14

Анонимен

преди 3 години

Някой излъга някого, че може да се живее безметежно от туризъм. Е не може, всяко нещо с времето си.

13

доктора

преди 3 години

До Защо не казватЗа вас Стоперан няма ли бе, *** такива?

12

Гамен

преди 3 години

До Защо не казватДрайфате, щото за да спестите лев, купуваш консервите от големите вериги магазини за по 50 стинки и ги тъпчеш в багажника, за да има кво да плюскате докато сте уж на почивка. Ако на филийки с пастет от кожички и клюнове му викаш храна, добре. Това и кучето ми не го яде, ти как го даваш на децата си не знам. Пишман туристи сте вие, от вас файда няма. Лош матрял. Това е.

11

Гамен

преди 3 години

Аз не знам що се оплакват тия хотелиери. Южното ни черноморие е претъпкано. От утре е Семтември, но там е все едно че от утре почва Август. Аз толкова пълно, по това време на годината не съм виждал.

10

До 4

преди 3 години

Как пък никой мой роднина или познат няма повръщане.Като имате калпави гени и ядвте *** от Кауфланд ,морето ви виновно ,***

9

До 4

преди 3 години

Ти ходи ли на юг от Бургас ,защото аз всеки ден съм по плажовете от Ч-ц до Синеморец и смея да твърдя ,ще няма празни чадъри .А да успех и с паркиранвто ,разбирачо.Стоял цяло лято в панелката в надвжда и дава мнение ,***

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6Добави и хаарпа,за да докарат сезона до октомври у нас.

7

sofeto

преди 3 години

В началото на месец Юни след две десетилетия изкарах истинска почивка на "Черноморието" ни!

6

Анонимен

преди 3 години

Туризмът е за бананови държави да не говорим колко се замърсява чрез самолетни полети, примерно Чин Мун Домг да се вдигне от Шанхай за да иде да се снима пред Айфеловата кула.

5

В. Узунов

преди 3 години

То и аз на местно си обичам. Е кръчмата е на 50 метра и някой кат почерпи по бързо си на довлачват.

4

Защо не казват

преди 3 години

истината? НАШЕТОА черноморие остава и ще остава празно. Бетон и фекалии във водата не се харесват никому. Хората на Ангелкона правеха едни рекламни проверки на морската вода в началото на май месец всяка година когато хора няма и удрят тъпана. Защо не направят такива проверки през юли и август? Колкото пъти бях на бетономорието, толкова пъти децата на 3 или 4-ия ден бяха с повръщане, гадене и стомашни проблеми и се връщахме в София. Тук проблемите спираха. Е, пак ли да ходя там? Как ли не.

3

Портних

преди 3 години

И ние във Варна разчитаме на БГ туристи. Каним ги на плуване във Варненското езеро!

2

Булшит

преди 3 години

Местните жители не са курортисти. Те пари не оставят. Фалшивия ковид унищожи туризма.

1

Джо

преди 3 години

Тия дето лопнаха кепенците на бизнеса си какво ли преоткриват?