103

Манолова

преди 3 години

Другаре, пътят ни е през Костов брод !

102

Неподкрепящ никого

преди 3 години

"Ние имаме план, план на надеждата!", каза Мара. Както в онази чалга "тук -там тук -там искаш да ти дам, дали да ти дам...."

101

112

преди 3 години

Партия обединени мафиоти приветства своите избириатели.

100

Щерю

преди 3 години

- Егаси, какви баби и дядовци се напъват да управляват цели народи! - А, бе, дайте път на по- младите, бре! Младостта е добрата промяна, не старостта...

99

Анонимен

преди 3 години

Значи Борисов не може да прави рестарт? А Мая, Христо Иванов, Атанас Атанасов, Татяна Дончева и други знайни и незнайни герои могат? Какво не схванах? И те като "салфетката" са преживели катарзис извън властта? И.....са огладнели, ама много! Със стари к**** нов бардак. Да ме извиняват "протестиращите".

98

Лилети

преди 3 години

Само да попитам това същата Мая Манолова ли е или друга? Чеее не ми се връзва с идеята за нови лица и рестарт.

97

Наш Георги

преди 3 години

Що мо,Мая не направиш партия ?! В нея,на,честен кръст,ще влязат всички кучета,котки и де що има куци магарета,а за цвят може и някоя и друга ***.Ами тъй,де ! Като е "гарга" да е "рошава "...

96

Анонимен

преди 3 години

Както и да се яви все е аут.

95

мъжемелачката

преди 3 години

прочитате това , и ви става ясно за какво иде реч и кви са и мераците на мая с камбанката !Сред първите, заявили подкрепа за Мая Манолова, са майките от инициативата Системата ни убива, Движение България на гражданите и Движение 21 на Татяна Дончева.

94

Анонимен

преди 3 години

До ?*** и то е в кюпа. Татянчето бе на сбирката. Поздравиха се двете.

93

Анонимен

преди 3 години

И как ще повиши доходите? Хаха! Това ми е достатъчно. Говори за честност в изборите. Кой в деня, преди деня за размисъл пусна доноса за бусове с двойни дъна и "фалшиви"бюлетини? Кой предложи Пеевски? На кой му викат "сестра Гелева"? Кой са го снимали да влиза в офиса на Черепа покрай местните избори? Гологлавия , дето следваше Майчето защо блъсна с рамо безпричинно протесиращия срещу нея. Кой е този? Какъв е? Ахааа! "Мутрите вън"!

92

?

преди 3 години

И тая ждропла гледа да се присламчи някъде, защото никой не я помни вече. Движение 21 на Татяна Дончева.

91

хаха

преди 3 години

"Изправи се.БГ" ще включа граждански организации и комитетиА партията щеше да се казва "надупи се М-Я", жалко, че няма да имам възможност да гласувам за дупенето.

90

Вуте

преди 3 години

До БългаринПа сигурно Божков ще се върне?

89

БОЗО

преди 3 години

До Отиваме на избориВиждаш ли колко сте прости вие по полощадите! Що не вземете да прочетете конституцията, ако можете? ВНС избира ново правителство, според резултатите от изборите!

88

Анонимен

преди 3 години

Горката. Добре я изтика Корнелия от БСП. Сега се чуди къде да се пласира.Поредната използвана червена калинка

87

Долорес Ибакури

преди 3 години

Обаче Майчето с голи гърди седеше най-отпред на барикадата и крещеше колкото й глас държи. Как Божков не го оцени това не знам! :(

86

Българин

преди 3 години

До Всички срещу ГЕРБТова добре, а после кой? Отговори ми кой ще ни оправлява след герб и си ме спечелил! Иначе си поредният червен мухъл!

85

1986

преди 3 години

До Всички срещу ГЕРБ -Е добре ,граматика, математика,ако щеш и геометрия, все тая .Но я кажи какво се реши кардинално с туй правителсто/ за бога братя не купувайте / ,че ниЙ дръпнахме и задминахме соцлагеристите ?Но всичко си е червено бе камарат,явно и ти си от червената буржоазия!Айде goodbye!

84

Асан Карагъзъ

преди 3 години

До АнонименАбе тази да не е мазохистка непрекъснато си прави харакири?????--------------------Не, просто е гьонcуpат, няма значение къде и какво, важното е да е до казана с меда.