27

Подиграват се с вас

преди 3 години

Стига с това машинно гласуване! Още преди 8 години се разбра, че ГЕРБ борави с няколкостотин хиляди "мъртви" души и с петдесетачки, давани на ромите. Още тогава хората, боравещи с IT, ви предупредиха, че електронното гласуване се въвежда лесно и дори хората с основно образование могат да се научат да гласуват по този начин. Но депутатите с ниво под това на VII клас ревнаха " Не та НЕ". И сега Пожарникарят и кохортата му ви правят на маймуни и на два пъти ви измъкват изборите под носа. Наивници!

26

Батман

преди 3 години

Този прилича на битов нАрко,ман!!!!!

25

Баи

преди 3 години

Много ми прилича на този от клипа на - продиджи

24

Анонимен

преди 3 години

На 2 септември всички с метли в Триъгълника на властта. Да се измете бокклука.

23

Анонимен

преди 3 години

Има голям проблем - как се драска електронен вот?Как се правят 300 хиляди електронни гласа невалидни?Методологични ръководства за всеки гербер.

22

Анонимен

преди 3 години

Да вземат бракувани от Европа, която ги изхвърляла.

21

Анонимен

преди 3 години

Ама тая била бабка,то за това ли в комисиите е пълно с старци )

20

НЯМА КОНФЛИКТ!

преди 3 години

ЩОТО НЯМА И МАШИНИ ЗА ГЛАСУВАНЕ....ФИГУРАНТА ---НЕ ИСКА МАШИНИ ЗА ГЛАСУВАНЕ ....ИСКА "ДИКТАТУРА"!ЗА КВО СА МУ МАШИНИ ,БЕ....ХА,ХА,ХААААААААААА......ТОЙ ВИ ГОТВИ КОВЧЕЗИ!НЕ ГИ ЛИ ВИДЯХТЕ...??!

19

ХОДИ ДА ИЗМЕТЕШ ...

преди 3 години

..НА КРУШОВИЦАТА ДИРНИКА ,БЕ....ХА,ХА,ХАААААААААА....

18

да, точно конфликт

преди 3 години

не в момента, а бъдещ

17

Анонимен

преди 3 години

Забелязахте ли на какво приличат Баце и Дончев във физиономиите - изпити и с разклатени зъби. Този стрес ще ви довърши, явно сте наясно, че не ви остава много време в политиката и това ди личи. Подавайте оставка и си гледайте здравето хора, не се инатете.

16

Състав на ЦИК

преди 3 години

7 от ГЕРБ, 6 от БСП, по двама от ОП и ДПС и един от Марешки. И с тоя състав с мнозинство на ГЕРБ и патериците, и с председателката Стефка Стоева за три години ЦИК почти нищо не направи за машинното гласуване. Сега изгърмя поредната гербаджийска калинка и никой не е виновен.А на това отгоре, както е традицията, когато някоя калинка подаде оставка, излиза гербаджия или "патриот" за да я обяви за много достоен човек.За Стоева възхваляващият е Томислав Дончев, а за Данаил Кирилов - Валерката.

15

Помнещ

преди 3 години

Г-н Габровски хитреци! Явно дъртата госпожа която Лично ГЕРБ НАЗНАЧИ за да ви осигури властване с години вече. Като шеф на ЦИК.Нещо е проговорило в съвестта и най после! Гавра с толкова българи години вече,Че гласуват за единА получават всеки път един и същи другар!-:) Хайде да си ходите на 2 септември а?! Ще ви накараме ! Ако е нужно и с прът .Но ще стане този път! ОСТАВКА наглеци!

14

Анонимен

преди 3 години

Тея още не проумяват, че са нелегитимни

13

Машините трябва

преди 3 години

да бъдат купени,не наети.Защо?При сегашното разделение на обществото,което вече никога няма да стане единно,а ще се лута между желанията натози или онзи политик и партия,ще се налага важните решения да бъдатвземани от мнозинство,чрез референдум.Икономиката ни е малка,не сме всъстояние да изпълняваме капризите на малки групи от хора,не желаещида се съобразяват с мнозинството,затова:референдум-решение на мнозинството--законова форма-всички изпълняват или си търсят друга държава.Демокрация.

12

Анонимен

преди 3 години

Оставка мафиоти!

11

ПроСоТо

преди 3 години

До Някой симоите уважения!Обаче това лице се изявява като представител на властта!!!!...Щом той казва "Така требе,ама не може,защото закона е такъв" означава,че просто "ШИКАЛКАВИ" и иска да се проточи работата.Сагата с машините за гласуване НЕ Е ОТ ВЧЕРА!!!...Дори на последните избори ИМАШЕ машини в някои секции...Е,тях ЦИК ли ги закупи,МС ли,и как е станало това,след като тоя твърди,че закона не позволявал?..обаче за "ефките" има няколкостотин милиона.."Дадени" от МС и "лично от др. б

10

2005г. сп. "Его

преди 3 години

Миролюба Бенатова: Вие бяхте в периферната част на бившата СИК, имахте бизнес с един от основните съдружници в СИК и Интергруп...Бойко Борисов: Много лошо звучи "в периферията". Доколкото ме познавате, аз мога да бъда само в центъра. Във фирмите хората влизат като физически лица и свързаност между тях има само в рамките на фирмата, в която участват.

9

Анонимен

преди 3 години

ЩЕ ОСУКВАТ ДО ПОСЛЕДНО ИНАЧЕ РИСКУВАТ. НО ЗА *** И МЕДИИТЕ ИМАТ ПАРИ. АКО БЪЛГАРИТЕ ПРОСТИ ДРЕМЯТ НАКРАЯ ЩЕ СЕ ОКАЖАТ СЛУГИ НА ДРУГИ В СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА

8

ПроСоТо

преди 3 години

обаче обърнахте ли внимание на това "със дребния шрифт":-"Разбира се, отчитаме и мненията на експерти, както и представители на държави, които са въвели машинно гласуване, а после са се отказали, тъй като твърдят, че то създава повече рискове, отколкото възможностиОще СЕГА тоя ТВЪРДИ,че машинарийното гласуване "СЪЗДАВА ПОВЕЧЕ РИСКОВЕ,отколкото възможности"!!!!..Нещо като Гешеф:-Обявява ВИНАТА на жертвата си,преди да се е произнесъл съда..но,"Една майка ги е раждала"..Сичките гробари..Д