40

Винету

преди 3 години

До Борисов губи. Такива коментари чета от 2013. Сега сме август 2020.

39

Анонимен

преди 3 години

Някакъв плешив гербаджия е разбрал за оставката от медиите.

38

до 32

преди 3 години

Те, това обяснявам на Корнелия поне от половин година! Защото, колко пъти като се оплескат до ушите и тя вземе, че се изходи по въпроса, Бойко я сочи на еректората и вика - Вие комунистите ли искате пак да ви яхат... и хайде пак отначало! И сега пащ ще се изцепи нещо! вече май се е изцепила, чрез Филип Попов!

37

15

преди 3 години

Плачи Българийо,бащата на конституцията,си подаде оставката,и сега ко прайме,както казват катаджиите.оставаме без конституция.

36

Sichtpunkt

преди 3 години

На господин Кирилов не му издържha нервите от ежедневната пумия която се излива върху него и ГЕРБ и реши да си бие чукалата!Това комуниста е като комара, докато не го убиеш не спира да ти смуче кръвта!

35

1

преди 3 години

До Петър,затова ли не резна лентичката,за откриването на метрото.

34

Петър

преди 3 години

Баце е на разпит май в Барцилона

33

Коко

преди 3 години

БАРНИ го, с ръцете твои нека То да си играе,БАРНИ го, сърцето мое само тебе то желае, Обичай ме, събличай ме,и твойте устни с ръчичката ми нека да се слеяяят ...

32

Анонимен

преди 3 години

Даааааааа.... Окончателно е ясно, че трябва да ги оставим сами да се съсипят, няма нужда от революции. Алчността и завистта ще ги доведе до самоизяждане. Дано за последно ни управляват комуниги или техни отражения

31

Анонимен

преди 3 години

До синаАаа,той преди това е целувал двете бузи.

30

Майора

преди 3 години

Жалко господа съдници Нищо не е доказано за пачките нито за снимките нито де сбънаха лъжите на Триото едно е ясно че вие сте смес от *** плестъпници наркомани и прочие неуспели в живота и искащи реманш на старото Няма да стане!

29

Анонимен

преди 3 години

И защо му са тез министри на Бойко! Само за издънки, а вече и за предпазители не стават! Бушонът трябва при определен ток да сработва, а тея подават още повече ампераж и напрежение, и апаратурата и пушат кабелите. Бойко сам си върши всичко! Един път им повери една проста задача - да пишат Конституцията - и ето...!

28

V

преди 3 години

Кво на занимавате с бушоните на боко тиквата. Нали всички решения ги взема дебелогъзия . Иска той сам да може да променя конституцията чрез обикновено НС .Сякаш не знаем че той нарежда на парламента как да гласува.Това осначава апсолютна монархия . Дори конституцията на Живков беше приета на референдум .боко наглия иска по тоталитарна държава от на Тодор Живков , а никакви резултати не дава. България е изпреварена и от много по малки икономики като Словакия и Словения и нови членки като Хирвтия

27

изнервен

преди 3 години

До 25. Да, няма проблем. Ще си изчакаме спокойно резултата от изборите. Познай кой печели?

26

сина

преди 3 години

евала барни, а целуна ли ръка на бойко, докато му даде оставката. Спомням си, че като те направи министър ти понечи да целунеш, той пък се дръпна, да не се излагаш пред камерите

25

До 16

преди 3 години

Няма да има революции.Само ОСТАВКА на кабинета Борисов.Така повече ли ти харесва?

24

Анонимен

преди 3 години

До 18. На 28 март 2021.

23

А на бас,

преди 3 години

че "изненаданите" патароти сега ще се пробват да набутат свой човек там!Вероятно на Валерко балдъзата?Какво остана от правителството НА ТЕРБ??? Май само Томича - останалите са на патаротите и на дебелото момче!Смех!!!!

22

Хаджигенов

преди 3 години

"Еднополовите бракосъчетавания и осиновяването на дете от гей-двойка са основни човешки права", Bulgaria ON AIR-07.06.2017г. Аз ще ви напиша Конституцията.

21

Koko

преди 3 години

Оставката е личен акт, но с оглед обичащия заиграване и целувки Дани, това си е направо груб сексуален акт.