23

Анонимен

преди 3 години

До Всички срещу ГЕРБМая най-много да направи мръсотия на БСП,а не на ГЕРБ,защото ако някой се излъже да гласува за нея изобщо,ще е някой заблуден ляв или човек от БСП,така ще отцепи гласове от БСП,които и без това имат проблеми с диктаторката Нинова.

22

НК

преди 3 години

До Всички срещу ГЕРБАха ... въпроса е какво става после. Как тези всички ще разделят кокала до който иста да се докопат. Тогава ще лъсне цялата истина ,,,

21

Всички срещу ГЕРБ

преди 3 години

Този път мотото на изборите ще бъде "Всички срещу ГЕРБ". И платформата на Мая Манолова също ще помогне да се оттървем от Бойко и дружинката му. Да и пожелаем успех.

20

Анонимен

преди 3 години

Интересно как човек който е бил три мандата депутат, заместник председател на парламента, шеф на законодателна комисия и .... ще се бори със статуквото

19

Анонимен

преди 3 години

"В мрежата ще участват граждански организации, инициативни комитети и партии извън статуквото" ..............кой ***? Ти ли не си от статуквото,*** Майо или онези стари ***,които не могат да докопат процентите да влязат в парламента?

18

Анонимен

преди 3 години

И това същество Татяна Дончева от "Движение 21" от глухия коловоз,още напира за власт.Мернах я при учендолеца преди една ,две седмици.Заприличала е на запуснала се квартална 100 килограмова лелка клюкарка.Заедно с него хвърляха плюнки защото само това умеят.Точно са си лика прилика и заедно с Мая избеГалева.И тримацата си падат по мутрите.

17

Алтернатива има

преди 3 години

Отстраняването на крадливата и некадърна гербаджийска дружинка не е политическа, а национална задача. Само когато това стане, тогава ще можем да се отлепим от дъното. След три мандата на Бойко вече изоставаме и от предпоследните в ЕС. Необходимо е единодействие между всички партии, които мислят за бъдещето на България.След изборите може да се наложи да се направи експертно правителство, а след като се стабилизира политическата обстановка ще управляват тези, които имат по-голяма подкрепа.

16

Анонимен

преди 3 години

,, Сред първите, заявили подкрепа за Мая Манолова, са майките от инициативата Системата ни убива, Движение България на гражданите и Движение 21 на Татяна Дончева. "Майките на децата инвалиди ще продължават ли да се правят на ни лук яли, ни лук мирисали?

15

АнонимеН

преди 3 години

БИХ ГЛАСУВАЛ ЗА НЕЯ НО АКО УЧАСТВА ОТКРИТО С БСП НЯМА ДА СТАНЕ!

14

Анонимен

преди 3 години

Оу,Майо,никой не те иска,***!Божков спря да ти плаща и сега пак проституираш,като си завъртя задните части в друга посока и чакаш аванта!Или влез в БСП,ако изобщо те искат там или се разкарай!

13

тероризирани отмесец

преди 3 години

Не искаме но само заради протестите ще гласуваме за ГЕРБ.

12

Анонимен

преди 3 години

Видяхте ли за какво била борбата - за да се намърда отново Майчето с компанията и в парламента...... а вие дремете в палатките и чакайте конския великден.

11

Анонимен

преди 3 години

Със стари ... нова партия не се прави,Довиждане!

10

Тикволандия

преди 3 години

До Ха, ха,ха,хааааааааа: По-голяма п'ростотия не можа ли да измислиш? ГЕРБ имат най-много пари, те ли ще спечелят изборите? Не и този път.

9

баба мара

преди 3 години

аз ще гласувам за мая

8

САМО ПИТАМЕ:

преди 3 години

АБЕ , ЧАЛГАРО ПЛАТИ ЛИ СИ ТАКСИТЕ ЗА ТВ-то...ХА,ХА,ХАААААААА...НЕМА ЛИ ДА ВНЕСЕ МАЛКО ПАРИ ОТ НЕГОВАТА ФАНДАЦИЯ В САЩ---ИЛИ И ТОВА Е ЕДНО МЕНТЕ...??!

7

АнонимеН

преди 3 години

ПРИНЦИПНО Е ЖАЛКО НО ТОВА, ЧЕ ЩЕ УЧАСТВАТ В ОБЕДИНЕНИЕТО НА БСП НЕ Е ИЗНЕНАДА!)

6

промяната

преди 3 години

Манолова & братя Галеви.

5

Васко

преди 3 години

Нява пари .....свършиха !

4

Анонимен

преди 3 години

"Отива с партньори на избори"...и какви са тия партньори - който даде повече ли ?...че то туй нещо прилича на онова другото нещо.