85

Анонимен

преди 3 години

Ами те лидерите са до болка познати от предишните правителства на БСП.Просто ги е срам хората да се показват.

84

Анонимен

преди 3 години

Аз виждам само хора от дясното! В България няма леви партии, няма и центристки партии, а БСП спрягана за лява партия, реално е най-дясната партия. Какво леви видяхте на този протест?!?

83

Анонимен

преди 3 години

До ОСТАВКИ НЯМА ДА ИМА!от промяна към подмяна! От революция към еволюция!!!!!!!!!!! Гнидите на БКП-ДС

82

Анонимен

преди 3 години

Аз ви дам само хора от ляво! ДБ са матксисти, БСП, Манолова. Все леви партии. Какво десни видяхте на този протест?!?

81

Анонимен

преди 3 години

Лидерите са поне трима, ама журналистите са си закрили с ръце очите, ушите и устата.

80

Анонимен

преди 3 години

До само минавамКак така да не знае-Леви, леви,раз два три. Леви ,леви, раз два три.И т.н.

79

само минавам

преди 3 години

Радев знае ли на къде върви???

78

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 69Тази зона на комфорт не се постига от днес за утре. Трябва много ама много труд. И сега някакъв илитерат да ми обяснява къде да изляза и да вляза. Май много да вляза в на М.ПКогато някой е градил с много труд а друг да се изаква на готово няма да се разберем...

77

Анонимен

преди 3 години

Утре всички на протест с бели тениски, та пплатените провокатори като пръснат с червена боя да се вижда като кръв и платените медии да крещят "ОКЪРВАВИХА ПРОТЕСТА"!Отровителска заповед!!!

76

в механата

преди 3 години

До ОСТАВКИ НЯМА ДА ИМА!там се решават мъките

75

уморените коне

преди 3 години

Лидерите ги убиват с отрова, Нали?

74

Анонимен

преди 3 години

Тончеееев,недей да лъжеш хората.ГЕРБ са тотално дискредитирани и няма сила,която да ги върне отново на власт,ако изборите са честни,а не фалшифицирани.Знаем,че който плаща,той поръчва музиката,но народа не е толкова ***,колкото го изкарвате.

73

Анонимен

преди 3 години

Отстранете тримата *** от Платеното трио на Черепа от протеста за да не го развалят.

72

До 78

преди 3 години

Срещу Цецка всеки може !С действията си сега обаче показва че народа се е излъгал !

71

Реалист

преди 3 години

Опитът от последните 30 години добре показва кога мутрите сдават властта. Правят го, когато реално са фалирали нещо и остава официалния фалит и прехвърлянето на негативите към други, обикновено към БСП. През 1992 година СДС реално фалира банките, но негативите ги прехвърли към БСП, които се решиха да направят и официалният им фалит, вместо да наливат пари в банките. После ГЕРБ фалираха реално една голяма банка, но негативите ги прехвърлиха към обявилите официален фалит - правителството на Орешар

70

Анонимен

преди 3 години

Никога не забравяйте, че на последните избори за президент за кандидатката на мутрите получи само 36% от гласовете и Румен Радев спечели с впечатляваща подкрепа, което мутрите не му простиха.

69

Анонимен

преди 3 години

До РешетниковЕстествено, че са забравили. Нали тези хора разчитат на късата памет на българския народ.

68

Анонимен

преди 3 години

От Европа набиха канчетата на мутрите и им обясниха, че протестите създават неудобства и това е една от целите, иначе протеста няма смисъл. Затова мутрите прибраха kопоите си от МВР и не смеят да разгонят протестиращите, както им се иска. Вместо това мутрите прилагат други тактики, като например недопускането на граждани да се присъединят към протестите, спирайки ги на относително голямо разстояние от протестите.

67

Анонимен

преди 3 години

Алооууу, защо каните про-комунистически агенции, които да тровят и мътят главите на хората ?? Няма какво да правят десни хора на такъв нео-марксистки метеж, където метежниците искат да колят и да бесят...в буквалния смисъл! Това са крайно леви елементи, с крайно леви искания. Това, че някой елемент там се е определил като десен, явно тотално не е на ясно с посоките!

66

Решетников

преди 3 години

Никога не забравяйте, че Грипен Радев ни беше избран за президент след документирана консултация на *** Н. с руския агент ген. Решетников и след неговото одобрение.