60

ИСТИНАТА БОЛИ , НО

преди 3 години

Защо мълчите, внучета и правнучета на просташкия преход на просташкия комунизъм, че сте седнали да ни поучавате, сополанковци, комунистически ***. заровете си тиквите в пясъка като щрауса и замълчете. Деца на изверги, деца на убийци !

59

СКОРПИОН !

преди 3 години

КОМУНИСТИТЕ СЕ ФАШИСТИ И ФАШИСТИТЕ КОМУНИСТИ ! Тава е неоспорим факт!!! ДНЕС . БГ

58

СКОРПИОН!

преди 3 години

До крушка с опашка 25. Много филми си гледал, и си чел историята, както дявола евангелието, /нали всички комунисти сте атеисти / ако изобщо си чел. Червената круша и ти нейната опашка! Кой ще отрече, че комунистите хранеха прасета с човешки трупове, както никой по света не го е правил, сополанко! Бяха построени 86 на брой лагери на смъртта, и бяха избити над 60 000 невинни български граждани! Комунистите са фашисти и фашистите са комунисти, няма разлика!За това БКП е забранена със закон!

57

СКОРПИОН !

преди 3 години

Трябва да се изгради монумент за невинните : ДЕЦА, ЖЕНИ, СТАРЦИ, станали жертва на варварския КОМУНИСТИЧЕСКИ атентат при взривяването на църковния храм " Света Неделя " в София ! Питам ви, българи : Може ли, БКП-БСП с криминалната си биография, днес да има претенции за власт и управление на държавата ?! Българи, ще позволите ли днес, да дойде истинската мафия на власт ?! Ще позволите ли, тези безбожници, убийци, лицемери, превратаджии, крадци, некадърници, отново да ви управляват ... ?!

56

АНОНИМИН

преди 3 години

До Анонимен 55. А русофилията - директно до психиятрични заболявания !

55

ИСТОРИЯТА ГОВОРИ!

преди 3 години

До Анонимен 63. Кой сте Вие "другарю" Пръдлев", че лично ще чупите?! Лично може да счупите празната си комунистическа кратуна. Като си тръгнал да чупиш, можеш ли да счупиш ИСТОРИЯТА, която говори, която разказва за ИСТИНАТА : КОМУНИСТИТЕ са ФАШИСТИ, И ФАШИСТИТЕ са КОМУНИСТИ : няма разлика?! Какво от това, че дядоти е бил антифашист, да не мислиш че ще носим вечно, и котилото им на ръце?! Вие комунистите, сте атентатори, превратаджии, убийци, крадци! РАЗМЕРИСАХТЕ СЕ ,Пръдлев!

54

Анонимен

преди 3 години

Ако сложите такава плоча на тези убийци,лично със собствените си ръце ще я счупя, фашисти долни и гадове мръсни и подли,дядо ми е участвал в Септемврийското възстание и е бил антифашист!

53

Анонимен

преди 3 години

До що не искатПаметник на загиналите през ВСВ от американски и английски бомбандировки ?------------Ами защото пак фашистите са виновни за тези бомбандировки и убийството на цар Борис,а не комунистите,фашистите до последно са си останали фашисти и вярни на немските нацисти и са обявили война на Англия и САЩ,за да са солидарни с Хитлер и няколко месеца след това царя е отровен и се изсипват бомби над България

52

Анонимен

преди 3 години

Няма да се гаврите с църквата,като я въвличате в политическите си интриги,нито да изписвате имената на фашисти,извършили деветоюлския преврат и избили масово населението през Септемврийското възстание!Никакви политически плочи по църквата няма да слагате!

51

анонимен

преди 3 години

До House M.D. 36. Ти, не знаеш ли? Чети повече за да знаеш! АТЕНТАТА Е ФИНАНСИРАН ОТ МОСКВА И ОТ ТАМ Е ЗАПОВЕДТА ЗА ВЗРИВЯВАНЕТО НА " СВЕТА НЕДЕЛЯ", В КОЯТО СА ИЗБИТИ СТОТИЦИ МЪЖЕ, ЖЕНИ, ДЕЦА, СТАРЦИ ! ДЕЛО НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ КОМУНИСТИ! СЕГА ВЕЧЕ ЗНАЕШ, НИЩО НЕ Е ПРОПУСНАТО И НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО !

50

Анонимен

преди 3 години

Паметник на загиналите при атентата в "Св.Крал" през 1925 г. непременно трябва да има, но строежът да започне през пролетта следващата година. И на откриването му да има поне 1000 членове на СДС, а не Р.Христов с един файтон хора. А, и Боце от Банкя ще цъфне и ще разправя, че дядо му са го убили ***, а ще премълчи, че баща му и самият той са бивши ***.

49

Активист на БСП

преди 3 години

А до него да се издигне паметник на децата-ястребинчета разстреляни от дядото на Александър Йорданов! 6 деца на възраст от 7 до 13 години !!!Що за изверг трябва да си,за да убиеш деца !!!???

48

да се премести

преди 3 години

Паметникът на съветската армия да се премести в музея на комунизма далеч от центъра на София. Докато го има този паметник на съветската армия ще има проблеми и това е очевидно. Надраскват го и изцапват поне 15-тина пъти всяка година. Да сте видели някой да е надраскал поне веднъж паметника на апостола Левски вече повече от 140 години или паметника на цар Освободител. Отговорете си сами защо е така...Защото истинските неща не се надраскват и оскверняват.

47

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 42А американофилията - директно да психиатрични заболявания!

46

Анонимен

преди 3 години

До Обективно 44Ястребинчетата са 6!А убиецът е много близък роднина на евродепутата Александър Йорданов (от СДС!) Да...

45

кога ?

преди 3 години

А кога ще се събаря паметника на Съвецката армия ?

44

Анонимен

преди 3 години

Нека се направи !Нека се направи и паметник на избитите по заповед на НВ Симеон II-ри !Също и на безследно изчезналите по време на фашисткото упровление.

43

що не искат

преди 3 години

Паметник на загиналите през ВСВ от американски и английски бомбандировки ?p.s. СДС кои или какво бяха?

42

Роза

преди 3 години

Сред жертвите е имало много жени и деца .Само заради тези невинни жертви си заслужава да има такъв паметник!Горещо подкрепям идеята!!!

41

Анонимен

преди 3 години

Сред жертвите от атентата няма да намерите такива като дядото на Бойко Борисов!!!