7

Някой си

преди 3 години

До ПроСоТ0 - Хайде сега малко четене с разбиране на написаното...Човека казва, че машините трябва да се закупят от ЦИК, за да няма нападки, че управляващата партия е повлияла на изборите ако ги закупи МС. Отделно коментира закона, че по сегашния няма кой да купи каквото и да е...Едното твърдение е ТРЯБВА(по-принцип), а другото е реалността към момента.

6

ПроСоТо

преди 3 години

тежка шизофрения е налегнала макроцефала...Ето вижте:-Първо тоя.."звездички" каже:-"Машините трябва да бъдат закупени от ЦИК"....после вика:-. -"На база тези текстове, нито ЦИК, нито МС, нито "Информационно обслужване", нито който и да било друг, може да похарчи бюджетни средства и да закупи машини, защото няма нито това право, нито това задължение"..сега последно:-Кое от двете твърдения на очевадно извеяния дончев е вярно?Изобщо усеща ли се какви ги плещи?!

5

Анонимен

преди 3 години

Живко какво мекоментираш час по час.Виж какво смърди до мен другия гараж на смърди покани лие срамно лие не знам какво гледате *** ич нее добре

4

Анонимен

преди 3 години

А кой трябва да промени изборния кодекс, а Дончев? Помня че май вие управлявате от 10 години. Защо не сте го променили? Търсим извинения а не подаваме оставка в правителството, а?

3

Гьоте

преди 3 години

Габровското Гьоте да не говори много, че знае на *** човек какво се набива.

2

Българин

преди 3 години

Оставка, Дончев. Стига си лъгал.

1

Анонимен

преди 3 години

Стоева се уплаши от заведеното дело от страна на Мая Манолова.