64

Анонимен

преди 3 години

А само като си спомня , че преди мноооого години Дойче зеле и Свободна европа бяха еталон за истина , а сега са се превърнали в нещо като жълти медии и такива обслужващи американската пропагандна машина Билд са ясни , те никога не са се различавали от пикообразните и светкавичните български медии - лъжи , измислици и жълти новини , и разбира се обслужване на господаря от Вашингтон

63

Анонимен

преди 3 години

До не може да бъде! 74 То е ясно , че бледоликите ще използват всеки повод за дискредитиране на Русия Имат си милиардите инвестирани в свои слуги , слугински телевизии , печатни и интернет издания , които само чакат едно обаждане и биват активирани А най- смешното е ,че никой не говори да се спре руския газ . Дори и да не се построи СП2 , което е в сферата на фантазиите , Германия и сие ще получават милиарди куб м . руски газ през Украйна .

62

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 70 Повече не мога да направя нищо Като искаш ,търси телефони на болницата в Омск , свързвай се с лекари Има си хора ,които вярват ,ч е Земята е плоска и ако ще в космоса да излязат и да я видят , пак ще пишат ,че е плоска Други не вярват ,че има коронавирус , и така А ти казваш - докторът е измислен , профилът му е измислен , разказът му е измислен - достоверно е това , което казва баткото от "Пуси райът"твоя си работа

61

Анонимен

преди 3 години

До не може да бъде!За руските *** нищо не е чак толкова невероятно, тъй че няма нужда да разиграваш поредния цирк. Вместо това можеш ли да отговориш на въпроса, защо си доброволен роб на руснаците?

60

не може да бъде!

преди 3 години

В контекса на призивите,които някои медии като Билд и Дойче веле,отправят за спиране на Северен поток-2 заради Навални,този инцидент според мен придобива съвършено други очертанияЗначи,не е необходимо атентаторът да бъде нито могъщ,нито немогъщ ,а просто трябва да е човек,който иска да спомогне за спирането на Северен поток -2.А това не може да стане с гол ентусиазъм,а със съответна помощ!И затова не беше необходимо да карат Навални нито в Германия,нито даже в Солсбъри а направо зад океана!

59

>

преди 3 години

До Анонимен 67В Рушия на *** ако *** се е опитал да те умори и се е провалила работата трябва да се иска разрешение, защото току виж отекъл още някой за наказание.Така е в Рушия.

58

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 69"Пил е чай и се качва в самолета . Кой е имал достъп до него - екипа и близките му"Никой не вярва на комунистите. Даже и те сами не си вярват.И вие така. Даже сами не си вярявате.:))))

57

Анонимен

преди 3 години

Какъв ти богат руснак, какъв ти Путин, марсианците са, ако не са те, са тия от Меркурий.

56

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 64Хохохо. Сега разбрах откъде си черпите "информацията". Прочетох "разказа" на "лекаря". Не бях чел скоро по-зле скалъпен пасквил на уж медицинска тема, буквално прорязан от политика. Тоя е отишъл да "лекува" Навални? ХАХАХАХАХАМежду другото, никъде в разказа не се споменава, че той лично е участвал в лечението.За сметка на това се споменава, че не са открили никакви отрови.Твърде жалко, че след това смениха плочата, че ще "разследват". Доста некадърни токсиколози.

55

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 58 ""Излиза" само в болните мозъци."-----Пил е чай и се качва в самолета . Кой е имал достъп до него - екипа и близките му

54

Анонимен

преди 3 години

абе с тези коментари само ни сэздавате работа на нас от Руското посолство трябва да се изсмукване от пръстите коментари защитаващи Путин

53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 58 Въобще не разбрах , какво общо има Путин с лечението му , и защо в болните русофобски мозъци от обкръжението на Навални го търсеха да разрешава пътуването му до Германия . Не съм чувал , че за да се напусне Русия , трябва специално разрешително А интересен факт е , кой въобще и защо спонсорира цялата операция , след като стана ясно ,че немското правителство няма нищо общо с поемане на транспорта , лечението , разходите му на Навални и кохортата му .

52

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 58 Добре е първо да си проверяваш фактите и след това да пишеш , иначе с излагаш само Напиши в търсачката "Д-р Борис Тьоплих" - ще ти излезе разказ на един от лекувалите Навални лекари , който според теб" нито е бил командирован в Омск , нито е летял дотам " - това е по точка 3 Няма нормален лекар , който да пуска пациент да фърчи със самолета , ако ще умре по пътя . Немските лекари също бяха съгласни да се изчака , после трябваше пилотите да се наспят и тогава тръгнаха

51

Путин ядосан

преди 3 години

И как тъй има по-могъщи руснаци от мен? Кой е по-могъщ от руския цар на 21 век??? Да си признава,докато има още време.

50

до 60

преди 3 години

и *** ти е заразен, но го отваряш широко нали

49

РУСИЯ Е ЗАРАЗА

преди 3 години

Че Путин не е могъщ руснак мисля че на всички им стана ясно.

48

>

преди 3 години

Само не мога да разбера, защо руските *** не могат да отговорят на въпроса защо са доброволни роби на Рушия?Толкова ли е труден тоя въпрос?

47

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 51"1.Пуснаха ли го Навални да се лекува в Германия - пуснаха го2. Направили ли са всичко възможно в Омск , направили са3. Докарали ли са най-добрите руски лекари - докараха ги в ОмскИзлиза , че ако е бил отровен , то това го е направил някой от екипа му"1. Руските лекари бяха против пътуването му2. Естествено. Или си мислите, че всички лекари имат телефон с директна линия до кабинета на Путин?3. Никой не са "докарвали" "Излиза" само в болните мозъци.

46

Жыве Беларусь

преди 3 години

Воины света. Белорусская версия

45

коко

преди 3 години

да благодари не на немците а руските доктори които 48часа без прекъсване се бориха за живота му ако не бяха те сега щеше да чук..а девственици там горе.ео видео как великите демократи армията им бяха като талибани от натиска на руската армияhttps://youtu.be/gDyfp3FGpaA