13

nina

преди 3 години

Аз съм теле,мъжът ми е рак.От 8 години сме семейство,но все още не ме е видял извън контрол,когато се скараме.Казвам му аз да не ме предизвиква,че свърши ли ми веднъж търпението,ще стане лошо.. :))

12

б

преди 3 години

До ХахаПоздравления, че казваш че имаш приятелка. Мъжете които се правят, че нямат приятелка ме отвращават. Или такива които не мислят за децата си.

11

Анонимен

преди 3 години

До ХахаВероятно имаш Луна в Риби или асцендент.

10

близнак

преди 3 години

До Един Близнак до 1Ние сме безобидни, великодушни и гледаме напред, а не назад като раците и скорпионите, като последните са по-отмъстителни и от дявола!

9

Хаха

преди 3 години

Лъв съм и преди 5 месеца се запознах с един Козирог, който вече е сред най-близките ми приятели. Такива от над 10 години. Какво се е объркало? Да ми кажат астролозите.Също приятелката ми е Риби. Пак нещо не е наред и как сме съвместими умът ми не го побира!

8

пиша ви от Шпунц

преди 3 години

До 5Глупости на търкалета. Близнаците всички единодушно признават, че са най-интелигентната зодия. Просто прекалено бързо ни минава и не сме отмъстителни, затова се заблуждаваш, че не можем да навредим на някой друг. А че сме бездарни е най-голямата смешка. Виж Боко, уж *** бил, такъе-онакъв, ама вече 11 години управлява, преди това кмет на София, министър на МВР. Май, май по-скоро е хитър, дето само се прави на ***

7

Разделяй и владей

преди 3 години

А топ 3 на зодийте ,които; разделят хората няма ли да направит!!!

6

Анонимен

преди 3 години

Няма по- опасни от Телеца, казвам го от опит!Скорпионите бледнеят пред тях!На мен сестра ми е Телец и ми съсипа здравето от завист и алчност!!!

5

Анонимен

преди 3 години

Близнаците са мpъcни по природа, но слава Богу са нефeлни да навредят, защото са бездарни в мнозинството си.

4

Един Близнак до 1

преди 3 години

И аз се учудих, че Близнаци ни няма на първо място като най-опасен враг. Как може подобен пропуск???

3

MaйMyнaтa

преди 3 години

Телето е враг на целиот свет, и не се занимава с отделни частици12007

2

Анонимен

преди 3 години

не сме зодии

1

Анонимен

преди 3 години

БЛИЗНАЦИ