45

моч

преди 3 години

На протестите хора с десни възгледи НЯМА !!!Що се отнася до лидерите - има ги , но не са в България !!Време е превратаджиите ( поръчители и изпълнители ) да бъдат сложени на място.

44

проруски-протести

преди 3 години

Комунистически протести не подкрепяме! Долу Бсп! Импичмънт на Грипен Радефф !

43

Анонимен

преди 3 години

Протестите не са политически. Те са анти-корупционни. Хората не искат досегашното разкапано управление, а кой искат ще се види на предсрочните избори. Управляващите постоянно се опитват да вменят някакви дву-полюсни модели. Така ще могат да почнат да замерят с компромати "другите", но не им се получава. За това да се изнизват по тъмните дупки от където са изпълзели.

42

Видев

преди 3 години

Протестиращите са хората, които след изборите ЦИК определя като ДРУГИ 3%

41

Анонимен

преди 3 години

Христо Иванов- Бойкикев е син на партийни сатрапи от БКП и сега се прави на десен. Такива са 99% от младите , които са деца и внуци на червените убийци от БКП. Изключение правят хората с жълти книжки и наркоманите , които заработват по 50 лв. на ден.

40

до 9

преди 3 години

В България никога не е имало фашизъм, нещо се заблуждаваш. Нещо са ти натрапили неверни неща.

39

Анонимен

преди 3 години

А лидери ли бяха пожарникара, физкултурника, стругарката и т.н.

38

Анонимен

преди 3 години

Ало троловете на протестърите- почивайте, че утре работа ви чака:)))))))))))))

37

ист

преди 3 години

Няма лидери, но няма идеи какво следва след оставка на правителството. Как и кой ще подобри живота на народа, за да се подготвим за щастливото бъдеще. Протестиращите искат оставка, но не казват кой и защо ще направи правителство след оставката. Ако е Радев, Христо,Доган и Бабикян нищо добро не ни очаква освен мизерия.поговорка - жените постоянно искат нещо, много го искат, но не знаят какво искат.

36

Анонимен

преди 3 години

Е как ще има, като на улицата са 20-*** наети и няколко фигуранта за цвят. Айде сега на платени протести, лидери търсите:))))))))))))))))) Като дойдат изборите март месец ясно ще си проличи, кой плаща за протести и за насаждане на омраза, чрез троловете в нета.Да се говори за лидери на псевдо-протеста е меко казано глупост.

35

Анонимен

преди 3 години

Уважаеми сънародници, доживяхме поръчковия убиец Божков-черепа и шпионина от КГБ др. Радев да ни учат на демокрация и законност. Това е срам за народа. А младите на протеста това са децата и внуците на червените убийци, които искат власт и постове, защото ги изгониха от Западните държави като мързеливци и калтаци. Доказателство са бесилките и ковчеците по улиците на София. Това само убийци могат да го измислят.

34

Анонимен

преди 3 години

Абе я се махайте, лъжливи протестъри !20 човека, платени от Божков, не са народа!Народа 3 пъти избира Борисов !

33

Калигула

преди 3 години

Днес ще е тежък ден за платените - ще има счупени клавиатури от писане.

32

ТРИБУКВЕНАТА ГРОПИРУ

преди 3 години

ТРИБУКВЕНАТА ВАРНЕНСКА ГРОПИРУВКА АНАЛИЗИРА МАНИПУЛАТИВНО СИТОАЦИЯТА В СТРАНАТА И ТЕ СЕ МЪЧАТ ДА КОНТРОЛИРАТ НАРОДА ,ПАДНЕ ЛИ БОЮ ПАДАТЕ И ВИЕ НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ВСИЧКО ОТКРАДНАТО!

31

Тулуп ефенди

преди 3 години

Кухи гербаджииски *** , кое ви харесва в статуквото??/ Да сте последни по всички показатели в Европа , освен по смъртност (къдете сме първи ) . Къса памет имате забравхте как хеликоптера прибра т.ъпата кърджалийска п.тка от пътния инцидент с раненото и краче ,а заряза пострадалото дете на пътя , защото хеликоптера бил само за специални лица . Забравихте евро измамите , за които ще плащат и нашите деца .Забравихте десетките скандали , и лъжи на гербавите . Лош матрял ,проста овча нация

30

Президентът се скри

преди 3 години

Президентът Радеф пак страхливо се скри в миша дупка.Защо ли е така ? От страх ли е ? Да не би да се изплаши от всенародната любов ? Сигурно *** и Решетников така са го посъветвали...Очевидно вече се страхуват от народната любов...

29

Анонимен

преди 3 години

Вижда се защо са гневни лузърите. При управлението на Борисов кадърните и работливи хора си повишиха стандарта до този в Западна Европа - без да слугуват там. На техен фон се видяха качествата на мързеливците, които само чакат някой да им даде.

28

Анонимен

преди 3 години

Лидери не ни трябват.Искаме оставките на корумпетатата.Протестът не е за партия, а срещу партия.А на тях много им е кофти, че лидери няма, щото ако имаше, щеше лесно да ги хванат за топките.

27

Владислав Цепещ

преди 3 години

Само утайката на обществото е недоволна от Борисов и протестира и като ги питаш защо протестират мигат на парцали. Ей такива олиго френи като анархиста по-долу. И други анархисти като него виждам на протеста. Тези хора не искат да има въобще управление на страната.

26

Off

преди 3 години

Наистина няма кой да е лидер, защото реалния лидер е в Дубай. Мишока с юмручето не може да вземе самостоятелно решение за нищо, ХаджиМинетКян са *** и лузъри, попаднали случайно на тия протести и не могат да повярват, че събраха някакви хора (а трябва да балгодарят на черепО). Другите отпадъци от БСП нямат нужда дори от коментар.