Снимка: Pexels

Дори най-милите, разбрани и невинни хора си имат врагове. Според астрологията, има няколко зодии, които могат да ви вгорчат живота и са наистина опасни противници, пишат от "StyleCaster" Внимавайте, ако някой от враговете ви е от тези зодиакални знаци.

Телец
 
Символът, представящ телеца, е разгневен бик - още от това си личи, че не бива да влизате в конфликт с тези зодии. Телците са уравновесени, сериозни, лоялни и отговорни хора. Но в определени ситуации могат да станат много избухливи и ядосани.
 
А още по-лошото е, когато се опитват да скрият яда си и стават пасивно-агресивни. Тогава са наистина опасни. Отказват да признаят, че се борят срещу вас и всъщност са ви врагове, правят се, че не им пука, но таят гняв. Ще ви се усмихват, няма да признаят, че между вас има напрежение, няма да ви обиждат, но въпреки това, вие ще сте под пара и няма да се чувствате комфортно, защото усещате на какво са способни.
 
И точно, когато не очаквате, ще ви сразят.  Ще са подмолни, ще ви откраднат приятелите, ще настроят близките ви срещу вас. Телците са много умни и знаят как да ви го върнат.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase