което беше останало от бългаската икономика с фалшивата епидемиячака ви глад по страшен и от глада 1990-96

57

Рут Халдейска

преди 3 години

Храна има в изобилие, но струва пари. Гладни няма, има недоволни и недое****. Целта е едни хора да направят пари , а други да зяпат.

56

Реалист

преди 3 години

До LanКъде ги видя бе, дървен философе!? И как така се множат като ***, а някой друг да ги храни?

55

Lan

преди 3 години

56, никой не умира от глад ако вижда какъвто и да е изход! Явно НЕ го вижда! Някои нямат вода за пиене, камо ли за поливане на каквото и да е. Други нямат пари дори и за семената или няма земя, на която да засеят. Лесно е да си роден в рая на земята - България и да сипеш мъдрости в нета.

54

.

преди 3 години

А защо някои чакат ,може да си гледат издържливи култури и ловът не е за подценяване !

53

Lan

преди 3 години

И тази прогноза е все още розова. Къде са истинските журналисти да попитат Бойко има ли Държавен резерв, къде е, колко е, кой отговаря за него и ще оцелеят ли хората в случай на глад?