36

Анонимен

преди 3 години

До АнонименРазград не е шампион заради турците,а заради един друг олигарх от който много хора се страхуват,дори турците.

35

Анонимен

преди 3 години

До Балъците реватТук не става дума за България,става дума,че тези конфликти никога няма да спрат за години напред,виждате и турците какви ги вършат с техните интриги и болни амбиции, докато не се прекъснат търговските връзки между Турция и ЕС или ако не се изтика Турция към Азия,няма да престанат конфликтите с години напред,Меркел не я интересува,защото нейната държава не е на Балканите като гръцката и не е в опасност нейната държава и нейните граждани,а нашите

34

Анонимен

преди 3 години

До Балъците реватБългария вече е турска колония и е управлявана от ДПС, дори шампиона на България по футбол вече 10 години е турски клуб от Разград.

33

Балъците реват

преди 3 години

Гърция ще си го получи а турчина да го тикнеш в аэия не можеш ама българия може да стане турция эа има няма 10 минути най жалката държава на европа сме.

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 61"Просто се изненадвам, че Германия заема страната на Азия, а не на гърците"Гърция освен всичко друго е граница на ЕС и там се е родила демокрацията, но това слабо вълнува немците, за които икономическите интереси са приоритет, изнесли са си заводите в Турция и хранят режима на Ердоган. Освен това в Германия живеят 5 милиона турци и ако Германия каже нещо срещу Ердоган ще стане гражданска война. Германия е опасна за интересите на Европа, Германия извика и бежанците.

31

Брей

преди 3 години

Пак са се иэкаэали смело патриотчетата на бг. 5 века братленца не са малко а эа другите дето са ви мачкали мамичките изобщо не говорим. Гърция и турция общото мижду тях е че вие сте им робували и на двете държави и двете държави са по силни от бг така че тия сравнения с умните и великите българи са просто майтап .

30

Анонимен

преди 3 години

Просто се изненадвам,че Германия заема станата на Азия,а не на гърците,християните и ЕС, тези западноевропейски държави ни сервират над 100 години конфликти,кръв,масова смърт, неприятности с интригите и дразгите помежду си, да изтикат Турция в Азия и конфликтите ще престанат завинаги,а не Меркел да разгаря конфликтите,като заема неутрална страна - уж!Тези западни държави все още живеят с отживелиците си от Антатата,централните сили плюс ПСВ и ВСВ!

29

Анонимен

преди 3 години

До за ГърцияГърците може да са всякакви, но са европейска, правова и демократична страна и да твърдите, че турските диванета са повече стока е долна лъжа и пропаганда. На много българи им прозира робското самосъзнание и как се слагат на турците, личи си и по трoлските коментари кой реално управлява България (ДПС). Жалка работа. Турците заливат Европа с бежанци, превърнаха музея св. София в джамия. Турците са фанатици, които ще ви отрежат главите ако кажете нещо срещу Ердоган или Турция.

28

Анонимен

преди 3 години

нали са в нато няма страшно🤣🤣🤣😂

27

Анонимен

преди 3 години

Турците колонизират Европа, сигурно са вече 10 милиона в ЕС. Това е армия от завоеватели. Днешните армии не завладяват с ятаган, а с бебета. И Ердоган мъдро се е насочил към колонизирането на най-силната икономика в ЕС - Германия, където скоро църква няма да остане, всичко ще е само в джамии. Ердоган вижда, че Европа се управлява от жендъри и се възползва от слабостта им. Така турците са се възползвали от слабостта на Европа през средновековието. За Гърция незнам, но България е турска колония.

26

Да не спорим

преди 3 години

На никакъв барут не мирише _ бъркате аромата с този на изкопаемите горива........ Мдааа!

25

Анонимен

преди 3 години

Турците с нетърпение чакат да започне войната зада си довършат работата в кипър, да си вземат северна тракия и всички егейски острови.И статията е прогръцка а коментарите са махленски глупости.Но никой не знае какво става наистина в Турция.А българите забравят че ако не бяха османците то византийците щяха да заличат българите от земята

24

буркан туриста

преди 3 години

Аз пак ще си пия узакито в гръцкйа север и нйама да си харча паричните средства по разни батки. На зима ще отида в анталйа в знак на солидарност с гарците

23

Ние от ГЕРБ

преди 3 години

Отиваме на мореИ ви оставяме да се въргаляте във фекалиите си на моста Наздраве :)

22

Sichtpunkt

преди 3 години

Отиват си ама друг път! Вашите политически *** край нямат! Айде лягай си че утре е работен ден за вас Троловете!

21

Sichtpunkt

преди 3 години

До До SichtpunktТи па откъде изпълзе, та да даваш мнение от последна инстанция? :)))))

20

Sichtpunkt

преди 3 години

И тук е мястото да Брагодарим на нашият дълновиден полководец - генерал който не навира България между шамарите, както щеше да направи фигуранта (искайки репарации от Турция)!БЛАГОДАРИМ ВИ ГОСПОДИН БОРИСОВ ЧЕ БДИТЕ НАД НАС ДЕН И НОЩ!!

19

Баш Турчина

преди 3 години

И едните са гадини, и другите.....................хаха................хвани гърците, удари турците....................гадни и долни племена са и турци, и гърци!!!!!-А българите са най най най- умнокрасиви нали? Брех маааму как така ви ражда природата само вас добри, а другите лоши?

18

ВЪПРОС

преди 3 години

Днес Борисов се прибра с Куфарче пълно с 1 милион Евра .Мицатакис го потупа по дупето и го изпрати след откриването на Празни Тръби в Гърция .

17

Анонимен

преди 3 години

Гръцката мишка чака някой негов батка да нападне Турция,че и тя щяла да се приключва На чужда пита помен не се прави;)