23

Anonimen

преди 3 години

Търси се! Търси се нов шеф на ЦИК. Конституционалист или съдия! Мераклиите си знаят!

22

Анонимен

преди 3 години

До всички, които само знаят да лаят, че изборите се манипулирани, фалшифицирали и купували:Драги ми наивници, изборите за президент се проведоха с мандат от ГЕРБ.По Ваше мнение щом изборите се купуват или фалшифицират- как така само парламентарните се купуват? Президентските безплатни ли бяха? Значи президентските са честни избори по време мандата на ГЕРБ, а всички други са купени? xD Нали от 11г. избори се правят с мандата на ГЕРБ?Или сега Фигуранта се усети, че удари дъното и вс. е фалшиво?

21

Анонимен

преди 3 години

Последния път когато са били честни изборите е било като са избрали Хитлер след това вече не са .

20

Словянин

преди 3 години

Само невежи могат да смятат, че изборите се фалшифицират. Просто се манипулират и купуват. Фалшификации са невъзможни.

19

не е съгласна

преди 3 години

със софтуера за подправяне на резултатите

18

Анонимен

преди 3 години

до 15 Какъв "българин" си ти бре? Каква е тази МАЙМУНИЦА? Подминавам писанията на маймуница! Българин съм и прочитам само което е написано на собственият ми език! КИРИЛИЦАТА!

17

Наблюдател

преди 3 години

Достойни те сами си подават оставки. На недостойни те трябва да им бъдат взети!

16

Анонимен

преди 3 години

Прочетете ме внимателно малки дихателчета на "демокрацията"! Пиша на вас понеже знам,че повечето млади хора "бродят" из нета и търсят какво ли не. Аз който съм живял и през социализма,тогава съм и роден.Та при бъдещи избори,когато и да са те,и понеже сме уж демокрация,Ще гласувам за партия в която няма да има ЧЛЕН На не повече от 40 годишен член! Щом е към 60 ейсетака.Пиши го КОМУНИСТ! Кой разбрал разбрал! Гласувайте щом има избори хора! В мнозинството се ражда истинският резултат!-:) Запомнете!

15

Анонимен

преди 3 години

nali iskate da ste Sveyzariata na Balkanite?! ..:-)))..haide de, prepisvaite ot tiah kak da pravite izbori, prepisvaite ot tiah Konstituciata...:-)))

14

Анонимен

преди 3 години

Така като прочетох на първа идея ми се струва,че парите за фалшивите ЕС проекти свършиха.То не бяха къщи за гости , зелени поляни, интегриране на ромите и т.н..Не могат да се разберат кои ще дават парите за пре-скъпите машини-компютри за електронно гласуване.Пари нема, действайте!

13

ак47

преди 3 години

След Дани,който много от ГРОБ оплакват,съжаляват и едва ли не зариха преживее,се намери и една жена,толкова добра и шеф на ЦИК!Нека цирка за останалите,доблестни мъже и жени от партия Герб да започне сега и навреме!А така!

12

българин

преди 3 години

Проблеми ли?! Няма такова нещо! Защо до сега госпожата Оглавяваше Комисията ЦИК НАЗНАЧЕНА ЛИЧНО ОТ ГЕРБ? И"печелеха"Герберастите Де що имаше"избори" И изведнъж "проблем"? Не мисля! Явно съвестта и е проговорила вече! Като "шеф" на ЦИК! С години хората гласуваха за различни кандидати.А С ГОДИНИ ПОЛУЧАВАХА ВСЕ ЕДИН И СЪЩИ" КАНДИДАТ"! Като вземем първото и добавим че госпожата е от старата генерация съсловие от времето на др Борисов.Стигам до извода че и се вижда сложно да работи с компютри!-:)

11

Василев

преди 3 години

И защо, да не се фалшифицират изборите, след като 99% от хората по света са посредствени, и защо другия 1% , трябва да бъде жертва, след като той дърпа човечеството напред, бавно и мъчително!!!Агент Рон Грейди!ЦРУ!!!

10

избирател

преди 3 години

Извинявайте Dnes.bg,бях зает през деня и не Ви следих,та да Ви попитам сега...Какво стана в Брюксел?!Господин Борисов и господин Гешев отзоваха ли се да отговорят на въпросите,за НИВОТО НА ДЕМОКРАЦИЯ И НИВОТО НА КОРУПЦИЯ В БЪЛГАРИЯ?!Питам Вас,защото само на Вас " ВЯРВАМ"!!!

9

саки

преди 3 години

КОТИЛОТО НА ГРОБАРИТЕ,БАВНО, НО СИГУРНО ЗАПОЧНА ДА СЕ КОТИ!ЧАКАМЕ И ВЕЛИКИЯ МИШОК СЪС СУПЕР ШКАФЧЕТА ДА ПОСОЧИ ВЕЛИКОТО КОТИЛО НА КОРУПЦИЯТА!ДАВАЙ,БОЙКО ВРЕМЕ НЕ ОСТАНА!

8

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

Бабата се изплаши, че пак ще я карат да фалшифицира резултатите от изборите и подаде оставка.И е права жената !Вече всички у нас са наясно, че ГЕРБ манипулират и фалшифицират изборните резултати.Шефът на ЦИК с подписа си узаконява фалшификацията. Сиреч пак той ще носи отговорност, когато измамата се разкрие.Затова жената подаде оставка.Няма да ходи на стари години в Сливенския заради Бойко Борисов и Валери Симеонов я ?!

7

Елемаг

преди 3 години

Просто за първи път ГЕРБ-аджия се наложи да върши работа и да не краде.И за тов аподаде оставка.Всичките служители по длъжности на ГРОБ са така!!!

6

Василев

преди 3 години

Оставки , след оставки валят, а хората искат само една, две и всичко ще бъде наред!!!!Агент Вини Мабулачи!ЦРУ!!!

5

МЕНКО

преди 3 години

Е,вярно ще посочим,до -1.09,ама тази година освен Дани Смелчагата и главния ЦИК,понеоще един,главен или гладен ще подаде ОСТАВКА!Защо нещата се знаят,преди да са се случили?ЗАЩО?

4

Анонимен

преди 3 години

Фигуриран натиск...!?