62

спри му swift

преди 3 години

И той може да стигне до Белград като преди това окупира цяла Гърция до последното и островче ,Той ни говори открито за война ,ние кършим меки китки и говорим за балканската войнa-- пра дядо ми се е върнал от щатите за да се бие за Б-я , но вече няма такива българи за гърците като войници хич не ми се мисли ,та аскера не е виртуална а реална опасност !

61

Анонимен

преди 3 години

България е без армия, без население,без икономика ,пълна с рома и без никакъв авторитет в Европа.и тук разни пишат че искат Тасос,Кавала Тесаллоники може и Крит бе!безкрайн смях

60

аз

преди 3 години

До БарселонаТуркия са постоянно във война в последните десетилетия, ама за теб е явно само капалъчаршито и алъш вериша по границата, както и турските тираджии с гастарбайтерите на магистралата (подобнието на такава). Прочети малко от колко години и с каква армия воюват на цялата си южна и почти цялата източна граница. Образовай се малко. Само да не излезе че али-раза военните са най-подготвените защото от десетилетия са във война до собствените си граници. Коя НАТО държава е така?

59

Stiling

преди 3 години

Никой от западните управници не искат да се занимават с Ердо, защото е луд и непредсказуем. Затова усилията ще са да падне от власт. Всеки месец измисля по нещо ново да ги дразни. То ни бяха бежанци, шантажи, ИДИЛ, нефт, Руснаци и тнт. Така че няма ЕРДО НЯМА ПРОБЛЕМ.

58

Сметалото

преди 3 години

една турска лира е 22 български стотинки. И това е само началото. Пък турците нека си вряскат. Че и падеж по заеми ги чака. Пък пари няма.

57

Анонимен

преди 3 години

Гърция да ни връща Беломорието и да се маха от бреговете на Турция.

56

Анонимен

преди 3 години

За турция е важно да се съсредоточи върху опитите!И без това за друго не ги бива.

55

Stiling

преди 3 години

Турция не е такъв проблем, проблем е Ердоган. Така, че ако направи някоя глупост ще му натресат санкции сто процента. Само да му спрат системата за международни разплащания SWIFT за един месец са свършили курса. Лирата ще стане 1 стотинка и Турците сами ще обесят Ердо. Новите управници ще отстъпят за да има какво да ядат. Така че ако почне война никой няма да му отвръща с оръжия. Икономическите удари са по- ефективни

54

Анонимен

преди 3 години

Абе вярно, какво стана с турските военни успехи в Сирия? Сигурно са толкова многобройни, че няма място в новините за тях?

53

Анонимен

преди 3 години

До смешника с номер 64.Турция влиза в някакви държави пустини ...И кво?Турция напада само малобройни народи ,защото са страхливци видехме ви балканската война как свихте опашка балканската война.

52

Анонимен

преди 3 години

Ще раберете какво става, като чуете писъка на децата си и видите изнасилените си от аскера жени.Исляма ще кротне неверниците.

51

Kubilay

преди 3 години

Хайде, другарите тук пак се размечтаха за разделение на Турция. Откакто мечтаят Турция влезе в Северен Ирак, Северна Сирия и Либия. Не разбраха, че този байрак е ален от кръвта за падналите за него. Не е подарена даром тази територия и струва много кръв, както и не се дава без много кръв. Така другари докато мечтаете, да не се чуят маршовете на аскера в Гърция. Чак тогава ще се кротнете.

50

до 55

преди 3 години

Прав си. В Турция си харча парите и умирам от кеф как ми слугуват и ми правят селями турците за смешните пари, които им подхвърлям :))) Българите били завистливи, пък турчина драпа и дава мило и драго за български паспорт :))) И по света не смее да се представи като турчин, а твърди, че е българин :)))

49

Анонимен

преди 3 години

Който вади военен кораб, от военен кораб умира.Стара поговорка.

48

Анонимен

преди 3 години

Турците доста лесно могат да се спукат от надуването си.

47

Хихи

преди 3 години

Турция била велика сила, а :))) Напоследък, който не ги е взел на мушка, той не ги е бил както си ще :))) Израел ги ошамари, Сирия след години война и отслабена ги ошамари, изобщо, що така не съм чувал за турски военни победи в последните 100 години :)

46

Анонимен

преди 3 години

НАТО ще се изтрепят помежду си :))) това при ВАРШАВСКИ ДОГОВОР бе НЕ мислимо !!!!! Питам : НАТО от кой и какво пази и защо е ??? Факта е, че САЩ чрез НАТО иска да си мерят *** със РУСИЯ , а ЕС държи Рулетката и мери :)))

45

Анонимен

преди 3 години

До 57.Точно в десетката братко..

44

Замислен

преди 3 години

Защо ли си мисля, че един френски самолетоносач кротко изчаква в близост до Турция и се забавлява с еженето им :))) Изпепеляването на половината Турция е въпрос на 15-тина минути.

43

Pull

преди 3 години

Ах тези зависливи българи. Всичко, което носите е турско. Парите си пак там харчите за почивки и др. потребности, но винаги сте срещу Турция. Нямате срам от нищо. Каквото и да казвате, Турция е могъща сила в световен мащаб и не се подчинява на никого. Вие винаги ще сте такива... бедни, смотани, зависливи!