26

хахахахах

преди 3 години

че то и в МЕТРОТО е същото и то секи ден,кво ме брига тогава влака за Перник?

25

До 16 и 25

преди 3 години

Не знам пра-пра-пра дядо ми от къде е, но аз съм роден, израснал и живял 70 години в София, баща ми, майка ми, бабите и дядовците ми - също, затова съм софиянец. А вие сигурно сте се преселили след премахването на софийското жителство и умирате от злоба, че други си живейт в родния град, а вие сте пришълци!

24

друг софиянец

преди 3 години

До: номер 16А ти пък откъде си като си толкова начетен?Да не би пра-пра-прадядо ти да е бил каймакамин на София?Добре поне, че кметът на Лондон е сто процентов кореняк нали?

23

Мухобойко

преди 3 години

ХА-ХА-ХА, бе другари, вас кой ви е излъгал че живеете в Европейския Съюз бе?В Анадола, в Анадола живеете! Даже там е по-хубаво! Питайте Доган ако не вярвате!От дълго време се говори (от трагедията с катастрофиралия автобус в Искърското дефиле) за задължителни колани в автобусите. Дрън-дрън - в междуградските автобуси обслужващи по-малки населени места е същото като във влака от Перник - натъпкани и компресирани като в консерва със сардини в собствен сос!

22

До 18

преди 3 години

Корона има само на протести.

21

Владо

преди 3 години

Гнусно

20

Някой

преди 3 години

На 23.08 във влак 8602 Бургас_София беше още по_пренаселено. На никой не му пука ни за маски, ни за дистанция, даже кондукторите не проверяваха,защото беше невъзможно!!!

19

Жеуезница

преди 3 години

Фъндъчката не ви ли обеща, че следващите лъчи на метрото ще бъдат до Перник, Самоков и Банкя.

18

Хемус

преди 3 години

Обаче не ви съобщават,че във влака някои е хванал 'вирус' защото няма такъв!Простете сега ще се сетят да добавят в понеделник,че сто парчета от влака София-Перник са с коронавирус!Плюли си в устите

17

никой не спазва

преди 3 години

правилата от лакомия

16

до 14

преди 3 години

Кореняче от кой край на България си, че преди 140 години София имала 11 000 души население, половината от които българи и нещо май прадядовците ти въобще не са от София

15

Анонимен

преди 3 години

Влаковете трябва да започнат да спират на новата метростанция. Спорен графика на влаковете към момента не спират там

14

Софиянец

преди 3 години

Най-добре влакът Перник - София да го спрат завинаги и перникчани да си стоят в Перник! Не ни трябват в Софя, и без това половината България вече се пресели тук!

13

Сахар

преди 3 години

Вместо да направят линията Перник-София бърза и удобна нарочно я правят непривлекателна и после се чудят защо има задръствания...Аз така спрях да използвам определени линии на градския - нарочно правят безумно разписание и после се чудят що ги отбягват хората.

12

Анонимен

преди 3 години

Кера , да те захапе това куче , като невиждаш проблема.

11

Анонимен

преди 3 години

Във Враждебна е винаги разкопано. На валст е Болшой Театро Романеле. Всичко извън двора е за крадене. А що е на местната власт може по всико време да ми стане лично и да го закарам в двора си. Това е целта на всеки враЖдебнец. От там идва и името на селото, сега квартал от ВРАЖДА

10

Кера

преди 3 години

Когато кучето хапе - проблем, когато не хапе - пак проблем. Не може да ви се угоди бе хора.

9

Анонимен

преди 3 години

За Враждебна си е виновна местната власт заедно с кмета. Кмета да види в с. Галиче ,че улиците чисти, асфалтирани, ред има.

8

Анонимен

преди 3 години

Тоя с кучето го прави нарочно и изпитва радост за това, че хората треперат от страх от кучето му

7

Анонимен

преди 3 години

Пернико не е вече Червен. И не сме роби на болшевизма. Соца си замина.