100

Фред Флинстоун.

преди 3 години

Барни , дръпни си обратно оставката преди да я е приел Бокича. ОП ще се изядат от яд, че няма да могат да сложат човек на Пеевски за министър или някоя кифла на В.Симеонов. Шоуто ще е гарантирано. После ще ходим да чукаме камъни и да ядем бронтозавърски пържоли.

99

Атанас Велмазов

преди 3 години

Успехи и занапред господин Кирилов ! Един от най-дейните и интелигентни министри, които сме имали ! Бъдете здрав

98

баце

преди 3 години

Тиквата сигурно е решил да набута в кабинета 2/3 ти министри на ОП за да не могат да гласуват оставка на правителството , ако случайно го постави на дневен ред в МС. Тия ще ги изнасят не само с бюрата, ами и със столовете и кабинетите - ***.

97

Анонимен

преди 3 години

Хайде бе гербави,защитете си човека за Теменужка и оня от Хасково(как му беше името,) какви плонжове бяха пред фюрера а сега за Даката-ядец!Един аутист имаше в това правителство и никой не се застъпи за него.Жалки сте.

96

жоа

преди 3 години

е торкона *** индивид не бях срещал.

95

Анонимен

преди 3 години

vsiaka jaba da si znae kakvo pred kogo koga kade i zasto kvaka...:-)))

94

Анонимен

преди 3 години

До българинКакъв комунист,бе?Аз не помня да сме имали по-фашистко правителство в последните 30 години на демокрацията.

93

Анонимен

преди 3 години

Не виждам причина за уволнението му,най-безобидния и кротък човек на ГЕРБ,но щом така са решили

92

Анонимен

преди 3 години

Оставката на Кирилов беше изненада и за самия него. Нищо де, той може да кляка и пак ще го направи, с което няма да изненада никого.

91

1

преди 3 години

До Истукан,тогава сигурно те боли за фалшивия антикомунист бойко,който още на 18години се врича във вярност на БКП,и след това учи в милиционерката школа "Симеоново",но не знам дали знаеш,там фашисти не приемаха,нито врагове на народа,както той обича да казва,че в досието му го е пишело.

90

Геро

преди 3 години

урра, ще си обърнем файловете в правилната форма. беше ми фаворит с това си изказване. язък. напред само скука

89

провален съучастник

преди 3 години

новата конституция - и от алкатрас бегат ама не през парадния вход и да ги гони чистачката ...

88

Герберски писоариум

преди 3 години

Ай ти картата КОГАА?? Ай ти таковам картата, хаха

87

Анонимен

преди 3 години

На борсата ли е вече ГЕРБ Дани ***? Нема си намери работа и като чистачка, така и целия герберси писоариум

86

българин

преди 3 години

Всички противници на управлението на дъртия комунист с партийна книжка от ЦК на БКП като пожарникар.Па после като мутра и борче с бухалка след 1989 г по времето на групировките СИК ,ВИС 2 и така на татъка,Което аз лично помня!Па после скачане от пост на пост в държавата та до днес! И с еднолично управление пак до днес! Та Призовавам.Всеки който е против негоНа 2 септември сутринта.Да е на жълтите павета! Аз лично Ще съм там! Оставка на МУТРАТА Борисов!

85

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 87Ами Марешки дълги години се опитваше да влезе в политиката, що пари е раздал във Варна, бедна ви е фантазията :)) Сега явно се опасява., че благодетелите му, ще го разкъсат, иначе не виждам смисъл от това, да е поредната мисирка в парламента :))

84

българин

преди 3 години

Оставките в Борисовото правителство изобщо Не ни впечатлява! Проблема е вече той самият! Искаме неговата оставка! Оставихме го повече от 10 г да си начеше крастата че ни ' управлява"! Е Стига вече! Всеки си тръгва от властта един ден! Борисов нали не си мисли да надмине Живков по стаж на управление? Ням шанс! ОСТАВКА!

83

Анонимен

преди 3 години

Aма на луд го направиха Марешки .Единият ден се кланя на Борисов , после против него , после пак му се кланя и пак отначалоВъобще не може да се ориентира човекът , каква позиция да заеме ,че да има надежда и за него при следващите избори

82

Истукан

преди 3 години

Боли ме за БСП и фалшивите патриоти.

81

Анонимен

преди 3 години

До фориНа хранилка са ве пич, то е много хубаво всичко да ти е платено :)) За Каракачанкта съм разочарован, беше ми симпатичен, не че съм гласувал за него :) Направи мъни от макешки паспорти, може и молдовски, разкриха го, но нали е силов министър, пази ме го да трепе комшиите :)))