189

Варналиев

преди 3 години

Във Варна 30-тина ла.й.нари ходят като улави напред-назад по гезмето, вдигат гюрултия и тормозят хората. Все папардаци и хю.мнета. На 2-ри щели да бутат държавата. Ама ако хванеш да набиеш едно от тях, ще има вой до небесата, полиция ,ми.сирки, Еврогейпарламент. Нормалните нямаме права тук.

188

Анонимен

преди 3 години

до "шаш за Фигуранта". Нал'съ сещаш че гешефта ще получи раирана пижамка щот, сме му дали власт не да я използва в угода на боса си от банкя, а да работи за народа.Мутрата като има лични поръчки нека си плаща от джоба. Гешефтов да се заеме с най-големите престъпници като почне от чекмеджето и други подобни гернески мутри в НС. А с Радев освен още протести друг заек няма да изскочи.Ама с боса си нал'са прости хитреци и го раздават самонадеяни и вечни, а те кухи тикви.

187

Анонимен

преди 3 години

аха, значи мутрата с гешефта са в основата на протеста, ама на герберастите им е удобно да *** че Президента Радев им бил виновен. Добре де, ама искаме оставката на герберските мутри така или иначе. А преди да си чешете езиците с Радев, тулупа от банки да бъде добър да се пръждоса.

186

Бойкоа

преди 3 години

Дали е мутра, дали е краднал и дали е част от мафията, то е ясно, но. Но е прав и е най добрия министър от времето на Стамболов насам. На изборите пак ще спечели защото няма алтернатива

185

Анонимен

преди 3 години

НАПИШИ КОМЕНТАР192Пунта марапреди 3 минути 1 0Май до края,не ще изкара!!####Има ли МАЙ ,може и да изкара. Е,не до май но поне до март.

184

Пунта мара

преди 3 години

Май до края,не ще изкара!!

183

ТИКВУН 1-ви

преди 3 години

До гербавите тиквички!Стъки,флорчо,БЛИЗнашки,Ал.дебелия,Г.Морков, Барни Ръбъл и другите подобникореноплодни индивиди!Спрете се бе!Излагате ме пред Е.С.!

182

шаш за Фигуранта

преди 3 години

Треперят му оаканите *** на асковския *** и треска го тресе , че след закономерния крах на този псевдо протест, той отново е на челно място в списъка на прокуратурата. Падне ли му имунитета, заедно с уличените му в престъпления и държавна измяна aверчeта , ще търка нарoветe в пандeлатa.

181

Анонимен

преди 3 години

Долу мутромафията ГРОБ...да живее президента Радев...

180

проруски-протести

преди 3 години

Комунистически протести не подкрепяме! Долу Бсп! Импичмънт на Грипен Радефф !

179

70

преди 3 години

КАФЯВО ЧЕРВЕНАТА ОТАЙКА КОЯТО СЕ НАДЯВА ДА ВЪРНЕ ЧЕРЕПА И ФИГУРАНТА РАДЕФ С ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ИМАТ ХАЛЮЦИНАЦИИ ОТ МНОГО ДРОГА - НИЕ СМЕ В НАТО И Е.С.- НЕ СТАВА ТЪКА *** НЕУКИ МОМЕНТА ОТМИНА. !!!!!

178

До 174

преди 3 години

До АнонименТи вярваш ли си, че за един ден ще прочистите България от мафията? И кои сте тези, които мислиш, че ще я прочистите? И как точно? И за каква смърт говориш? На 14 години ли си?

177

Анонимен

преди 3 години

Скучни сте! Протести с подтекст не ви правят интересни! Давайте,живеем с вируса,ще живеем и с вас!

176

Анонимен

преди 3 години

До До Анонимен 182Доказателства за какво, каскет?

175

Анонимен

преди 3 години

2 септември ще мине и отмине, а катуните ще се разпадат като биологичен материал след дъжд.

174

До Анонимен 182

преди 3 години

Руската мафия.............................хаха......................................дай доказателства!!Тя мафията в ЕС, Брюксел, Лондон и Париж е по-опасна от руската мафия!!!

173

До Анонимен 184

преди 3 години

Повечето много лесно ги купиха.........................да.................особено тези от ГЕРБ и турската партия ДПС!!!Мафията ги купи.......................да!!

172

Анонимен

преди 3 години

Един ден...............не само оставка, но съд и затвор..................и да връщат откраднатите милиарди от БГ-народ..............................продажните политици от всички партии.............ГЕРБ, БСП и ДПС............................80 % от тях са крадливи и лъжливи, заедно с олигарсите и мафиотите, които ги подкрепят!!!

171

Анонимен

преди 3 години

До 183Не се продаде, защото никой не ще да го купи. Кой иска фигурант-мижитурка.

170

Анонимен

преди 3 години

Прав е президента Румен Радев..................100 %...................само той не се продаде на мафията.......................БГ-народ ще го подкрепи!!!!