104

Анонимен

преди 3 години

Най-могъщия руснак в Русия е Путин. Без неговото знание, нищо същественно не се случва.

103

В пРоССия нищо

преди 3 години

Не става без одобрението на плешивата кремльовска Борджия

102

Руска гимнастичка

преди 3 години

Не е Путин. Той е немощен.

101

Щерю

преди 3 години

Отровил го е някой могъщ евреин по- скоро...

100

Анонимен

преди 3 години

Навалния колорадски бръмбар го отровиха неговите покровители !Той е просто изхабен бушон, който го мразят всички негови сънародници!Тези на коити флага им прилича на стар раиран дюшек са ми началниците !

99

Виц на деня

преди 3 години

Виц на деня: знаете ли колко са 15 000 000 рубли - към 250 000 долара. А знаете ли колко са 15 000 000 долара? Точно колкото са. Путин и Путиовци съсипаха икономиката и я окрадоха ептен. Който не е с тях смърт и отлъчване. Туй то. Сега цялата им държава прави колкото Индонезия, където офииалното облеклю включва джапанки за 3 долара и има вторичен пазар за джапанките.

98

Deutschland

преди 3 години

До Атанас ВелмазовМисля, че ти е дошло време да отидеш в Мавзолея на Ленин и да положиш цветя, а след това да се поклониш пред портрета на Путин. Препоръчителен е еднопосочен билет.

97

Атанас Велмазов

преди 3 години

Да живее господин Путин ! Велик държавник и ръководител ! Този Навални кой беше, че да има статии за него ??? Вечна слава и признателност за братска Русия !

96

Анонимен

преди 3 години

Руснаците пуснаха записа от чакалнята на летището.Ясно се вижда ,че Навални влиза и сяда на масата без да носи никаква чаша.След малко чашата с чая му е донесена от неговия асистент ,а бара е далече.Така ,че сами си направете извода дали наистина е бил отровен с чая.От къде бармана ще знае ,че този купува чая точно за Навални ,а няма да си го пие той.Подценявате руснаците-този все го тровят и все на могат да го утровят.Че на кой пък пречи някой който събра половин процент на изборите.

95

Анонимен

преди 3 години

До малко нагло путин"Малкото нагло путин се уплаши от протестите в Беларус и репи да действа. Шубето си е голям страх"Мдаааа. Тоя излезе страшен мишок.Още се смея от това как се скри в бункера.

94

Анонимен

преди 3 години

"Известният критик на Путин Владимир Кара-Мурза също твърди, че е бил отравян и е изпитвал симптоми като тези на Навални."Тези вече го обърнаха на движението #MeToo. Вече стана модерно да твърдиш, че си отровен от Путин. Всичките били отровени пък всичките са живи? Шегувате ли се?

93

истината

преди 3 години

По безспорни данни на ФСБ, Навални се е срещнал в Томск с господата Баширов, Петров, Чепига и Мишкин. От тях Навални е поискал специален парфюм Новичок с който се е напръскал в тоалетната на самолета. По данни на пътуващите от тоалетната са се чули адски писъци след което Навални е изпаднал в кома. Всички доказателства сочат, че Навални нарочно се е отровил с цел да наложат нови жестоки санкции на Русия, включително пълна финансова изолация и спиране на СУИФТ. Пъкления план изцяло е на Навални.

92

Анонимен

преди 3 години

Другари, Путин трябва да се оневинява на всеки километър, даже на всеки милиметър, защото той няма нищо общо с Русия. Вината за отравянето е изцяло на ЦРУ, САЩ, МОСАД, МИ-5-6-7-8.

91

Шърлок Хулмс

преди 3 години

Статията имаше и кратък превод на английски от Тереза Мей - "Хайли лайкли..." , написа тя и с това сложи край на всякакви съмнения кой е отровителя, как е отровен Навални и къде може да бъде намерен поръчителя. Скотланд Ярд за пореден път бяха потресени от интелекта на бившия министър-председател.

90

sherlock

преди 3 години

битката за 'жинота' си???!!!

89

Анонимен

преди 3 години

Толкова е фино, че лесно можеш да го отречеш или да го направиш трудно за доказване, смята проф. Марик.Толкова е грубо, дебелашко и мутренско, че лесно можеш да го отречеш или да направиш трудни за доказване записи с *** и видеа с чекмеджета пачки кюлчета пищови, смееки се доволно казва Буда Тиквоний,

88

vlady

преди 3 години

Стига вече с поредното препиване на алкаш Навални.

87

Стамат

преди 3 години

И аз така, като се налющя с долнокачествена рИкия се чувствам като отровен по цяла седмица.Изпадам в кома, лошо ми е, линейките фучат из квартала , жена ми кълне кръчмаря Пантелей че иска да ме отрови ... и веднъж даже ме откараха в чужбина за изследвания. Чак в Луковит...... ама никой не се е сетил че Путин може да е виновен и никога Меркел не е питала как съм, що ми е така лошо и не е призовавала международната общност да открият виновника .... малко съм обиден от тая липса на внимание ...

86

Пешо

преди 3 години

Няма "по-могъщ" от Путин в Русия! Той е царят-слънце! И никой друг не може и да си помисли да действа през главата му. Накрая ще принесат в жертва изпълнителите, някакви чеченци например и на убиецът Путин пак ще му се размине.

85

да ама не

преди 3 години

Стара имперска практика ,нали по време на път във влака е отровен Захари Стоянов-съединист и критик на руската политика , която е против Съединенито и насъсква Сърбия да ни нападне след Съеднението, докато армията ни чака на турската граница евентуална турска инвазия.